Utajená svatba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
18.3.14 13:03

Vždycky se najde někdo komu se něco nebude líbit :) Teď jde o to jestli to člověk přejde nebo to bude řešit. Budu se snažit to přejít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
20.3.14 19:20
@teckaa píše:
@Pipi 00 mas pravdu, taky oboje rodice to brali ok, nejak se s tim smirili, ze si veci delame podle sebe. Ostatni pribuzenstvo melo lehke narazky, ale to jen zpocatku, nez to pobrali…

To je jasný, to určitě bude plno keců, ale co, jde o nás ne o ně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
5.6.14 11:50

@Pipi 00 A jak dlouho jste to vyrizovali? my se chceme vzit kvuli jmenu miminka co v cervenci cekame tak jestli to stihneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
5.6.14 11:57

@rorejs Sli jsme predtim jen jednou na matriku podepsat papiry a rovnou domluvit termin. Meli volnych dost (vesnice) a kdybys chtela v jine dny, nez „uredni“, tak platis 1000, takze se snad neco najde urcite.
Pak jsme koupili ocelovy prstynky rovnou hotovy v obchode, kytku ten den rano (pani koukala, ale neco uvazala hned) a to je cely.
Na termin si hned zavolejte, nejslozitejsi byly asi ty prsteny, zalezi asi, jaky chces. Jo a taky bylo slozity domluvit termin, kdy mohli oba svedci, moje byla tesne pred porodem a predtim byla v zahranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
5.6.14 14:34

@Pipi 00 No tak to jsem rada. svedci budou moc furt tak to bude snad bez prace.Sice jsme chteli jinou svatbu ale kdyz neni jina moznost.Dva roky jsme resili alimenty-jinak te nerozvedou a ted to o par mesicu nevyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
19.10.14 21:13

Ahoj :) obnovuji diskuzi
Taky jsme s přítelem přemýšleli takto o svatbě, né přímo o utajené. Ale říkali jsme si, že v dnešní době je svatba strašně drahá záležitost, tak jsme říkali, že bychom normálně rozeslali oznámení, že se bereme, ale jen v okruhu rodinném se svědkama, pak bychom šli na nějaký oběd. Prostě žádnou hostinu, nic takového bychom nedělali a napsali, kdo bude chtít, ať si s námi večer přijde posedět na pivko, nebo tak něco. Nechceme zbytečně pronajímat sál, kapelu, platit hostinu a tak, prostě se jen vzít a třeba večer si zatančit na diskotéce, nic velkýho. Přítel taky říká, že nás jeho rodina odsoudí, ale mě by to takhle vyhovovalo, nepotřebuji nějaký veliký halo, stačí, když vím, že budu jeho žena :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
19.10.14 21:16

@Didlinka33
V okolí znam případ kdy dotyčný pár pozval na odpolední gril a soudeček rodiny obou, přátele, kamarády atd. Všichni se těšili na zahradní párty a oni jim oznámili že se v dopoledních hodinách toho dne vzali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
19.10.14 21:20
@Anix píše:
@Didlinka33
V okolí znam případ kdy dotyčný pár pozval na odpolední gril a soudeček rodiny obou, přátele, kamarády atd. Všichni se těšili na zahradní párty a oni jim oznámili že se v dopoledních hodinách toho dne vzali :mrgreen:

A jaky to melo vyznam? Ze na obrade nebyli a na hostine jo? Myslela jsem, ze to lidi delaji aby usetrili korunu, takto to pozbyva smyslu uplne ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
19.10.14 21:21
@evill píše:
A jaky to melo vyznam? Ze na obrade nebyli a na hostine jo? Myslela jsem, ze to lidi delaji aby usetrili korunu, takto to pozbyva smyslu uplne ne? :think:

hostina právě taky žádná nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
19.10.14 21:23
@Didlinka33 píše:
hostina právě taky žádná nebude

Jo to jsem pochopila, co je ve vasem pripade ucelem. Pochopila bych i, ze nekdo pozve na obrad spoustu lidi a na hostinu uz ne. Ale opacne, ze na obrad nepozvu nikoho a pak je pozvu na hostinu to vubec nechapu teda :lol:. Proto se ptam, jaky to melo smysl :)

Příspěvek upraven 19.10.14 v 21:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
19.10.14 21:23
@Anix píše:
@Didlinka33
V okolí znam případ kdy dotyčný pár pozval na odpolední gril a soudeček rodiny obou, přátele, kamarády atd. Všichni se těšili na zahradní párty a oni jim oznámili že se v dopoledních hodinách toho dne vzali :mrgreen:

no to jsme taky právě mysleli, že když chtějí ušetřit za hostinu, tak se pak udělá nějaký to grilčo jen na zahradě, ale my bydlíme v bytě v paneláku, takže to taky nemůžem, proto nás právě napadlo, jen na oznámení napsat, že si půjdem zatančit večer, kdo chce ať se přidá, toť vše ze slavení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.10.14 21:27
@Didlinka33 píše:
no to jsme taky právě mysleli, že když chtějí ušetřit za hostinu, tak se pak udělá nějaký to grilčo jen na zahradě, ale my bydlíme v bytě v paneláku, takže to taky nemůžem, proto nás právě napadlo, jen na oznámení napsat, že si půjdem zatančit večer, kdo chce ať se přidá, toť vše ze slavení

Mě by se to takto nelíbilo. Když už oznámení tak po svatbě s tím, že už jste se vzali. Před mi to přijde zbytečný když je na svatbě nechcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
19.10.14 21:30
@terien píše:
Mě by se to takto nelíbilo. Když už oznámení tak po svatbě s tím, že už jste se vzali. Před mi to přijde zbytečný když je na svatbě nechcete.

tak mysleli jsme, že je slušnost to aspoň oznámit. Je nám jasný, že všichni to stejně nepochopí a odsoudí, ale tak aspoň něco. Aby to věděli a mohli si přijít s námi popít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.10.14 21:35
@Didlinka33 píše:
tak mysleli jsme, že je slušnost to aspoň oznámit. Je nám jasný, že všichni to stejně nepochopí a odsoudí, ale tak aspoň něco. Aby to věděli a mohli si přijít s námi popít

No právě, proč pak poslouchat ty blbý kecy. Takhle bych tomu předešla :lol: Vzala bych se, udělala oběd a pak rozeslala oznámení s pozváním na tancovačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
19.10.14 21:40

@Didlinka33 Jestli vás rodina hodlá soudit, tak ať vás raději dotuje a všichni budou spokojení, ne? ;) Nedělá/lo se to tak vždycky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný