Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte holky, naší Elišce budou v červenci tři roky. Už teď si ale lámu hlavu dákem … na nic jsem nepřišla … poradíte??? ![]()
Ahoj, my jsme dali kolo. Starší dcera je dubnová, takže my doplnujeme vozový park. Motorka-tříkolka-kolo, ted ke 4. brusle. Příští rok k 5. narozeninám dostane opět kolo. Lyže dáme k vánocům. Jinak co si tak ještě vzpomínám, tak ještě úklidový vozík a další drobnosti
Koukala jsem se na fotky a Honzík nedostal nic velkého - něco z dupla, bagr na písek, knížku.
Ahoj, dostala malou trampolínu. ![]()
Od babiček vybavení do kuchyňky, kterou má venku v domečku.
Díky holky za radu
kolo je objednané a dál jsme vybrali dětský počítač a přebalovací pult pro panenku ![]()
Tak to bude mít určitě velkou radost, počítač jí taky bude bavit, ten naše dcera dostala k vánocům ![]()
Malá dostala k 3. narozeninám plno dárečků, my jsme s přítelem pořádně taky nevěděli, co jí koupit a nakonec jsme jí pořídili plastovou klouzačku… no vzhledem k tomu, že máme 2+kk, tak jsem z toho moc velkou radost teda neměla, navíc je to spíš klouzačka na zahradu… asi ale holt máme nafukovací byt
Musím říct, že klouzačka měla obrovský úspěch, měla z ní největší radost, ještě jí neomrzela a pořád jezdí o 106 ![]()