Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj holky měla bych dotaz na zkušené maminky či zkušené kuchařky. ![]()
Nemáte recept na ne příliš náročný dort, který bude z takových ingrediencí, že si bude moc pochutnat i oslavenec - tj. jednoroční dítě?
Díky moc Bára
Já jsem dělala nepečený dort s piškotů,zakysané smetany smíchané s tvarohem a ovocem.Adámkovi i Emičce to moc chutnalo.
Jinak je možné upéct korpusy a místo máslového krému promazat tvarohovým.
Tobík měl podezření na alergii na BKM, takže jsem byla dost omezená, co se týče výběru surovin. Ale má narozeniny v létě a tak jsem mu udělala melounový dort. Měl velký úspěch.
Já teda nejsem dvakrát zručná dortařka, ale malému jsem k 1. narozeninám dělala jablko pudinkovo piškotový dortík…moc mu šmakoval a bylo to jednoduché (jen se rozvařily jablka s pudinkem, do dortové formy se skládaly piškoty a prolívalo se to tou směsí, nechalo se ztuhnout, nakonec jsem to „opatlala“ lehce ochuceným tvarohem a nazdobila) ![]()
Ahoj,
MAgdalenka má narozeniny v úterý. Z piškorů a okolo dortu budou dětské sušenky se zvířátky, krém udělám z uvařeného pudinku a do něj zašlehám tvaroh, nahoru dám ovoce a zalezu želatinou.
jééé a jablíčkový taky vypadá skvěle. Díky moc holky za nápady. ![]()
Ahoj
Tak já jsem dělala dort taky nepečený něco na způsob jako píše Jana,z piškotů,ovoce, zakysané smetany ozdobyla jsem to ovocem např. banány,konz. broskve,kiwi, bebe brumíky atd. viz foto
My jsme ke 3. narozeninám dělali tenhle třepací:
http://www.toprecepty.cz/…repaci-dort/
Skvělý, báječný, jednoduchý.
ještě jednou díky moc.
a hrad je tedy úchvatný … ty jsi architekt, ne ![]()