Co manzelovi k 30. narozkam?

941
12.6.10 22:27

Co manzelovi k 30. narozkam?

Ahoj holky, velkaaa dilema, manzelovi sa blizi 30 a ja dumam, cim prekvapit. Jeho nedavny napad bol bicykel, mp3, to ale necham na nom, ked na tom bude trvat, preco nie, stejne sme to kupit chceli kvoli vyletom…

… ale cim prekvapit???

Diky za kazdu radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.6.10 23:02

Podle toho, za kolik penízek by to mělo být … překvápko mě napadá třeba seskok padákem (cca 3tis.kč) nebo bungeejumping či let balónem, nebo nějaký „výlet s překvapením“ (třeba krásnej víkend někde rezervovanej - túra, žranice, masáž ???), dál mě napadá třeba nechat se profesionálně vyfotit …
Zkus víc přiblížit, jakej typ je tvůj choť zač a co ho zajímá … a rozpočet.
http://www.firmanazazitky.cz/ ???

Příspěvek upraven 12.06.10 v 23:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.10 23:06

Jsem si teď vzpomněla :-D kolegyně se rozhodla příteli „darovat“ svůj striptýz - na hudbu z muzikálu Tanec v dešti, v ruce deštníček jako rekvizita, sexy prádýlko, nacvičená choreografie … a prej hned při prvních tónech, když takhle vlezla do ložnice, tak hroznej výtlem … no když už to začala, tak to i dostriptýzovala až do konce, ale prej to bylo tak trapný, že se tomu pak řechtali až do rána … a my pak s ní ještě asi tejden v práci :mrgreen:
Tak to jen příklad, co asi ne-e …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
12.6.10 23:33

zrovna řeším ten samý problém.. :lol:
Zatím jsem vymyslela akorát zajít na večeři…určo mu upeču něco sladkého..bud krtečinec nebo mega kremroli…nebo něco jiného ještě nevím…ale co mu koupit fakt netuším…k 30. nám by to chělo něco žertovního…na otázku co by chtěl mi řekl úzkou lopatu na výkop plotů.. :jazyk: Tak teda to bude romantika :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.6.10 23:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
13.6.10 07:51

ahojky, prave keby to stalo za to, tak peniaze nehraju rolu, samozrejme nie nejaky extrem ulet, ale zase je to raz za zivot. Rozmyslam na paraglidingom… mala som i skok z letadla, ale zase sa bojim i o tatinka, i o to, ze by to hned nemuselo byt ono, ked nikdy nic take nerobil. Neviem, nemate niekto skusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
13.6.10 08:46

holky, tak som pozerala ten paragliding a stale viac a viac sa mi to paci. Je tam moznost zoznamovacieho kurzu, zakladneho i jednodenneho… no teraz iba prist na to, ci ho to bavit bude …:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
13.6.10 10:05

Ahojky, co třeba tohle a k tomu ještě tebe? :wink: http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
13.6.10 11:26

Ahoj, já seskok padákem měla asi před 4 lety v Liberci a bylo to super. ve čtvrtek odpoledne teorie, pak pátek nácvik a sobota( kdby nebylo počasí neděle 2× seskok. Z malého letadla vždy 2 a instruktor. Nebo tandem ten je z větší výšky je tam i volný pád a myslím že nácvik je jen půl denní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
13.6.10 12:12

aahoj já dala manželovi let rogalem byl to neuvěřitelný zážitek a stál 300Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
13.6.10 12:44

Anomiska - dakujem, to je super napad, akurat to vymysliet, ako to pripravit a ukryt? :)) asi to dam k susedom, ak to vydrzi…:))

Hm, relaxace to by bol darecek pre mna, to by prekukol…:)

Cinxa - prosim ta, s kym ste to leteli za 300kc, to je nejak malo?

Nevada - nemala si predtym skusenost a dalo sa to? bolo to v tandeme? co ta to vyslo, niektori tam maju strasne palky, ale zase to musi byt kvalitne, tak by som radsej sla na doporucenie, moc diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
13.6.10 12:48

Ahoj mě to přemýšlení čeká sice za rok…ale už teď předběžně hlodám co by bylo good..
je hokejovej fanda…tak snad něco vymyslim…máte někdo zkušenosti s fanouškovskejma věcma?něco originálního… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
13.6.10 13:00

nebyl to tandem. Skákalo se z kilometru a stálo to tuším 3000,– + 200 prohlídka od doktora ten tam přímo přišel. Zahákli nám padák takže se otevřel sám, nikdy jsem to předtím nezoušela šli jsem s kamarádkou a paráda. Seskoky v tom byli dokonce 2.Perfektně se o nás starali byla tam dobrá parta.Ale asije to všude jinak my měli malé letadlo jinde jich skáče třeba 10 najednou my po 2+instruktor.Za 2 a půl dne kdy se nám věnovali to myslím šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
13.6.10 13:04

a neposlala by si mi na to prosim nejaky odkaz, ak si pamatas, co to bolo za skupinu, moc diky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
13.6.10 13:13

Já jsem dala dohromady dárek k narozkám a Vánocům (rozdíl jednoho týdne) zážitek - jízdu Hummerem. Byl nadšenej a už má objednanej i termín :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný