Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím Vás názory. Zničilo se nám záchodové prkénko, měli jsme plastové s nějaký motivem delfína. Dneska jsme vybírali v obchodech nové a neumíme se s manželem shodnout v tom, jaké koupit. Já kvůli dětem (2,5 a 6let) preferuji opět plast a manžel chce ze dřeva. Mě se ale zdá to dřevěné na děti moc těžké, zvlášť když to budou muset zvedat třeba rozespalí v noci. Máte doma ze dřeva a zvedají Vám o děti v pohodě?
my mamez plastu, tchanovci drevene. A deti 3 a 5 let, nemaji problem..prkenko jako prkenko, ne..? Motiv uz je detail..
Hlavně ne prkénko s nějakým motivem, to jsou takové kýče
![]()
Já preferuji bílá pevnější plastová prkénka ![]()
@Da. Podle me je to drevene na prd. My ho meli na baraku a tam teda bylo dost vlhko no a prkynko u pantu po nejake dobe uplne plesnivy a fuj hnus ani umejt to poradne neslo takze za me bych volila urcite plast.
Souhlasím s tím, že prkénka s motivem jsou strašné kýče.
Dřevěné měli kdysi naši 2× ho reklamovali a vždycky jim uprostřed prasklo. Pak se na to vybodli a koupili zase plastové bílé. Za mě taky plast.
@Da. máme dřevěné a v pohodě
Tak těžké to není. Malý od 2,5 si chodí na záchod a nikdy mu to nevadilo.
Mě se ty barevný líbí, do nové koupely o něm uvažuju - nemusí to být kýč… Jinak ale taky spíš plast než dřevo. Byť miluju přírodní materiály, tak spíš na úržbu…
Holky obnovuji diskusi
Prasklo nám v pantu prkénko tak jdu zítra koupit nové. Podle čeho vybírat, co poměřit a zvládnu ho vyměnit?
Díky! ![]()
@cucik14 hlavne zmerit vzdalenost mezi tema dirama
a pak sirka a delka
a zvladnes to vymenit. Taky jsem si kdysi menila prkynko sama ![]()