Šatičky na křest

220
21.5.10 13:07

saticky na krest

ahoj holky potrebuju radu kde sezenu saticky na krtiny dekuji :mavam: nejakej obchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1283
21.5.10 13:22

šatičky nevím, ale botičky jedině od Diora :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no a teď vážně…já vždycky holkám seženu super úlovky v dětských sekáčích. starší jsem tam koupila za pár stovek super šatičky na svatbu (vel. 92). vy ale asi potřebujete menší, co? nebu zkus MMB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22042
21.5.10 13:43

Kdybys třeba šila nebo měla někoho šikovného v rodině, našla bych doma pár moc hezkých návodů na ušití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
21.5.10 15:01

diky rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
21.5.10 15:01

diky za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
21.5.10 15:06

Záleží na velikosti a jestli holka-kluk. Od 92 seženeš kdekoli jako svatební, bílé - MMB, Aukro, kamenné obchody.
My měli křtiny, když bylo malé 8 týdnů, tedy vel. 62 a nesehnala jsem takto nic, nebo nepřiměřeně drahé. Koupila jsem u vietnamců nejmenší „svatební“ šatičky vel. 92, rozpárala sukni, tu jsem posunula kvůli pasu a na bocích a ramínkách zúžila, za hoďku bylo hotovo a malá byla parádnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
22.5.10 02:13

Taky záleží na ročním období. My jsme křtili malou v létě, když jí byly dva mesíce. Sehnala jsem náhodou nádherné letní bílé šatičky v TESCU, kde bych je teda vůbec nečekala. A nebyl to žádný přepatlaný kýč samá krajka a tak… Byly příjemné a stávila v nich pak celé léto :) Zkusím najít i foto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
23.5.10 18:01

A kolik je holčičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
25.5.10 22:34

Holčiny,
prosím poradte. Do měsíce budu mít křest se synkem- to mu bude 7 měsíců. Co by měl mít na sobě, vůbec se v těchto věcech neorientuji.
Díky za radu.
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
6.4.11 08:40

Ahoj, chtěla bych radu ohledně šatiček pro naši holčičku ke křtu. Ohledně křtu nemám přehled, tak by mne zajímalo, jestli můžou být šatičky kromě bílé a růžové i více barevné?

• Citovat
  • Upravit
Betty03
6.4.11 09:00

My jsme křtili dvojčata v době postní, tak měly šatičky sametové fialové (vínové) s bílými bodýčky a bílými háčkovanými čepičkami (fialová je postní barva).
Myslím, že bílá je nejobvyklejší, ale v podstatě je to jedno, spíš aby to bylo slavnostní. Nám se ta fialová takhle hodila.

• Citovat
  • Upravit
cher
6.4.11 09:09
veras píše:
ahoj holky potrebuju radu kde sezenu saticky na krtiny dekuji :mavam: nejakej obchod

Já koupila na MMB. Často se tam narazí na šatička, které byly jednou či dvakrát obléklé a cene z původní třeba poloviční :palec:

• Citovat
  • Upravit
cher
6.4.11 09:10
sieta.m píše:
veras píše:
ahoj holky potrebuju radu kde sezenu saticky na krtiny dekuji :mavam: nejakej obchod
Já koupila na MMB. Často se tam narazí na šatičky, které byly jednou či dvakrát obléklé a cena z původní třeba poloviční :palec:
  • Citovat
  • Upravit
LucieHo
6.4.11 09:19
Betty03 píše:
My jsme křtili dvojčata v době postní, tak měly šatičky sametové fialové (vínové) s bílými bodýčky a bílými háčkovanými čepičkami (fialová je postní barva).
Myslím, že bílá je nejobvyklejší, ale v podstatě je to jedno, spíš aby to bylo slavnostní. Nám se ta fialová takhle hodila.

Takže by mohlo být i něco takového: http://www.mimidekor.cz/detail.php?…. To by bylo fajn, že by mohla být i fialková.

• Citovat
  • Upravit
9299
6.4.11 11:14
LucieHo píše:
Ahoj, chtěla bych radu ohledně šatiček pro naši holčičku ke křtu. Ohledně křtu nemám přehled, tak by mne zajímalo, jestli můžou být šatičky kromě bílé a růžové i více barevné?

Já byla na křtu jako kmotra a s náma tam byl i druhý křest a holčička měla růové punčocháčky i tričko a šedé šaty s proužkem,byla starší.A naše byla v bílém.Myslím,že je to jedno co se oblékne,ale mělo by to být sváteční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný