Zábavní park Mirakulum
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Je to tam pěkné a bude ještě hezčí. Plánují tam vodní svět. Jinak mě docela nervovaly ty manželské páry Homolkovic, podruhé už jsme šli v týdnu.-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to tam pěkné, byli jsme v sobotu. Tedy lepší je stastnazeme.cz , ale tohle je zase trochu jiné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields píše:
Je to tam pěkné, byli jsme v sobotu. Tedy lepší je stastnazeme.cz , ale tohle je zase trochu jiné.
stastnazeme je ale třeba pro Pražáky trochu z ruky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eshta píše:
stastnazeme je ale třeba pro Pražáky trochu z ruky
Já myslím, že ne
Je to tak 30 minut navíc od Mirakula, možná ani ne ![]()
Tedy pro ty motorizované.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields no 30minut určitě ne, Šťástná země je mezi Turnovem (cca 12km od Turnova) a Jičínem, a Mirakulum je 65km od Turnova, takže třičtvrtě hodina je to určitě, jelikož do šťastný země nevede dálnice
ale jede se po prdelkách, takže žádný zázrak ![]()
Za mě Mirakulum a Šťastná země, každý park je jiný, oba jsou jedinečné, myslim, že Mirakulum je větší, prostornější, jasný je v začátku a záleží co všechno se tam ještě objeví, podle mě je Mirakulum hezčí ![]()
- Citovat
- Upravit
@PetkaSv píše:
@jenny.fields no 30minut určitě ne, Šťástná země je mezi Turnovem (cca 12km od Turnova) a Jičínem, a Mirakulum je 65km od Turnova, takže třičtvrtě hodina je to určitě, jelikož do šťastný země nevede dálniceale jede se po prdelkách, takže žádný zázrak
Za mě Mirakulum a Šťastná země, každý park je jiný, oba jsou jedinečné, myslim, že Mirakulum je větší, prostornější, jasný je v začátku a záleží co všechno se tam ještě objeví, podle mě je Mirakulum hezčí
Tak jo, 45 minut, no my si to smažíme rychle
Ale pořád mi to i pro Prahu přijde dostupné. Přijde mi, že na jinou stranu ani nic jiného není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za nás nadšení ![]()
Hlavně temná podzemní bludiště, jedno z toho dvoupodlažní…kluk byl u vytržení, nemohli jsme ho dostat z díry ven ![]()
Jen na obřích houpačkách bylo stále plno a když jsem si konečně vychytala chvilku a šla se zhoupnout - tak tam dorazily nějaké staré tlusté megery, které chtěly houpat svoje děti a začaly se tam děsně pohoršovat, co jsem to jako za úroveň, že se houpu, že ony by na to nevlezly a hlavně je to park pro děti, tak co na to lezou dospělí…a rvaly mi tu houpačku z pod zadku
Ve finále si tam houpaly asi 3-leté dítko stylem, že stály megery cca 2m naproti sobě a opatrně jen pohupovaly
Takže opravdu nechápu, proč se cpaly na obří houpačku a enstačila jim houpačka úměrná věku dítěte.
Prostě pitomci jsou všude a dokážou vám zkažit den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, jen se zeptám dá se tam s kočárkem a 1,5 ročním dítětem děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S kočárkem bez problémů. 1,5 roční dítě asi většinu atrakcí nevyužije, ale je tam velké pískoviště (my ho teda asi obešly, ale má tam být), houpačky pro malé děti (taková hnízda, ze kterých fakt nevypadne), minizoo (oslíci, kozy) a pak takové obrovské houpačky, co vypadají jako beranidlo, tam jsem se s malou (je jí 16 měsíců) houpala taky. Taky jsem s ní prošla hrad, ale to asi spíš zajímalo mě. Jo a do 90 cm je vstup zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to je fajn, mě jde o to jestli tam projede kočár a tak. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bobin píše:
No tak to je fajn, mě jde o to jestli tam projede kočár a tak. Díky
Koukni na web, z fotek je to myslím úplně jasné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulpes Já už koukala, blbě jsem to napsala spíš jestli tam můžou s kočárem ale už vím že jo. Proč by ne že? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nevydím jedinej důvod proč jet do Mirakulum a ne na Guttovku.
Navíc mají blbe nastaveny ceny,
Roční permanentka nemůže byt několikanásobně dražsí než jeden vstup, (1500/100=15 1500/150=10) Normální parkový poměr je 2-3.
Pro srovnání 1365kc stoji permanentka do Legolandu (210E*26/4),
V čechách je cool snad jen projížďka loďkou v moravském krasu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Byli jste už někdo v novém zábavním parku Mirakulum? Je to tam pěkné? Jak to tam vypadá?