Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, mam tu takovej problem..s ni pritelem jsme meli pohlavni styk den po skonceni ms a prasknul nam kondom..nevedela jsem jestli se udelal nebo ne, protoze ze me nic nevyteklo a nechtela jsem se ptat. dalsi den jsem si koupila postinor a vsechno v pohode a za tyden mi zacala zase ms, ktera trvala 5 dni. pak jak skoncila tak 2 tydny mi nic nebylo, a ted 3 tyden me boli podbrisek a je mi na zvraceni plus jsem furt unavena.tak bych se chtela zeptat jestli to je po prasku nebo jsem tehu..prosim o normalni odpovedi, je mi 16. dekuji
![]()
Příspěvek upraven 08.07.24 v 00:52
Nejspíš to bude po tom prášku. Je to pěkný dryák. Můžeš si pro jistotu udělat těhotenský test.
Dekuji moc, vim, zni to strasne blbe, ze jsem se ho nezeptala, jsem proste hloupa..uklidnila jste me trochu, dekuji moc
![]()
@pikola o to je jen tak ale spis jestli to je postinorem nebo ne
No v podstate bys ted mela MS nebyt toho prasku ne? Ted to mas ale rozhozene. Tehotenstvi nevidim jako pravdepodobne.
Pravděpodobně je to tím práškem. Já taky vždycky do týdne dostanu MS a pak za chvíli „tu svou“ v normálním termínu, takže pro tělo je to fakt záhul.
Z otěhotnění neměj strach. V období okolo menstruace je to nebezpečí malé. V prvních dnech menstruace je otěhotnění skoro nemožné a zkušené ženy to umějí využívat. Postinor obsahuje mnoho účinných látek, které narušují menstruační cyklus a mohou způsobit vedlejší účinky, které pozoruješ.
@Lemrucha ted jsem udelala teh.test a byl negativni, takze uz muzu byt v klidu ne? ![]()