Zachraňte duhu - Bouzov - prosba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zachraňte duhu - Bouzov - prosba
Ahoj, prosim dobrou dusi, ktera byla (tak jako ja) s detmi na hrade Bouzov a vyzadala si (na rozdil ode me) na pokladne cerveny symbol a vstupni kod do hry o laskave nasdileni obojiho. Jestli je to tedy mozne… Nejlepe asi do SZ, predem MOC DEKUJI! ![]()
P. S.: V sazce je rodinna pohoda, prosim uchrante me od dalsiho ne zrovna kratkeho vyjezdu, tentokrat jen za jednim ucelem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já myslela, že ten vstupní kód do hry je jedinečný pro každého účastníka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a dá se sbírat v jiném pořadí? Zítra jedeme pro první (ale není vstupní), ten máme v plánu až za dva týdny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adélky píše:
Holky a dá se sbírat v jiném pořadí? Zítra jedeme pro první (ale není vstupní), ten máme v plánu až za dva týdny.
Sbírat můžeš v jakém pořadí chceš, ale zadat kódy musíš současně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etcetera78 píše:
Já myslela, že ten vstupní kód do hry je jedinečný pro každého účastníka
Taky myslím, že červený je vždy jedinečný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju!
Červený bude určitě unikátní - je to de facto vstupní do hry pro každého účastníka.
Tak lovu zdar ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se vetru s dotazem, jestli můžu. Vydají mi ten unikátní kód na pokladně i když si nekoupíme vstupné? Prostě si zajedu jen pro kód?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dekuju za informace, doufala jsem, ze unikatni neni, zajedeme holt jeste jinam, na stejne misto se mi jen kvuli kodu uz nechce.. Chjo, tak to dopada, kdyz clovek nechce zdrzovat lidi, co stoji frontu kvuli prohlidce…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my jsme zase „zvorali“ výlet a jeli jsme na další stanoviště, ale opět pro oranžovo/žluté kódy, takže máme dvoje
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jo, včera to bylo fakt „akční“, jsme nějak bloudili po lese a s kočárkem teda nic moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chybí nám oranžovo žlutý kód, byl by někdo ochoten zaslat mi ho výměnou za zelenomodrý? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.