Tvrdnutí břicha 36tyden těhotenství

34
6.7.24 20:40

Tvrdnuti břicha 36tyden těhotenství

Dobrý den jsem 36tyden těhotenství
Už 4 den mám tvrdé břicho, a nevolnosti něco sním a výzvracim to a není celý den dobře, špatně se mi dýchá a chvilkami mě bolí záda, bolest břicha nemám poradi mi nějaká zkušená maminka co by to mohlo znamenat? (jinak porod se plánuje císařakém)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11845
6.7.24 20:50

Za mě normální stav takhle ke konci… :nevim: ale tak není nic jednoduššího než zavolat svému lékaři a domluvit se s ním na kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.7.24 20:58

@Vladusxx na kontrolu jdu až v pondělí, také mě bolí ještě v strislich, nevím zda může něco značit porod nebo jen posličci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
6.7.24 21:09
@Doley píše: Více

To bolí, jak se to všechno připravuje.
Miminko je už veliké a tak tlačí na žaludek a ostatní orgány.
Je to normální.
Břicho mi tvrdlo, když jsem dělala více namahavou práci (my jsme dodelavali rekonstrukci, tak jsem např. škrábala zdi a stavěla nábytek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.7.24 21:24

Právě že nic nedělám, jen sedím, a občas jdu ven, ale z chození by sem se nějak namáhat neměla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16341
6.7.24 21:26

Ten konec je takový bolavý, tělo se chystá na porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
6.7.24 21:27

@Doley já teda ke konci nemohla ani moc dlouho chodit…a a i sedět a i lezet…😂 😅 🤭při první mi tvrdlo břicho a blbě se mi dychalo a při druhém mě bolel každý krok (záda, třísla, břicho)…a tto už tak od 20tt..rozestupovala se mi pánev tak že se mu fakt blbě chodilo…každý krok byl utrpeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.24 21:48

Já se na to tak netěším.. už potřetí :D.. jo taky se mi blbě dýchalo, chodilo, nejhorší bylo usnout.. snad to bude lepší jako poslední můj porod a ne horší

• Citovat
  • Upravit
287
6.7.24 22:03

Ahoj,

ve 36. týdnu těhotenství už se tělo připravuje na porod. Tvrdnutí břicha a nevolnosti mohou být příznaky toho, že se blíží porod, i když máš plánovaný císařský řez. Je ale důležité, abys kontaktovala svého lékaře, protože může jít i o příznaky nějakého problému, například preeklampsie nebo jiného těhotenského stavu, který vyžaduje lékařskou péči. Bolest zad a potíže s dýcháním také není dobré ignorovat. Lékař ti poskytne nejlepší radu a případně tě zkontroluje, aby bylo všechno v pořádku.

Hodně štěstí a držím palce! 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
6.7.24 22:07

Pokud by se mi kdykoli v těhotenství stav ničeho nic zhoršil, tak bych pro klid jela do nemocnice na kontrolu… Opravdu bych si jako ostatní netroufala tvrdit, že je ten stav ok jen podle popisu na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
6.7.24 22:12

Jakýkoli stav, který se ti nezdá, je potreba konzultovat s doktorem. Může to být v pořádku a taky nemusí. To zvracení se mi hodně nezdá, jeď zítra pro sichr do nemocnice, ať se na tebe podívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
7.7.24 08:32

Taky bych tedy radeji jela 8o takhle jsem to mela tesne pred porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie