Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, tchán bude mít 60,rozhodli jsme se mu nechat upéct dort/bude ve tvaru dodavky/ a budem ktomu davat nějakou tu kačku, ale nechcu je davat jen tak nudně v obalce, jak jinak se dají vtipně darovat peníze. Budem davat tak 1000 kč… ![]()
Co tu tisicovku rozmenit na stovky a dat je do ramecku
nebo rozmenit na 50kc a dat to do prasatka ![]()
My jsme udelaly do rulicky od toaletaky sme dovnitr ubalily take 1000kc a nebo jsem dostala od tety svicku a ta byla oblepena 50kc takze jsem celkem mela 500 ![]()
Já jednou bráchovi darovala peníze takto:
http://www.gadgetz.cz/…cka-bludiste
V nejhorším případě to jde rozbít, ale nevím, jak je na tom tchán třeba s očima.
@abby Tak už jsem viděla např. několik zarámovaných stokorun jako obrázek, kytička ze srolovaných bankovek na špejlích a náhrdelník, náramek a náušnice z dvaceti a padesátikorun (byly nalepené na nějaký filc).
Já dávala peníze jako svatební dar, rozměnila jsem na drobáky, zabalila do alobalu jako vajíčka po stovkách, koupila plyšovou kachnu a dala na ošatku, měli zlatá vejce..
My jsme dostali svatebním darem dřevěnou truhličku, kde byl písek a v tom padesátikoruny. Takže truhla plná peněz. Ještě tam byly mušle.
M na svatbu dostali 5000 v jednokorunách - prý pytel peněz a pak ještě malých papírovkách, které byly vlepený do fotoalba…
Jako svatební dar jsme dostali jak ruličku bankovek v plechové krabičce s motivem levandule tak i jako vyleštěné padesátikoruny v truhličce no dokonce i v keramické pokladničce ve tvaru srdíčka.
Jinak dost často jsem viděla i bankovky srulované do „kytice“ na špejlích…
K narozeninám i jednou bonbonieru naplněnou zabalenými mincemi…
Možností je určitě spousta takže přeji šťastnou ruku s výběrem ![]()
@silvija píše:
Ja dostala na 20narozenini 1000kc po 10korunach
Já jsem dostala 200 Kč v desetikorunách od měničky v nemocnici.
Moc nadšená jsem nebyla ![]()
My dávali kamarádce fotoalbum a místo fotek jsme dali různé bankovky. Jen první a poslední stránka byly skutečné fotky.
Delali jsme dort z toaletaku a do toho pridali penize…
A a svatbu jsme koupili drevenou truhlici a naplnili ji korunama (asi tri tisice)… vypadalo to jako „poklad“… ![]()