Jak vtipně zabalit peníze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
1.6.14 20:12

Maskovaný lupič s pytlem na zádech. Snad ho neodprásknou rovnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.6.14 20:15

Tak my jsem dostali na svatbě peníze zabalené ve vlašských ořeších. Krásný proutěný košík plný ořechů a dva louskáčky. No nalouskaly jsme si toho dost, včetně papírových :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
1.6.14 20:16

@Sibyla0 :potlesk: :mrgreen: mám obavy, že by to tak mohlo dopadnout, jsou do toho oba hooodně zažraní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
1.6.14 20:17

@bišonka nějaký malý „trezor“? na zboží. cz mi vyjelo po zadání „Plechová pokladnička – Trezor “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
1.6.14 20:20

Ahoj, co třeba sehnat maketu policejního auta a dát peníze tam, nebo vyrobit vysílačku jako krabičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
1.6.14 20:34

@HanHa díky, super nápad :-)
@ramina autíčko by bylo fajn, kdyby se mi podařilo sehnat model toho starého VB, tuším, že to byla volha nebo žigul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
1.6.14 20:39

Ahoj a co dát peníze do policejní baterky…a ty autíčka…myslím že prodávají modely, bejvalej to sbíral…Myslím že od Burago

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
1.6.14 20:47

Nebo můžete nacpat kufr papírkama ze skartovačky a mezi to ruličky peněz. Jen teda aby to nebylo o nervy :lol: Ještě mě napadla truhla(nebo něco podobného) s pískem a do toho zase kováky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
1.6.14 20:53

Ahoj, já jsem koupila truhličku, do toho dala dvacky a desítky a navrch dala zlaté čokoládové penízky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
1.6.14 21:11

A co treba policejni odznak, v takovym tom pouzdre, na jedny strane by byla maketa odznaku a na druhy nejak ty penize :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
1.6.14 21:25

Jako policistum nevim, ale my dostali penize v obraze, misto krajiny byly vyskladane penize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
1.6.14 21:52

A co třeba zakoupit kufřík (případně ten dětský Kazeto) a vyskládat ho balíčkama bankovek - vespod jen nastříhanýma papírama, navrch pravé bankovky, vše zagumičkované - kufr nadepsat třeba jako „předmět doličný“, prostě parodovat klasický mafiánský kufřík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný