Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ráda bych si pořídila nový mobil, jelikož se v tom vůbec nevyznám, tak vás prosím o pomoc s výběrem. Mobil využívám pouze na volaní a smsky (žándé speciální funkce nepotřebuju),chci aby byl co nejtenší (nechci véčko). Chci investovat okolo 2tis. Poradíte???
Ahoj Radanko,
ja koupi noveho telefonu resila ted, dle tvych pozadavku bych volila tento
http://www.obchod.nokia.cz/…-barva-black
mela jsem ho jako sluzebni, je tenky, lehky, jednoduchy
ma i nejakou tu funkci navic a cena je super.
Tak dobre porid ![]()
Můj muž má tenhle
http://www.mobilky.cz/…ia-6300.html
Je s ním nadmíru spokojený. Je tenký, lehký a kovový. Akorát je teda trochu dražší než jsi chtěla, ale je fakt fajn.
já mám už rok a půl taky nokia 6300, tu červenou. je velmi elegantní a uživatelsky příjemná. manžel si přes pár měsíci koupil nějakou levnější nokii za cca 1500,– kč a je dost nespokojený, prý to má nepohodlené tlačítka. ale on má zas chlap větší prsty, že ![]()
Já mám vyhlídnutý tenhle
http://mobily.elektrosvet.cz/…sic-magenta/
Jinak jakákoli i levnější Nokia si myslím, že bude vyhovovat. Tahle je nejjednodušší se slotem pro paměťovou kartu, teď mám jinou bez karty a štve mě to, ta vnitřní paměť je malá - ale mám u kontaktů fotky, většinou i zvonění a tak.
Pipet píše:
Já mám vyhlídnutý tenhle
http://mobily.elektrosvet.cz/…sic-magenta/
Jinak jakákoli i levnější Nokia si myslím, že bude vyhovovat. Tahle je nejjednodušší se slotem pro paměťovou kartu, teď mám jinou bez karty a štve mě to, ta vnitřní paměť je malá - ale mám u kontaktů fotky, většinou i zvonění a tak.
Ten je opravdu úžasný, i já si ho teď budu pořizovat - krásný, elegantní a nějaké funkce navíc taky má. Opravdu můžu jen doporučit. ![]()
SESTRA MA TENHLE A JE SPOKOJENA I JA MAM SAMSUNGA ,DOTYKOVYHO A JSEM TAKY SPOKOJENA A TO JSEM MELA DLOUHO DOBU NOKII,TENHLE JE AKORAT A JE FIN.DOSTUPNY
Jakeho mas operatora a jsi ochotna jit do tarifu?
Radeji par korun pridej a kup si nejakou LowEnd Nokii. S temi neudelas chybu a umi to vzdy celekem dost.
Moje rada zni ujasni si dve prvni otazky a potom zajdi do prodejny kde je dany operator. Tam se podivej okolo a vyber si na miste co ti sedne.
Budes k tomu mit zaruku a vis ze prodejna za rok nezmizi. Dale pokud jsi u operatora uz nejaky rok mas tam urcite nejake slevove body ktere muzes rovnou na miste uplatnit. Pripadne jim rekni ze chces slevu nebo prejdes treba ke konkurenci a dostanes k tomu jeste lepsi tarif.
Jinak zajimava stranka s mobili:
www.mobilmania.cz
Ja mam treba 3110. Osobne bych radeji nejaky ktery uz umi karty, prece jenom hodit si do mobilu par mp3 a kazdy mobil dnes ma fotak…
Nokia proto ze ma jednoduchou spravu PC Suite
nokia pc suite
Já mám nově Samsung S3310 a jsem max. spokojená, má úžasný foták. Předtím jsem měla Nokii 2630, taky byla fajn
jdu pristi tyden do tohoto
Díky za tipy, možná nakonec půjdu do tohoto telefonu, je ultra tenký, i když cena je vyšší než jsem původně plánovala http://www.mobilky.cz/…Classic.html
ahoj-živuju diskuzi-začíná mi pokulhávat můj starý mobil Sony Ericsson K210i - byla jsem s ním maximálně spokojená, líbí se mi jejich ovládání…šla bych do SE znovu. Případně teda asi Nokia. Nevyžaduju od mobilu příliš-hlavně volání, sms, sem tam nějaká fotka dětí, když není po ruce zrovna foťák, bluetooth, synchronizace s PC-to už má asi většina mobilů, jak jsem se dívala. Jo taky kalendář, upomínky, poznámky…bez toho se nehnu
co si nenapíšu, to neudělám, nekoupím…
hodil by se i dual sim, ale není to výhradně nutné, jen by to bylo fajn, že bych tolik neprovolala, když volám na jiného operátora. Tarify žádné nechci, nějak jim nevěřím, ztrácím se v tom…dosud jsem ani neprovolala tolik, aby sem i vyplatily. Teď teda se dvěma dětma už člověk provolá víc-školka, doktoři atd…ale spíš nárazově. Je měsíc, kdy provolám 500,– a pak jen 300,–…takže asi zůstanu u karty.
Mám nějaké tipy a byla bych ráda, kdyby se tu našel nědko, kdo je buď má a podělí o zkušenosti nebo kdo se prostě vyzná…samozřejmě jsem na ně četla recenze uživatelů…klasika jak u všeho-náročnější není až spokojený, jiní jsou nadšení. Jo ještě jsem zapomněla důležité věci-chci klasickou klávesnici, žádný dotykáč či jiný chytrý nesmysl ![]()
Favoritem je pro mě zatím SE J108 Cedar a pak jsem se dívala na ty Nokie- X2-02 pro tu duální sim, ale zase jen X2 se mi zdá trošku lepší-větší paměŤ, LEPŠÍ FOŤÁK…a ještě tu mám ve výběru C2 a C2-01. Předem děkuji za postřehy
případně kdybyste měli jiný návrh-jo cenová relace bych se ráda vešla do 2000,– nebo lehce přes, ael to je maximum.
Ahojky.
Podle mě jsou oba telefony dobrý,jde jen o to,jestli potřebuješ větší rozlišení foťáku s přisvícením,jinak bych řekla,že jsou v podstatě skoro stejný,co se týká výbavy. Manžel má C2 cca půl roku a je sní spokojený. Mě zase začíná dosluhovat stará Nokia 6230i a půjdu nejspíš právě do X2.
Jinak jsem před tím taky měla SE,potom jsem přešla na Nokii a jsem absolutně spokojená.
Přeju šťastnou ruku při výběru ![]()
no to jsi mi moc nepomohla
ale tak aspoň vím, že jsou oba dobré, foťák až tak dokonalý nepotřebuju, takže to pro mě až tak rozhodující není. a v čem se ti líbí víc Nokia než SE?
Řekla bych intuitivnější ovládání. Přehlednější menu,ale už si to moc nepamatuju,už je to pár let,třeba se od té doby u SE posunuli někam jinam.Prostě Nokii jsem vzala do ruky a sedla mi jako ušitá na míru
. Každému ale vyhovuje něco jiného,možná budeš muset víc hledat. Já měla motorolu,SE taky samsung a teď nokii a ta mi vyhovuje nejvíc. ![]()