Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj holky potrebuju radu kde sezenu saticky na krtiny dekuji
nejakej obchod
šatičky nevím, ale botičky jedině od Diora
![]()
no a teď vážně…já vždycky holkám seženu super úlovky v dětských sekáčích. starší jsem tam koupila za pár stovek super šatičky na svatbu (vel. 92). vy ale asi potřebujete menší, co? nebu zkus MMB.
Kdybys třeba šila nebo měla někoho šikovného v rodině, našla bych doma pár moc hezkých návodů na ušití…
Záleží na velikosti a jestli holka-kluk. Od 92 seženeš kdekoli jako svatební, bílé - MMB, Aukro, kamenné obchody.
My měli křtiny, když bylo malé 8 týdnů, tedy vel. 62 a nesehnala jsem takto nic, nebo nepřiměřeně drahé. Koupila jsem u vietnamců nejmenší „svatební“ šatičky vel. 92, rozpárala sukni, tu jsem posunula kvůli pasu a na bocích a ramínkách zúžila, za hoďku bylo hotovo a malá byla parádnice ![]()
Taky záleží na ročním období. My jsme křtili malou v létě, když jí byly dva mesíce. Sehnala jsem náhodou nádherné letní bílé šatičky v TESCU, kde bych je teda vůbec nečekala. A nebyl to žádný přepatlaný kýč samá krajka a tak… Byly příjemné a stávila v nich pak celé léto
Zkusím najít i foto ![]()
Holčiny,
prosím poradte. Do měsíce budu mít křest se synkem- to mu bude 7 měsíců. Co by měl mít na sobě, vůbec se v těchto věcech neorientuji.
Díky za radu.
Jitka
Ahoj, chtěla bych radu ohledně šatiček pro naši holčičku ke křtu. Ohledně křtu nemám přehled, tak by mne zajímalo, jestli můžou být šatičky kromě bílé a růžové i více barevné?
My jsme křtili dvojčata v době postní, tak měly šatičky sametové fialové (vínové) s bílými bodýčky a bílými háčkovanými čepičkami (fialová je postní barva).
Myslím, že bílá je nejobvyklejší, ale v podstatě je to jedno, spíš aby to bylo slavnostní. Nám se ta fialová takhle hodila.
veras píše:
ahoj holky potrebuju radu kde sezenu saticky na krtiny dekujinejakej obchod
Já koupila na MMB. Často se tam narazí na šatička, které byly jednou či dvakrát obléklé a cene z původní třeba poloviční ![]()
sieta.m píše:veras píše:Já koupila na MMB. Často se tam narazí na šatičky, které byly jednou či dvakrát obléklé a cena z původní třeba poloviční
ahoj holky potrebuju radu kde sezenu saticky na krtiny dekujinejakej obchod
Betty03 píše:
My jsme křtili dvojčata v době postní, tak měly šatičky sametové fialové (vínové) s bílými bodýčky a bílými háčkovanými čepičkami (fialová je postní barva).
Myslím, že bílá je nejobvyklejší, ale v podstatě je to jedno, spíš aby to bylo slavnostní. Nám se ta fialová takhle hodila.
Takže by mohlo být i něco takového: http://www.mimidekor.cz/detail.php?…. To by bylo fajn, že by mohla být i fialková.
LucieHo píše:
Ahoj, chtěla bych radu ohledně šatiček pro naši holčičku ke křtu. Ohledně křtu nemám přehled, tak by mne zajímalo, jestli můžou být šatičky kromě bílé a růžové i více barevné?
Já byla na křtu jako kmotra a s náma tam byl i druhý křest a holčička měla růové punčocháčky i tričko a šedé šaty s proužkem,byla starší.A naše byla v bílém.Myslím,že je to jedno co se oblékne,ale mělo by to být sváteční