Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já občas koupím nějaký romantický pobyt, s romantickou večeří při svíčkách, wellness programem (masážemi, vířivkou,..), šampaňským na pokoji…prodávají to jako balíčky a vždycky si to ohromně užijeme. Většinou ještě najdu nějaký program v okolí (koně, auta, hrad, nějakou akci). Dělám to jako překvapení, zařídím si nenápadně aby přítel ten víkend nic neměl, tajně zabalím a prostě ho šoupnu do auta že jedeme na výlet a neřeknu mu kam a ani na jak dlouho, na všechno vždycky přijde až na místě a je nadšený. Jo a největší zážitek pro něj byla snídaně do postele, dá se to domluvit v každém lepším hotelu a byla to fakt sranda když ho ráno probudil číšník v bílých rukavičkách se slovy „dobré ráno pane“ a s obrovským tácem plným dobrot, koukal na něj rozcuchanej a překvapenej z postele, často na to vzpomíná:-). Za dva měsíce jedeme zas po roční pauze, samozřejmě přítel nic netuší, ikdyž už je to poněkolikáté, takže se už rychle dovtípí:-).
Já jednou pořídila masážní erotický olej a večer byl dárek se vší parádou
![]()
(jsem byla ještě studentka, tož peníze žádné… =))
Tak třeba jako doplněk se to někomu hodit bude ![]()
peta h píše:
Já občas koupím nějaký romantický pobyt, s romantickou večeří při svíčkách, wellness programem (masážemi, vířivkou,..), šampaňským na pokoji…prodávají to jako balíčky a vždycky si to ohromně užijeme. Většinou ještě najdu nějaký program v okolí (koně, auta, hrad, nějakou akci). Dělám to jako překvapení, zařídím si nenápadně aby přítel ten víkend nic neměl, tajně zabalím a prostě ho šoupnu do auta že jedeme na výlet a neřeknu mu kam a ani na jak dlouho, na všechno vždycky přijde až na místě a je nadšený. Jo a největší zážitek pro něj byla snídaně do postele, dá se to domluvit v každém lepším hotelu a byla to fakt sranda když ho ráno probudil číšník v bílých rukavičkách se slovy „dobré ráno pane“ a s obrovským tácem plným dobrot, koukal na něj rozcuchanej a překvapenej z postele, často na to vzpomíná:-). Za dva měsíce jedeme zas po roční pauze, samozřejmě přítel nic netuší, ikdyž už je to poněkolikáté, takže se už rychle dovtípí:-).
No to je nádhera! Úplně to přítelovi závidím
. My to máme bohužel horší s hlídáním, takže nic podobného u nás nejde. Ach jo! Ale taky by se mi to líbilo. I když asi i finance by byly problém
.
Pipet píše:
Já jednou pořídila masážní erotický olej a večer byl dárek se vší parádou![]()
(jsem byla ještě studentka, tož peníze žádné… =))
Tak třeba jako doplněk se to někomu hodit bude
Jo jo, to už jsme praktikovali
a musím říct, že se to manželoví móóóc líbilo
.
Verondra píše:
No to je nádhera! Úplně to přítelovi závidím. My to máme bohužel horší s hlídáním, takže nic podobného u nás nejde. Ach jo! Ale taky by se mi to líbilo. I když asi i finance by byly problém
.
No mě tentokrát s hlídáním zachránila kamarádka a předtím ještě Davídek nebyl. Ale kdyby hlídání neklaplo, tak jede prostě s náma, když je to v jedné budově tak večer dosáhne chůvička. Ale samozřejmě bez dětí je to lepší:-). Ceny nejsou tak hrozné, většinou si dám práci a najdu nějakou akci nebo počkám až bude něco na Slevomat.cz., pak to docela jde.
peta h píše:Verondra píše:No mě tentokrát s hlídáním zachránila kamarádka a předtím ještě Davídek nebyl. Ale kdyby hlídání neklaplo, tak jede prostě s náma, když je to v jedné budově tak večer dosáhne chůvička. Ale samozřejmě bez dětí je to lepší:-). Ceny nejsou tak hrozné, většinou si dám práci a najdu nějakou akci nebo počkám až bude něco na Slevomat.cz., pak to docela jde.
No to je nádhera! Úplně to přítelovi závidím. My to máme bohužel horší s hlídáním, takže nic podobného u nás nejde. Ach jo! Ale taky by se mi to líbilo. I když asi i finance by byly problém
.
Jéé, no jó, vždyť já jsem koupila na Slevopolis.cz pobyt v luxusních apartmánech v Beskydech. Jedem v květnu, ale celá rodina. No, ale to nemáme k výročí.....i když možná by se to tak dalo brát, že.....a měli bysme vyřešeno
.V ceně máme vířivku, saunu, snídani na apartmán a posilovnu
.Už se těším. Jedeme i s dětma. Chůvičku samo potáhnem. Naštěstí tomu staršímu synkovi je 10, tak milostné procedury ve vířivce apod., budeme absolvovat večer, až malej usne a ten starší bude hlídat a popř. volat
. Snad to klapne.
Doporučil bych nějaký zážitkový dárek nebo nějaký relaxační víkendový pobyt. Pokud by někdo hledal inspiraci, tak například zde - http://www.darek.cz/…xace-k19360/
Ahoj,
mám velmi dobrou zkušenost www.gadgeteshop.cz …mají spoustu originálních dárků a navíc je s nimi dobrá domluva, jsou vstřícní a dodržují své obchodní podmínky. Doporučuji ![]()
Zkus Studio Domino, mají stránky na webu. Nabízí spoustu originálních fotodárků s tvým vlastním potiskem, hodiny, hrníčky, zástěry, polštářky a já nevím co všechno, je toho opravdu moc a moc. Já tam nakupuji ráda pro příbuzné i kamarády ![]()
Ahoj, potřebovala bych od Vás nějaký tip na minidáreček. S přítelem budeme slavit naše druhé výročí (tedy žádná oslava se konat nebude, ale 2 roky spolu budeme
)Problém je v tom, že aktuálně nemáme moc peněz (čekají nás v září velké výdaje), chtěla jsem tedy udělat jen něco symbolického (upéct dort nebo připravit večeři). Ovšem přítel má celý týden od pondělí volno, výročí máme v pátek. Takže nebudu mít možnost něco potají přichystat… Nemáte nějaký nápad co koupit aby to nebylo drahé, a vydrželo do pátku někde ukryté? Budu vděčná za každý tip. Děkuji ![]()
Anonym - Ať to přítel nevyčmuchá ![]()
Já přemyšlim o nějkém zažitkovém dárku, libil by se mi let balonem ale řikam si jestli to má ted v tomhle počasi cenu a radši nepočkat třeba do jara… letěli ste někdo někdy balonem?