Jaký dárek pro 12-tiletou?

9943
8.6.10 14:44

jaký dárek pro 12-tiletou?

ahoj-potřebuju poradit-v sobotu máme jít na oslavu dvěma neteřím-sestřičkám. Pro tu menší už dárek mám,ale netuším, co pro tu větší 12-tiletou slečinku. Mám zatím jen miniparfémek,což je skoro nic. Šperky už jsem jim dala víckrát nebo různé sponky do vlasů. Ani moc netuším,co doma mají nebo ne, ale mají toho spousty. Nepreferujem v rodině nějaké mohutné dárkování, prtoože je nás hodně, takže bych volila něco do 200,–. Budu moc ráda, když mi někdo poradíte, co se tak může líbit takovým slečnám nebo co frčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2901
8.6.10 14:47

Ahoj. Zkušenost sice nemám, ale dost se tu pro větší děti doporučuje kredit do mobilu - tím neurazíš:)
Ale uznávám, moc nápadité to není :think:
Leda ten dobíjecí kupon (nebo jak ten „kredit“ vlastně vypadá :lol: vložit do náruče nějakého takového malého plyšáčka, co má spojené ruce … a srdíčko a nápis i love you:)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
8.6.10 14:49

já na ni ani nemám číslo, tak nevím, v jaké formě bych jí takový kredit dala-asi do obálky a nějak ji pomalovala apod. Ale já radši preferuju opravdické dárky a ony si taky rády něco rozbalí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
8.6.10 15:15

Mám 11 letou sestru ocení cokoliv co se týče tvoření, tempery pastelky nebo krabice kde si může např vyrobit svíčku, něco uháčkovat apod atd. A potom čím by se určitě ani náhodou neurazila je cokoliv s Hannou Montanou penál tričko peněženku… Hračky už bych nekupovala žádné ve 12 letech už jsou to přeci slečny :-)

• Citovat
  • Upravit
sophinka
8.6.10 15:19

není třeba na počítače? nějakou hru,nebo novou myš (pěknou holčičí ,nebo tu podložku pod myš)
nebo knihu tou nikdy neurazíš …jsouty pro náctileté ,zrovna tak deníky-tajný deník pro náctiletou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9943
8.6.10 15:21

no nad knihou jsem přemýšlela jako záložní variantu, na počítače asi nějak až moc zaměřená není, ale něco na to tvoření je docela dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.6.10 15:39

Tak jsem chtěla napsat tu knihu, ale koukám, že to asi u vás nebude ten správný hit..
Ještě mě napadl deníček se zámečkem. nebo plechovou kasičku na zámek, tričko, kosmetiku - šampon , kondicioner, antiperspirant..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
8.6.10 15:42

ten deníček si myslím, že možná i má. Ještě mě napadla nějaká šperkovnička, teď jsem viděla spousty hezkých-co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
8.6.10 18:50

Šperkovnička je dobrý nápad sestře jsem takovou nějakou dávala k vánocům a má v ní sponky gumičky prstýnky řetízky tajný dopisy (sestra je ten tipicky holčičí typ :-):D To mě ani nenapadlo vidíš :-)

• Citovat
  • Upravit
9943
8.6.10 19:32

tak fajn, díky holky za rady, budu muset ještě jednou někam vyjet a něco splašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
8.6.10 20:02

My moc originální teda nejsme - máme stejně starého synovce a na poslední narozky jsme dali pokladničku a v ní 300 Kč v mincích. Okomentoval to - dobrý, alespoň žádná další konina. Tak z toho usuzuji, že to mělo úspěch :-) .Co budeme kupovat v dalších letech netuším, protože by tak chtěl nový telefon, plazmu, no a počál by taky nebyl špatný 8-o :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
8.6.10 22:57

nooo tak tyhle přání znám taky od mých synovců pro změnu :-D tohle je ještě naštěstí taková fakt slečinka s těma opravdu holčičíma zájmama. Teda vyjma hraček a panenek samozřejmě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Resutz
14.6.10 20:17

Ahoj, u náší neteře bys uspěla třeba s kabelkou (lacinější, třeba od ťamanů), či cokoliv z Muzikálu ze střední… U 15-ti letých zabral i časopis, který normálně rodiče nekoupí (Dívka). Resut

• Citovat
  • Upravit
9943
14.6.10 20:21

díky za tip, akce už byla o víkendu a nakonec jsem koupila Kamarádníček-plný takových těch "zbytečností :lol: " nejlepší kámoš/kámoška, mejdan, pár listů památníček, rozvrh hodin apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikiisek
17.7.12 10:29

me je 12 a potesilo by me.....

Mě se zdá že bych pro 12-letou dívenku vybrala nějaký zabalená košík s laky od esence s francouskou manikúrou a ktomu nějaké neonové laky které jsou ted v mode a k tomu nejaka ta pena do koupele a nebo ji zaridit predplatny casopisu bravo nebo top divka nebo co rada cte me by to jako 12-letou divku potesilo protoze jasama mam 12 :DD

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný