Začínající potrat

Anonymní
8.7.24 16:02

Začínající potrat

Holky zdravím vás. Včera jsem začala silně krvácet a spadl ze mě kus něčeho. Jsem 12tt a prý mám hematom 7cm.. v noci šílené bolesti pod břichem jako kontrakce chvíli klid a pak zase bolesti dnes to samé na utz doktor řekl že miminku chabě bije srdce a že nemá pohyb že se každou chvíli může stát že potratim..
Dali mi kapaky proti bolesti Nepomohlo
Dali mi hned další.. už byli slabší ale furt byli
Teď mi Pichli injekci opium na bolest a že se mi uvolní svaly a urychlí to ten potrat :nevim: :( :,(… Máte někdo zkušenost prosím co mám dělat aby se to urychlilo trápím se šíleně

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76725
8.7.24 16:41

Jsi v nemocnici dle všeho - tak to řeš s lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.24 16:55

Jestli uz je to opravdu ztracené, tak doporučuji pít tonic, ten to podpori. Případně suchým teplem nahrivat bricho.

• Citovat
  • Upravit
11825
8.7.24 17:28

Je mi to moc líto, jestli není naděje tak jak bylo psáno výše nahřát břicho…to by mohlo pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZinaJudita1
8.7.24 18:17

V jedné diskuzi jsem tady viděla, že dávali ženám na urychlení potratu nebo ZT tu druhou pilulku, která se dává při farmakologickém ukončení těhotenství. Dávají se vlastně dvě, první plod zabije a druhá ho vypudí. Takže pokud už je u tebe jisté, že plodu nebije srdíčko, tak by ti možná mohla pomoci ta druhá pilulka. Opium je asi jenom na bolest a možná by ti teda ulevilo něco na vypuzování. Každopádně, ať je ti brzo lépe :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.24 18:48

@ZinaJudita1 miminku srdíčko bije ale prý chabě.. oni prostě jen čekají na to až ho tady na nemocniční posteli „porodim“ sama..
Bolesti jsou už menší ale krvácení se utlumilo krvácím jen trochu.. já nevím potřebuju něco aby to ze mě šlo ven.. a zákon schválnosti u nás ve městě zrovna tepla voda neteče.. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
76725
8.7.24 19:02
@Anonymní píše: Více

je mi líto, co se ti stalo i toho, že máš hrozné bolesti,
ale fakt nechápu, proč to neřešíš s personálem nemocnice, ale s neznámými laiky na internetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
8.7.24 21:24

Je mi líto, co prožíváš. Nedá se dělat nic moc více, než si to prožít. Zeptala bych se ale v nemocnici, zda to neumí farmakologicky uspíšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí