Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, co jste nadělily dětičkám k 1. narozeninám? My zatím koupili tříkolku s vodicí tyčí a pár drobností, ale celá rodina se ptá a mě nic nenapadá. Tak porˇaďte, prosím.J.
Dvojčatům jsme loni kupovali gumová hopsací zvířátka, zahradní houpačku, stoleček s židlemi, nějaké to oblečení a na víc už si nevzpomínám. Letos bude slavit to moje mimčo rok, takže se taky ráda nechám inspirovat ![]()
Mluvící hrnec fisher price a asi dalších milion věci
(dřevený xylofon,odrážedlo,velkou plastovou tatru,nějaké hračky do vody,dřevenou vkládačku,zatloukačku)
Ahoj, naše dárky k prvním narozkám. Ještě tam chybí odrážedlo Enduro

Ahoj, tak tohle jsem řešila přesně před rokem. ![]()
Koupili jsme malé kočárek, miminko, houpačku, zahradní domeček, pískoviště, odrážedlo 4 v 1 a odrážedlo tu klasickou motorku. Potom knížečky, oblečení, hračky na písek, atd… ![]()
Tak u nás se na první narozky nejvíc osvědčila zatloukací želvička (pořád do něčeho mlátila, tak do ní mohla mlátit s klidným svědomím
) a tahací telefon. Pak dostala další drobnosti, jako knížky se zvuky, leporela, oblečení a drobné hračky ![]()
tak mně se hrozně líbí ty různé aktivní stolečky, malý si s tím na návštěvách dost vyhrál, bohužel jsem to objevila pozdě, když už byl docela velký na to abych to ještě kupovala. Tak snad to vyjde při druhém.
My koupili odrážedlo - autíčko. Pak tam měl asi ještě něco, ale to si zaboha nevzpomenu
Rozhodně to chce dárky korigovat, protože třeba od tchyně dostal takové strašně malinké magnetky, něco jako jsou ty zatloukávací dřívka do korkové tabulky… Během cca měsíce to vše skončilo v koši. Občas si příbuzní opravdu zapomínají mozky při nákupu doma, mi přijde ![]()
My jsme zadali odrážedlo Puky Wutsch, houpačku, klouzačku, pískoviště, písek
, nějaké hračky na písek, skákacího koníka Rodyho
Ještě uvažuju, že přikoupíme Duplo…
Ahoj, tak u nás jsme neměli moc penízku v té době. Tak jsme udělali krásný dort v podobě mašinky a s tátou jsme po večerech vyráběli krásný hrad, který měl jako svojí zašívárnu, bungr. Vyrobili jsme ho s krabic a polepili krásným papírem, fotkama, obráky, vším co jsme našli. Něco dobarvili. Všichni z něho byli nadšený a hlavně náš Kubíček. Jo a ještě jsem zapoměla, že jsem do něho našila polštářky. Chodili jsme si do něho hrát a prohlížet a číst knížky s pohádkama. Když k nám přišli jiné děti, tak z něho byli také unešení a celou dobu o nich pomalu nikdo nevěděl.
Ahojík…
matyášek dostane houpačku,obyč,bude viset na balkoně,tříkolku s vodící tyčí,botičky…
a myslím,že to stačí…hraček má milion ![]()
Jooo a ještě nějaká leporela,ty si moc rád prohlíží.
Skákací koník, mluvícího psa dostala chvíli po narozkách na vánoce a u nás teda boduje, Má ho moc ráda, pouští si písničky a tancuje s ním…
Ale byli jsme předtím na návštěvě, kde pejska měli a ona se do něj zamilovala, tak jsem tušila, že ji bude bavit.
Duplo…
Stejně ty dárky jsou spíš pro nás, prcek z toho moc rozum mít nebude. Nejlepší je totiž balicí papír ![]()
Tak u nás největší úspěch slavila plastová sklápěčka (jako za nás bývala tatrovka) a stan s tunelem.
Jinak jen drobnosti, knížky, plavací plínky, pár hraček (malá autíčka, gumový míč), co jsme nechali u našich, abychom mu nemuseli pořád všechno převážet.
Ahoj holky, tak já tady čtu, co vše jste koupily svým dětem k prvnímu roku a zírám. My máme pro naši malou jen dvě věci, hračku - mluvícího psa a pěknou čepičku na zimnější časy. Příbuzní slíbili zaplatit kurz plavání a to je vše, co malá dostane. Připadnu si teď jak krkavčí matka, ale víc dárků mi asi nebude schváleno
Jsem z toho celkem smutná ![]()