Třetí narozeniny - jaké dárky?

644
30.5.10 10:21

Třetí narozeniny

Ahojte holky, naší Elišce budou v červenci tři roky. Už teď si ale lámu hlavu dákem … na nic jsem nepřišla … poradíte??? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
30.5.10 10:34

Ahoj, my jsme dali kolo. Starší dcera je dubnová, takže my doplnujeme vozový park. Motorka-tříkolka-kolo, ted ke 4. brusle. Příští rok k 5. narozeninám dostane opět kolo. Lyže dáme k vánocům. Jinak co si tak ještě vzpomínám, tak ještě úklidový vozík a další drobnosti

• Citovat
  • Upravit
11337
30.5.10 11:42

Koukala jsem se na fotky a Honzík nedostal nic velkého - něco z dupla, bagr na písek, knížku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.5.10 12:19

Ahoj, my dáváme kolo a dětský počítač Smartík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
31.5.10 12:21

Ahoj, dostala malou trampolínu. :mavam:
Od babiček vybavení do kuchyňky, kterou má venku v domečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.5.10 21:23

Budu kupovat dceři pěnovou modelínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
8.6.10 23:00

Díky holky za radu :wink: kolo je objednané a dál jsme vybrali dětský počítač a přebalovací pult pro panenku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
9.6.10 08:56

Tak to bude mít určitě velkou radost, počítač jí taky bude bavit, ten naše dcera dostala k vánocům :-D

• Citovat
  • Upravit
3873
21.6.10 18:35

Malá dostala k 3. narozeninám plno dárečků, my jsme s přítelem pořádně taky nevěděli, co jí koupit a nakonec jsme jí pořídili plastovou klouzačku… no vzhledem k tomu, že máme 2+kk, tak jsem z toho moc velkou radost teda neměla, navíc je to spíš klouzačka na zahradu… asi ale holt máme nafukovací byt :lol: Musím říct, že klouzačka měla obrovský úspěch, měla z ní největší radost, ještě jí neomrzela a pořád jezdí o 106 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný