1. výročí - originální dárek

10052
31.5.10 09:57

1. výročí

Ahoj holky, chtěla bych od Vás radu, za 14 dní máme s manželem 1. výročí svatby a poté za měsíc 5 let společných let, chtěla bych mu dát nějaký originální dárek, žádné řetízky nebo oblečení apod. Zatím mám vybranou jízdu ferrari nebo hummrem, ale chtěla ještě nějakou inspiraci ať to stojí za to. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11482
31.5.10 10:02

Já dala manželovi kurs potápění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
31.5.10 10:09

My jsme moc originální nebyli a asi moc nepomůžu, manžel nesnáší slavení čehokoliv, takže jsem mu dala obrovskej balík kinder čokolád, protože je miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
31.5.10 10:19
Lakyna píše:
My jsme moc originální nebyli a asi moc nepomůžu, manžel nesnáší slavení čehokoliv, takže jsem mu dala obrovskej balík kinder čokolád, protože je miluje.

tak to já bych mu musela dát kamion toho barevnýho popkornu:-) ale nápad to není špatný to bych mu ale dala ještě k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
31.5.10 10:54

a co tak romanticky let balonom?

ja som svojmu na 4.vyrocie chodenia dala kusok meteoritu, aj s popisom kde dopadol, z akej je planety, pekne zaramovany. moj mm ma totiz strasne rad vsetko, co sa tyka vesmiru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
31.5.10 11:11
zuzka.mamka píše:
Lakyna píše:
tak to já bych mu musela dát kamion toho barevnýho popkornu:-) ale nápad to není špatný to bych mu ale dala ještě k tomu

No, jednomu kolegovi v práci jsme ke třicetinám dali 100ks půllitrového pití Fanta, on byl na Fanty úplně ujetej, vlastně ho nikdo nikdy neviděl pít nic jiného, dali jsme mu to do velké krabice a ten byl nadšenej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
31.5.10 11:24

společně

Já myslím, že když je to výročí svatby, tak bych vymyslela něco, co bychom udělali společně. Přece nebudu dávat manželovi nějaký dárek a sama nic nedostanu, protože si na to třeba nevzpomene.

My budeme slavit první výročí příští víkend, tak jsem se společně domluvili, že si udělámě pěkný celý víkend jen pro sebe :huban: (i když s náma bude očekávaný listopadový prcek :lol: ) To znamená, že si uděláme nějaký výlet, romantický večer :srdce: a zajedeme si na oběd do restauračky, kde jsme měli hostinu.
 Lída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.10 11:31

Prve vyrocie je papierova svadba … takze rolku toaletaku? Predavaju take ze so sudoku, s prisloviami a tak … ale ako hlavny darcek by som to nedavala :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
31.5.10 11:36

já už jsem na to koukala, chtěla bych nějaký zážitkový dárek, on je spíš na ty auta tak že jsem vybrala to ferrari nebo hummra mít víc peněž zaplatím mu let stíhačkou jenže ten stojí 20 tis, to už je trochu moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
31.5.10 11:48

už o tom mluví že máme výročí, takže si myslím že nezapomene i když u chlapů je možné všechno :mrgreen: ale i kdyby se tak stalo, možná by mi to bylo líto, ale já mu chci dát něco co by si opravdu pamatoval protože jsem mu dlužná velikánský dík, za to jak se o mě od začátku staral, my jsme se znaly asi týden a já přišla o práci, pak jsem jí skoro rok nemohla najít, a on byl pro mě velikánskou oporou, téměr neznámého člověka živil, pak si mě k sobě nastěhoval, a nikdy ani při hádce mi to nevyčetl, tak mu to chci aspon trochu oplatit, a vůbec mi nevadí že si to bude užívat sám, protože když na něm uvidím že z toho dárku bude mít radost a bude si to užívat, tak pro mě bude tohle ten největší dárek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
31.5.10 12:07

My nějak nestihla ani to naše výročí oslavit :-)Dárek jsem mu dala, aniž bysme to plánovali, našeho syna :mrgreen: Jinak my si nedáváme drahé dárky, většinou to spraví krabice želatinových medvídků, ty miluje a spotřebuje jich kila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
22.2.11 11:10
zuzka.mamka píše:
Ahoj holky, chtěla bych od Vás radu, za 14 dní máme s manželem 1. výročí svatby a poté za měsíc 5 let společných let, chtěla bych mu dát nějaký originální dárek, žádné řetízky nebo oblečení apod. Zatím mám vybranou jízdu ferrari nebo hummrem, ale chtěla ještě nějakou inspiraci ať to stojí za to. Díky moc

Ahoj zuzko.mamko, mám stejný problém, jaký jsi měla ty. Chci se zeptat, jak jsi nakonec vyřešila dárek pro manžela? Jsem bezradná :cry: . Prosím poraď! Nebo i jiné maminky mají nějaký originální nápad na dárek pro manžela? Máme 5. výročí. Předem velké díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
22.2.11 11:18

Já dala tehdy ještě příteli měsíc před prvním výročím seznámení prvního syna, a jak to tak vychází, tak měsíc po prvním výročí svatby dostane druhé dítě :lol: :lol: :lol:

Ale jinak bych byla pro, koupit mu nějaký malý dárek jen pro něj (třeba ten barevný oooooooobrovský popcorn, co jsi psala), a něco většího pro vás oba, nějaký společný zážitek, třeba? Něco s těmi auty by nešlo pro dva? Nebo aspoň, když píšeš o ferrari (z toho by se ten můj počůral radostí ;) ), tak si udělat společný krásný výlet, on se projede a ty si koupíš něco hezkého? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
22.2.11 11:19

Aha, tak až teď koukám, že je to stará, obnovená diskuze, takže s křížkem po funuse ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
22.2.11 11:21
bumbinka píše:
Aha, tak až teď koukám, že je to stará, obnovená diskuze, takže s křížkem po funuse ;) :oops:

Přesto děkuji za nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný