Co k prvním narozeninám?

42
23.3.10 21:41

Co k 1. narozeninám?

Ahoj holky, co jste nadělily dětičkám k 1. narozeninám? My zatím koupili tříkolku s vodicí tyčí a pár drobností, ale celá rodina se ptá a mě nic nenapadá. Tak porˇaďte, prosím.J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
23.3.10 21:44

Dvojčatům jsme loni kupovali gumová hopsací zvířátka, zahradní houpačku, stoleček s židlemi, nějaké to oblečení a na víc už si nevzpomínám. Letos bude slavit to moje mimčo rok, takže se taky ráda nechám inspirovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
23.3.10 21:49

Mluvící hrnec fisher price a asi dalších milion věci :lol: (dřevený xylofon,odrážedlo,velkou plastovou tatru,nějaké hračky do vody,dřevenou vkládačku,zatloukačku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
23.3.10 21:59

Ahoj, naše dárky k prvním narozkám. Ještě tam chybí odrážedlo Enduro :mrgreen: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
23.3.10 22:01

Ahoj, tak tohle jsem řešila přesně před rokem. :wink:
Koupili jsme malé kočárek, miminko, houpačku, zahradní domeček, pískoviště, odrážedlo 4 v 1 a odrážedlo tu klasickou motorku. Potom knížečky, oblečení, hračky na písek, atd… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.3.10 22:07

Tak u nás se na první narozky nejvíc osvědčila zatloukací želvička (pořád do něčeho mlátila, tak do ní mohla mlátit s klidným svědomím :lol: ) a tahací telefon. Pak dostala další drobnosti, jako knížky se zvuky, leporela, oblečení a drobné hračky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
23.3.10 22:08

tak mně se hrozně líbí ty různé aktivní stolečky, malý si s tím na návštěvách dost vyhrál, bohužel jsem to objevila pozdě, když už byl docela velký na to abych to ještě kupovala. Tak snad to vyjde při druhém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
23.3.10 22:12

My koupili odrážedlo - autíčko. Pak tam měl asi ještě něco, ale to si zaboha nevzpomenu :lol: Rozhodně to chce dárky korigovat, protože třeba od tchyně dostal takové strašně malinké magnetky, něco jako jsou ty zatloukávací dřívka do korkové tabulky… Během cca měsíce to vše skončilo v koši. Občas si příbuzní opravdu zapomínají mozky při nákupu doma, mi přijde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.3.10 22:32

My jsme zadali odrážedlo Puky Wutsch, houpačku, klouzačku, pískoviště, písek :mrgreen: , nějaké hračky na písek, skákacího koníka Rodyho :mrgreen: Ještě uvažuju, že přikoupíme Duplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
24.3.10 07:26

Ahoj, tak u nás jsme neměli moc penízku v té době. Tak jsme udělali krásný dort v podobě mašinky a s tátou jsme po večerech vyráběli krásný hrad, který měl jako svojí zašívárnu, bungr. Vyrobili jsme ho s krabic a polepili krásným papírem, fotkama, obráky, vším co jsme našli. Něco dobarvili. Všichni z něho byli nadšený a hlavně náš Kubíček. Jo a ještě jsem zapoměla, že jsem do něho našila polštářky. Chodili jsme si do něho hrát a prohlížet a číst knížky s pohádkama. Když k nám přišli jiné děti, tak z něho byli také unešení a celou dobu o nich pomalu nikdo nevěděl.

• Citovat
  • Upravit
65344
24.3.10 07:35

Ahojík…
matyášek dostane houpačku,obyč,bude viset na balkoně,tříkolku s vodící tyčí,botičky…
a myslím,že to stačí…hraček má milion :lol:
Jooo a ještě nějaká leporela,ty si moc rád prohlíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
24.3.10 08:54
:mrgreen:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 19:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.3.10 09:03

Skákací koník, mluvícího psa dostala chvíli po narozkách na vánoce a u nás teda boduje, Má ho moc ráda, pouští si písničky a tancuje s ním…
Ale byli jsme předtím na návštěvě, kde pejska měli a ona se do něj zamilovala, tak jsem tušila, že ji bude bavit.
Duplo…
Stejně ty dárky jsou spíš pro nás, prcek z toho moc rozum mít nebude. Nejlepší je totiž balicí papír :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
24.3.10 10:09

Tak u nás největší úspěch slavila plastová sklápěčka (jako za nás bývala tatrovka) a stan s tunelem.
Jinak jen drobnosti, knížky, plavací plínky, pár hraček (malá autíčka, gumový míč), co jsme nechali u našich, abychom mu nemuseli pořád všechno převážet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
5.10.11 01:40

Ahoj holky, tak já tady čtu, co vše jste koupily svým dětem k prvnímu roku a zírám. My máme pro naši malou jen dvě věci, hračku - mluvícího psa a pěknou čepičku na zimnější časy. Příbuzní slíbili zaplatit kurz plavání a to je vše, co malá dostane. Připadnu si teď jak krkavčí matka, ale víc dárků mi asi nebude schváleno :nevim: Jsem z toho celkem smutná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný