Mobil - poradíte?

47
30.4.10 12:27

Mobil - poradíte?

Ráda bych si pořídila nový mobil, jelikož se v tom vůbec nevyznám, tak vás prosím o pomoc s výběrem. Mobil využívám pouze na volaní a smsky (žándé speciální funkce nepotřebuju),chci aby byl co nejtenší (nechci véčko). Chci investovat okolo 2tis. Poradíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4990
30.4.10 12:41

Ahoj Radanko,
ja koupi noveho telefonu resila ted, dle tvych pozadavku bych volila tento

http://www.obchod.nokia.cz/…-barva-black

mela jsem ho jako sluzebni, je tenky, lehky, jednoduchy :wink: ma i nejakou tu funkci navic a cena je super.

Tak dobre porid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.4.10 12:50

Můj muž má tenhle
http://www.mobilky.cz/…ia-6300.html
Je s ním nadmíru spokojený. Je tenký, lehký a kovový. Akorát je teda trochu dražší než jsi chtěla, ale je fakt fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
30.4.10 13:24

já mám už rok a půl taky nokia 6300, tu červenou. je velmi elegantní a uživatelsky příjemná. manžel si přes pár měsíci koupil nějakou levnější nokii za cca 1500,– kč a je dost nespokojený, prý to má nepohodlené tlačítka. ale on má zas chlap větší prsty, že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.4.10 13:24

Já mám vyhlídnutý tenhle
http://mobily.elektrosvet.cz/…sic-magenta/
Jinak jakákoli i levnější Nokia si myslím, že bude vyhovovat. Tahle je nejjednodušší se slotem pro paměťovou kartu, teď mám jinou bez karty a štve mě to, ta vnitřní paměť je malá - ale mám u kontaktů fotky, většinou i zvonění a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.4.10 13:46
Pipet píše:
Já mám vyhlídnutý tenhle
http://mobily.elektrosvet.cz/…sic-magenta/
Jinak jakákoli i levnější Nokia si myslím, že bude vyhovovat. Tahle je nejjednodušší se slotem pro paměťovou kartu, teď mám jinou bez karty a štve mě to, ta vnitřní paměť je malá - ale mám u kontaktů fotky, většinou i zvonění a tak.

Ten je opravdu úžasný, i já si ho teď budu pořizovat - krásný, elegantní a nějaké funkce navíc taky má. Opravdu můžu jen doporučit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
30.4.10 13:47

SESTRA MA TENHLE A JE SPOKOJENA I JA MAM SAMSUNGA ,DOTYKOVYHO A JSEM TAKY SPOKOJENA A TO JSEM MELA DLOUHO DOBU NOKII,TENHLE JE AKORAT A JE FIN.DOSTUPNY

http://www.mobilky.cz/…H-C3050.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
30.4.10 15:02

Jakeho mas operatora a jsi ochotna jit do tarifu?
Radeji par korun pridej a kup si nejakou LowEnd Nokii. S temi neudelas chybu a umi to vzdy celekem dost.
Moje rada zni ujasni si dve prvni otazky a potom zajdi do prodejny kde je dany operator. Tam se podivej okolo a vyber si na miste co ti sedne.
Budes k tomu mit zaruku a vis ze prodejna za rok nezmizi. Dale pokud jsi u operatora uz nejaky rok mas tam urcite nejake slevove body ktere muzes rovnou na miste uplatnit. Pripadne jim rekni ze chces slevu nebo prejdes treba ke konkurenci a dostanes k tomu jeste lepsi tarif.

Jinak zajimava stranka s mobili:
www.mobilmania.cz
Ja mam treba 3110. Osobne bych radeji nejaky ktery uz umi karty, prece jenom hodit si do mobilu par mp3 a kazdy mobil dnes ma fotak…

Nokia proto ze ma jednoduchou spravu PC Suite
nokia pc suite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
30.4.10 19:00

Já mám nově Samsung S3310 a jsem max. spokojená, má úžasný foták. Předtím jsem měla Nokii 2630, taky byla fajn

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.10 23:38
  • Citovat
  • Upravit
47
1.5.10 13:35

Díky za tipy, možná nakonec půjdu do tohoto telefonu, je ultra tenký, i když cena je vyšší než jsem původně plánovala http://www.mobilky.cz/…Classic.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
7.2.12 11:09

ahoj-živuju diskuzi-začíná mi pokulhávat můj starý mobil Sony Ericsson K210i - byla jsem s ním maximálně spokojená, líbí se mi jejich ovládání…šla bych do SE znovu. Případně teda asi Nokia. Nevyžaduju od mobilu příliš-hlavně volání, sms, sem tam nějaká fotka dětí, když není po ruce zrovna foťák, bluetooth, synchronizace s PC-to už má asi většina mobilů, jak jsem se dívala. Jo taky kalendář, upomínky, poznámky…bez toho se nehnu :lol: co si nenapíšu, to neudělám, nekoupím… :lol: hodil by se i dual sim, ale není to výhradně nutné, jen by to bylo fajn, že bych tolik neprovolala, když volám na jiného operátora. Tarify žádné nechci, nějak jim nevěřím, ztrácím se v tom…dosud jsem ani neprovolala tolik, aby sem i vyplatily. Teď teda se dvěma dětma už člověk provolá víc-školka, doktoři atd…ale spíš nárazově. Je měsíc, kdy provolám 500,– a pak jen 300,–…takže asi zůstanu u karty.
Mám nějaké tipy a byla bych ráda, kdyby se tu našel nědko, kdo je buď má a podělí o zkušenosti nebo kdo se prostě vyzná…samozřejmě jsem na ně četla recenze uživatelů…klasika jak u všeho-náročnější není až spokojený, jiní jsou nadšení. Jo ještě jsem zapomněla důležité věci-chci klasickou klávesnici, žádný dotykáč či jiný chytrý nesmysl :-)
Favoritem je pro mě zatím SE J108 Cedar a pak jsem se dívala na ty Nokie- X2-02 pro tu duální sim, ale zase jen X2 se mi zdá trošku lepší-větší paměŤ, LEPŠÍ FOŤÁK…a ještě tu mám ve výběru C2 a C2-01. Předem děkuji za postřehy ;) případně kdybyste měli jiný návrh-jo cenová relace bych se ráda vešla do 2000,– nebo lehce přes, ael to je maximum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
7.2.12 11:22

Ahojky.
Podle mě jsou oba telefony dobrý,jde jen o to,jestli potřebuješ větší rozlišení foťáku s přisvícením,jinak bych řekla,že jsou v podstatě skoro stejný,co se týká výbavy. Manžel má C2 cca půl roku a je sní spokojený. Mě zase začíná dosluhovat stará Nokia 6230i a půjdu nejspíš právě do X2.
Jinak jsem před tím taky měla SE,potom jsem přešla na Nokii a jsem absolutně spokojená.
Přeju šťastnou ruku při výběru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
7.2.12 13:05

no to jsi mi moc nepomohla :mrgreen: ale tak aspoň vím, že jsou oba dobré, foťák až tak dokonalý nepotřebuju, takže to pro mě až tak rozhodující není. a v čem se ti líbí víc Nokia než SE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
7.2.12 14:34

Řekla bych intuitivnější ovládání. Přehlednější menu,ale už si to moc nepamatuju,už je to pár let,třeba se od té doby u SE posunuli někam jinam.Prostě Nokii jsem vzala do ruky a sedla mi jako ušitá na míru :mrgreen: . Každému ale vyhovuje něco jiného,možná budeš muset víc hledat. Já měla motorolu,SE taky samsung a teď nokii a ta mi vyhovuje nejvíc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný