Jak vtipně zabalit peníze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kvetinka56
21.6.10 19:16

My jsme je jedne kamaradce ve skole k svatbe dali v clip ramecku. teda vepredu byla fotka vsech z katedry, papirove penize byly za ni a dopredu pod sklo z nich couhali jenom rozky, tak aby bylo videt, ze tam ty penize jsou. Vypadalo to skvele.

• Citovat
  • Upravit
5436
21.6.10 22:24

Kamarádka teď na svatbě dostala sochu jelena, takovou tu hroznou věc, co byla v módě před X lety. No a k tomu kladívko. Peníze byli uvnitř ;)Doporučuju ale nenechat se odbít a novomanželé donutit rozbít přede všemi :mrgreen:
Jinak my jsme dostali v truhle s čokoládovými penízky a pak v dárkovém koši rozvěšené jako mašle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
22.6.10 12:01

ahojky, my dali kamarádce papírovky do skleniček. Koupili jsme sadu 6ti skleniček a do každé srolovali prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
22.6.10 13:39

Ahoj,
treba pokud manzele uvedli seznam veci, ktere by chteli, tak to vtipne pouzit.
Bratranek do seznamu mj. uvedl, ze by chteli neco z Ikei, tak jsem udelala ze ctvrtky takove „prani“, napsala, ze tahle 1000Kc je pro manzelku na pekneho Sveda a nalepila fotku z internetu, pekneho blondaka a zastrcila penize, dalsi 1000 Kc byla pro bratranka na svedskou masaz od krasne Svedky a zase foto vnadne blondyny + penize, na dalsi strance bylo „a kdyz nemate zajem o svedske krasavce, protoze se vlastne berete, tak tady je dalsi 1000 kc a muzete to vsechno utratit ve svedskem obchode Ikea“ :lol: a tak podobne :jazyk:
No a dalsi pranicko bylo zase na neco jineho (rakouska firma - mozartovy koule apod.) :wink:
Kdyz mas pranicek vic, ty bankovky mohou byt nizsi, ze jo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
22.6.10 13:43

MY jsme jednou kamarádce přáli k narozeninám takto. Vysypali jsme ten malý sáček nescafe 3v1-srolovali tam peníze. ZAlepili, aby to nebylo poznat a pak ji jen popřáli s kytkou a řekli že si k dortíku může dát kafčo, že je krize a tak má tento malý dárek:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.12.11 18:16

Na svatbu jsem koupila kořenky. do jedné dala bonbonky a nalepila na ní nápis - oslaďte si život. Do další jsem dala kondomy a dudlik a nalepila na ní - Milujte se. do další jsem nasypala brufeny a paraleny a náplasti a napsala - Buďte zdraví. Do další dala peníze a nalepila- Užívejte si. A do poslední už si teď nevzpomenu :lol:

Kamarádi jim zase udělali koláž z peněz - do skleněnýho obrázku/rámečku/ naskládali penízky a snad občas něco napsali :think: neviděla jsem to z blízka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033

Neprocitala jsem, zdali uz to tu nekdo psal, ale davali jsme kamaradce velke keramicke prase, jako pokladnicku. A do toho 2000,– v 50korunovych mincich:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

Jo a manžel dal známýmu autíčko (měli dvouletýho klučinu) a v kufru byly peníze. Tak doufáml že si toho všimli, než si s tím malej začal hrát :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.12.11 18:17

Tady docela spamuju :mrgreen: ještě jsem chtěla koupit knížku- citáty o lásce, nebo manželství, nebo nějaký básničky a třeba do každý stránky strčit peníz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
20.12.11 18:41

My jsme dávali bankovky v baloncích, kamarád to nechával dělat zde:

http://www.pro-party.cz/…i-v-balonku/

ale třeba by to šlo udělat i doma (nevim ale jak :,( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
20.12.11 18:51

Tohle je bomba - pokud teda obdarovaný není cholerik a nešlehne s tím o zem :mrgreen:

http://gadgeto.cz/…-kasika.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
20.12.11 18:54
Nela_M píše:
Tohle je bomba - pokud teda obdarovaný není cholerik a nešlehne s tím o zem :mrgreen:http://gadgeto.cz/…-kasika.html

Taky už jsem viděla, a moooc dobrý :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
20.12.11 19:37

ta kasička-hlavolam je super,to bych potřebovala ja,abych neutracela :mrgreen: .ty balonky jsou krasny,taky jsme to chtěli pro kamarady,ale nebyl nějak čas.pak jsem narazila na balonky ve tvaru srdce.dala do nich bankovky a nafoukla.bylo jich asi 10 a vypadalo to taky moooc pěkně.oni si mysleli,že dostali jen balonky.mě to napadlo druhy den,jim to raději zavolat a hned pro ně letěli do hospody,kde je zapomněli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
20.12.11 19:44
mucinka2 píše:
ta kasička-hlavolam je super,to bych potřebovala ja,abych neutracela :mrgreen: .ty balonky jsou krasny,taky jsme to chtěli pro kamarady,ale nebyl nějak čas.pak jsem narazila na balonky ve tvaru srdce.dala do nich bankovky a nafoukla.bylo jich asi 10 a vypadalo to taky moooc pěkně.oni si mysleli,že dostali jen balonky.mě to napadlo druhy den,jim to raději zavolat a hned pro ně letěli do hospody,kde je zapomněli :mrgreen:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
1.6.14 20:09

Ahoj, potřebovala bych poradit jak zajímavě darovat peníze jako svatební dar zapáleným policistům :-) nevěsta pojede v autě VB, ženich se bude ženit v uniformě, i na dortu budou mít policejní hvězdy :mrgreen: tak by jsme chtěli zachovat téma svatby, ale vůůůbec nic mě nenapadá :think: nemáte prosím někdo nějaký nápad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný