Dárek pro pár

Marry11
18.5.10 19:00

Dárek pro pár

Holky potřebujeme pomoc. Manželoa sestra si spojuje oslavu narozenin s přítelem s kterým jsou asi 4 roky, my teda nevíme zda to není nějaka před svatební párty :think: A vůbec nevíme co jím koupit. Nejlépe nějaký společný dárek. Co byste koupili :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
18.5.10 19:06

RUM :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Ne, sranda. A co mají rádi, koníčky a tak? Od toho se pak musí odvíjet vybírání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
18.5.10 19:09

Marry já osobně bych jim koupila dárek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ! Fakt nevim, jsem si dnes zakládala diskuzi co mám koupit své neteři ke křtinám, když jdu jako kmotra, akorát ona už je má v sobotu, tak trochu na poslední chvíli :mrgreen:
Přesně tak, písni co mají rádi, co je zajímá, jaký jsou a od toho něco vymyslet, Ti pomůžu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
18.5.10 19:20

no to já vůbec nevím její je kuchař a pořád vaří na benzince a ona je zdrav. sestra moc je neznám o co se jako zajímavý. Leda manžel a ten mně řekne to já nevím :mrgreen:
Napadl mně tak těhotenstký test a to je dárek pro 2 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6140
18.5.10 19:25

my jsme ted objednávali knížku na jméno- kamasutra. kde napíšeš jejich jména a město kde žijí a píše se tam jako o nich. a dá se tam natisknout i fotka. my to kupuem na svatbu.přijde mi to super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
18.5.10 20:00

Marry tak to co psala werunka je super dárek :pankac:  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
18.5.10 20:32

je ale zatím se to manželovi moc nezdálo. Už přemýšlíme jestli jim stihnem jít n a svatbu s 2 kojákama no nevím nevím tak mají nejvyšší čas na září :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17180
18.5.10 20:35

tak já bych šla do klasiky, nějaké společné masáže, sice to doporučuju všude, ale myslím si že to nemůže nikoho urazit :nevim: Nebo co nějaký volňásky do kina, divadla nebo tak něco. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
19.5.10 09:06

Taky záleží na tom, kolik hodláte investovat. My máme s manželem narozniny v jeden den. Od mých kamarádů dostáváme flašky apod., protože jsme si nezaváděli nějaké šílené dary kvůli tomu, že to pak musíš oplácet… Naopak manžel si se svými kamarády dává přehnaně drahé dary a má těh kamošů hodně, takže to vychází co měsíc, tak dar za 5000 :cert: Tak my jsme jako společný dar dostali letos notebook (který jsme ale vůůůbec nepotřebovali :pocitac: ) nebo obrovský kufr s příbory (sada asi 100ks - taky se nám válí ve skříni). Spíš bych na tvém místě volila něco jako společný víkend někde ve wellnesshotelu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
f.magda
24.5.10 12:59

dárek

Ahoj a co třeba zkusit nějaký zážitek. Našm k výročí svatby teď kupuji letenky do paříže, ale je blbý, že tam už musíš znát termín. Ale zážitek si můžou vybrat kdykoli a když tě nic nenapane tak třeba poukaz na peníze, za který si vyberou zážitek jakej chtějí. Naposledy jsem kupovala ségře masáž na www.dodoland.cz, tak můžeš zkusit tu, ale je jich víc, tak musíš pokoukat co by se ti líbilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný