Utajená svatba

25
18.3.14 09:22

Utajená svatba

Ahojky, chtěla bych se s Vámi poradit ;). S přítelem nejsme na velké svatby se všemi těmi věcmi okolo :zed:. A oběma se nám líbí představa jet na dovolenou a skočit do toho rovnýma nohama. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Vůbec nevíme jak máme postupovat :nevim:. Líbilo by se nám i svatba v zahraničí, třeba Benátky. Díky všem za rady :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teckaa
18.3.14 09:31

Juj, konecne nekdo, kdo mysli jako my s manzelem. Ze stejneho duvodu jsme se tajne brali v roce 2011, rodine to oznámili po 7mesicich manzelstvi. Puvodni zamer byl odjet na francouskou Korsiku a tam se na plazi vzit. Jenze treba Francie ma podminku uzavreni snatku na uzemi sveho statu, mit trvaly pobyt mnimalne 60 dni, coz bylo v nasem pripade nepripustne.
Pak se jde vzit nekde na Bali a tak, tam je to ale dost drahe, Italie to nevim, ale da se to zjistim myslim na velvyslanectvi ci pan google o tom bude jiste neco vedet…
preji hodne stesti a at sveho rozhodnuti docilite, my nelitujeme… :palec:

• Citovat
  • Upravit
25
18.3.14 09:43

Děkuji za radu :) snad najdeme něco na čem se shodneme oba dva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
18.3.14 09:47

@Wivča my to vyresili svatbou v CR, za penize, ktere jsme usetrili na svatbe pro pribuzne jsme si udelali mesicni cestu prave po Francii. myslim ale, ze ta Italie nema tech 60 dnu trvaleho pobytu jako Fr. mrkni na net, tam to jiste bude…

• Citovat
  • Upravit
25
18.3.14 09:59

Snad to najdu :) a když ne, tak nevadí, v Česku je taky spousta krásných míst :)Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
18.3.14 10:00

Ahojky :)
Myslím, že by to neměl být až takový problém.. záleží jaké máte požadavky.. v ČR existují agentury, co vám zařídí svatbu v zahraničí bez problémů - sice to asi něco stojí, ale zase vám to všechno oběhají a zařídí..Často se prý dělají svatby buď v Itálii a nebo v Řecku- např. Rhodos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
18.3.14 10:02

@Wivča Myslím, že v zahraničí to bude zbytečně drahé. My se vzali takto v ČR, jen se svědky. Nemáme taky rádi velkou slávu. Rodičům jsme řekli předem, že se budeme brát, ale neřekli jsme, kdy. Být vámi, tak se vezmu v ČR a pak jedu na dovolenou. Ušetříte dost peněz a taky zařizování. ;)
Jo a připrav se na to, že hodně lidí nikdy nepochopí :roll:. Třeba moje tchýně mi doteď vykládá, že každá ženská touží po velký svatbě, bla bla. Pro mě je to noční můra, i jenom z představy, že se sejdou ty dvě rodiny dohromady mě bere hrůza a to podotýkám, že nejbližší příbuzný mám nekonfliktní, dobrý vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
18.3.14 10:02

Presne tak, treba tady jsem neco nasla http://www.svatbavitalii.cz

• Citovat
  • Upravit
teckaa
18.3.14 10:08

@Pipi 00 zcela s tebou souhlasim. u nas v rodine to prekvapive vsichni vzali vyborne a to jsme ani nepredpokladali. vzali jsme se na kopci pouze se svedky, obed v trave, romantika hadr. cele nas to vyslo 10tisic, i s satama, ktere v lete normalne nosim. za usetrene penize krasna mesicne dovolena ve Francii se vsim vsudy… ne kazdy je rad stredem pozornosti. jestli to tchyni vadi, tak at si usporada vlastni svatbu, do ktere bude moci vnaset sve nazory… hled predvsim na sebe, ten den stoji zato prozit v klidu, zadny stres a zadne zarizovani zda pribuzni maji vse a byli spokojeni. vzdyt jde o vas!!! ne o ostatni. :dance:

• Citovat
  • Upravit
4041
18.3.14 10:14

My se tajně jen se svědkama brali v roce 2001 u nás v ČR a po svatbě jsme to pak řekli rodičům, babičkám a dědovi, manželova mamka to obrečela a dlouho jí to asi vadilo, že nás neviděla na radnici, jinak zbytek rodiny to vzal v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140237
18.3.14 10:15

Vždycky říkám synovi, udělejte si svatbu jen se svědkama, ušetříte si peníze i nervy. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
18.3.14 10:18

Taky nejsem na velké svatby.To se chcete vzít i bez rodičů-to bych nechtěla :think:.Mě by to mrzelo.
Ale kamarádka se tak brali na hradě v Čechách-ale měli to domluvené na termín dopředu. Neměli ani známé svědky-kohosi tam chytli a odsvědčili jim to.To mě přijde neosobní, nesoukromé- :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.3.14 10:19

Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo nestojí o velkou svatbu :D díky všem moc za rady, asi to uděláme v Čechách no :) shodli jsme se, že by bylo pěkný vzít se na místě, kde jsme se poznali(letní kino), je to tam krásný, je tam velký park, myslím, že už jen to, že jsme se na tom oba shodli je znamení, že to tam bude super :D tak ještě jednou díky dámy za rady moc mi to pomáhá :) :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.3.14 10:21

Já vím taky mě o vcelku mrzí, ale naše mamky jsou pro větší svatby a milion svatebčanů a my o tohle nestojíme, počítám s tím, že budou smutné, ale obě to zvládnou, hlavně, že budeme my dva šťastní a bude nám to dál klapat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
18.3.14 10:21

Také jsme se brali jen se svědkama, ale nebyla to naše první svatba. Rodině jsme to oznámili na zlaté svatbě mých rodičů v sobotu a v úterý se vzali. K naší smůle nebyl termín před tou zlatou svatbou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný