Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já chápu, že spousta jiných by tohle nechtěla zažít bez rodičů, ale někteří z nás mají matky a tchýně, co se neptají na názor a už plánují a nakonec by to bylo přesně tak jak nechceme. Navíc pak uděláme velkou rodinou oslavu i s přáteli.
Svatbu si udělejte podle svého, hlavně at si ten den užijete a nemusíte se stresovat, kdo si co myslí a jak by to chtěli příbuzní a podobně. Kamarádka se bude vdávat, mají dvě děti a partner se po X letech vztahu konečně rozhoupal se žádostí. Tchýně chce pozvat celé široké příbuzenctvo sestřenic a tetiček přes koleno a přes to vlak nejede. Mamka nevěsty chce zase klasickou tabuli s knedlíčkovou polévkou a podobně.. no hrůza. Jsem teda zvědavá, jak to vyřeší, já bych si to udělala po svém. Takhle bude akorát nevěsta zpruzelá a příbuzný je stejně pomluví.
No to je taky jeden z důvodů, proč jsme zvolili tuhle variantu, nemáme tolik peněz, abychom mohli pozvat všechny, které chceme. Tak snad nám to všichni odpustí
![]()
@Wivča píše:
Já chápu, že spousta jiných by tohle nechtěla zažít bez rodičů, ale někteří z nás mají matky a tchýně, co se neptají na názor a už plánují a nakonec by to bylo přesně tak jak nechceme. Navíc pak uděláme velkou rodinou oslavu i s přáteli.
To je na druhou stranu pravda-a znám to.Jako u nás
Naštěstí matka-tchyně už nežila.
Ale je fakt že by mě mrzelo tam rodiče nemít-i když si představím že by mě jednou děti na svatbu nepozvali
.
Ale pokud to chce někdo jako Vy-tak bych to taky přežila
.
@weddiene píše:
Svatbu si udělejte podle svého, hlavně at si ten den užijete a nemusíte se stresovat, kdo si co myslí a jak by to chtěli příbuzní a podobně. Kamarádka se bude vdávat, mají dvě děti a partner se po X letech vztahu konečně rozhoupal se žádostí. Tchýně chce pozvat celé široké příbuzenctvo sestřenic a tetiček přes koleno a přes to vlak nejede. Mamka nevěsty chce zase klasickou tabuli s knedlíčkovou polévkou a podobně.. no hrůza. Jsem teda zvědavá, jak to vyřeší, já bych si to udělala po svém. Takhle bude akorát nevěsta zpruzelá a příbuzný je stejně pomluví.
Chtít matinka může ale to je tak jedinný. To snad ani nejde aby někoho pozvala i přes nesouhlas budoucích novomanželů, ne? Nebo jo? Já bych jim asi oznámila když by přijeli, že s nima nepočítáme, nedostali pozvanku a nashledanou ![]()
@weddiene presne tak. neustale ustupujes ostatnim, aby se to libilo hlavn jim, aby on byly spokolejeni a nepomluvily nvomanzele..taky jsme se vzali tajne predevsim kvuli nam i pribuznym. chteli jsme jednoduchou svatbu, nejlepe obrad i hostina v trave. to rodice nechteli pochopiit, navic pozvat cele pribuzenstvo, saty nejlepe slehackoveho typu z cehoz se m jezi vsechny chlupy na tele.
tajnou svatbou jsme si udelali vyjimecny den pro sebe, bez jakehokoli vlivu okoli..nemenila bych…hlavne si stat za svym presvedcenim..
Co se týká, moje první svatba byla ve velkém stylu - a došlo na heslo, velká svatba a rychlej rozvod, stresy okolo toho a nic z toho…druhou jsme udělali jen my dva, svědci, grilovačku, pak se sešla nejlbližší rodina a přátele a srandy bylo, že jsem nemohla druhej den na břicho, jak jsem se pořád smála
a už to spolu nějakej ten pátek táhneme…a všichni to pochopili a naopak nám dali za pravdu…
Někdy to je asi těžké, když se ty maminky nenechají odbýt a kecají do toho.
Příspěvek upraven 01.04.14 v 11:36
To věřím
já se asi nejvíc těším, až to bude hotový my si řekneme ANO a budeme si šťastně žít ![]()
@Wivča píše:
To věřímjá se asi nejvíc těším, až to bude hotový my si řekneme ANO a budeme si šťastně žít
@Wivča My jsme ještě před svatbou seznámili naše rodiče. Bylo by divný, kdyby se nikdy neviděli. Naši na velký svatby taky moc nejsou, tchán vůbec, jen tchýni to asi mrzelo (a proto má trochu kecy), nechápe to, ale nebyla nijak naštvaná. Rodiče to odpustí, jak mi říkala kdysi moje teta
.
To letní kino je super nápad
.
Naše maminy jsou kamarádky a rodiny se znají, seznámili se ještě, než se nám narodil prcek
Teď už to stačí dopilovat s přítelem, abychom byli oba spokojení a domluvit datum na matrice. No bude ještě veselo ![]()
Díky dámy
![]()
@Pipi 00 mas pravdu, taky oboje rodice to brali ok, nejak se s tim smirili, ze si veci delame podle sebe. Ostatni pribuzenstvo melo lehke narazky, ale to jen zpocatku, nez to pobrali…