Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, marně hledám vhodné oblečení na pohřeb, mám všechno světlé nebo je to prostě na pohřeb nepoužitelné… jediné černé oblečení co mám jsou šaty, které jsou ale krátké (nad kolena, ale ne vyloženě mini), asi se to moc nehodí, co?
Vlastním i jiné společenské oblečení, ale opravdu mi přijde ještě méně vhodné než ty šaty
Omlouvám se, jestli píšu zmateně, jde o úmrtí v rodině, o kterém jsem se dnes dozvěděla, pohřeb bude už pozítří
![]()
A kategorie tématu si prosím nevšímejte, nenašla jsem nic vhodného.
Záleží jak blízká jste příbuzná, nemusíte být v černém. Dneska kolikrát ani nejbližší příbuzní nejsou v černém.
To je mi líto…
Krátké šaty nad kolena se na pohřeb opravdu nehodí, ani když jsou černé. Kolena by měla být přikryta.
Půjčit od kamarádky nebo narychlo něco dokoupit…
Jak moc nad kolena ty šaty jsou? Pokud zhruba na šířku dlaně, tak bych si vzala je, i když by to nebylo nejvhodnější… jinak bych se poohlídla po jiném oblečení.
Příspěvek upraven 18.03.14 v 19:12
@smudlinky píše:
Záleží jak blízká jste příbuzná, nemusíte být v černém. Dneska kolikrát ani nejbližší příbuzní nejsou v černém.
Být příbuzný a nebýt v černém? Buranství.
@radkka nevím jak šaty vypadají, ale co si pod ně koupit legíny?
@lucky.girl píše:
legíny na pohřeb???
@lucky.girl píše:
Proboha, jen to ne, legíny jsou snad formální oblečení?
Pokud nic neseženeš, vezmi si černé silonky a černý kabát a myslím, že to bude ok.
Ty černé šaty bych si klidně vzala, pod ně černé silonky, ale opravdu černé, hodně DEN, a v pohodě…
Jsi příbuzná, jdeš na pohřeb, černá je jediná vhodná barva. Buď bych si půjčila něco od kamarádky, koupila v sekáči nebo zainvestovala do nových šatů (šaty, sukně ne nad kolena, kalhoty…). Navíc pak předpokládám se budeš účastnit i smuteční hostiny?
Prostě pohřeb je událost, nechápu, jak tam může v dnešní době dorazit někdo i v něčem takovém jako je barevná zimní bunda nebo světlé barvy! (zážitek z posledního pohřbu…)
@Burj Chalifa píše:
legíny na pohřeb???
nováááá doba!
(síla…fakt…)
já ti nevím, zašla bych někde a koupila nějaké levné, slušné černé kalhoty a k nim něco černého asi určitě doma máš. Ty kratší šaty jsou trošku jak to říct, nevhodné, ale záleží, jak vypadají a jak dlouhý kabátek k nim máš ![]()