Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, uz potrebuju zase poradit - potrebuju koupit zaclonovy tyce. Byla jsem dnes v Ikee, a zklamala jsem se - meli jen dva rozmery (140cm a 200cm),coz o to, asi bych tu 140cm mohla vzit, ale celkove se mi nelibily, a i cena me nemile prekvapila - 799,–
potrebuju jich pet … (a rada bych pak koupila jeste i zaclony
)
Co se mi na nich nelibilo - zdalo se mi, ze dost odstavaji od zdi, jak jsou takova ta „ramena“ po stranach, tak to strasne trcelo dopredu. Vyber taky veskeze zadny - cerna, bila, a nejaka stribrna (mame zlaty klicky na oknech).
Mate nekdo nejaky lepsi tip ?
Jinak okna mame spaletova, byt je ve starem rekonstr.dome, jsou to takova ta dvojokna, jeste s oddelenou casti nahore. Takze ruzna ta lanka asi vhodna nejsou, to je spis na mensi okna si myslim a ja se stejne bojim, ze by se to provesilo
radsi bych tyce.
Predem diky za kazdou odpoved.
jako ja nevim jestli to chapu dobre, myslis ty tyce stema krouzkama? jestli ano, tak ty ja kupovala u šikmookejch
jedna stala myslim 200kc a drzi ![]()
podivej se do bauhasu, hornbachu, obi… tam mivaj slusny vyber a ceny taky rozumne (nepamatuju si, koli staly me, ale nijak zdesena jsem nebyla), ja kupovala v bauhau a meli tam velky vyber velikosti i barev, jenom mi prislo, ze typove tak dva druhy, ale ja jsem si vybrala ![]()
Diky, zkusim to. V Bauhausu jsem koukala pred casem, a meli tam takovy docela robustni dreveny, ale zkusim to znova, nijak jsem to bliz nezkoumala.
Ja porad slysim, jak kazdej jezdi pro vsechno do Ikey, jak je to super a levny, a kdyz tam teda jednou za uherskej rok prijedu ja pro konkretni vec, tak se mi ani nelibi, ani mi levna nepripada. Ale koupila jsem si aspon prakticky odpadkovy kose ![]()
market.s.87 píše:
jako ja nevim jestli to chapu dobre, myslis ty tyce stema krouzkama? jestli ano, tak ty ja kupovala u šikmookejchjedna stala myslim 200kc a drzi
Ano, proste tyc, abych povesila zaclonu, myslim, ze „zaclonova tyc“ se tomu normalne rika.
U sikmookejch ? O takovym kramu nevim ![]()
Ahoj,
my máme tyč v kuchyni a koupili jsme v Jysku asi za 150
přesně na korunu to už nevím.
My máme kovovou. Ten rozměr jsme měli od - do cm. je to variabilní, do určité šířky jdou některé roztáhnout, podle okna/systém dvou tyček se do sebe zasune, dle potřeby. Některé mají rozměr na pevno, většinou ty dřevěné.
http://www.jysk.cz/…/ag/catalog/
PeBa píše:
Ahoj,
my máme tyč v kuchyni a koupili jsme v Jysku asi za 150přesně na korunu to už nevím.
My máme kovovou. Ten rozměr jsme měli od - do cm. je to variabilní, do určité šířky jdou některé roztáhnout, podle okna/systém dvou tyček se do sebe zasune, dle potřeby. Některé mají rozměr na pevno, většinou ty dřevěné.
http://www.jysk.cz/…/ag/catalog/
Moc diky, to je presne ono
Tady bych snad vybrala, pojedu se na to nekam mrknout.
myslim jako u vjetnamcu
nekdy cumim co vse tam maji ![]()
nakukovatelka píše:market.s.87 píše:Ano, proste tyc, abych povesila zaclonu, myslim, ze „zaclonova tyc“ se tomu normalne rika.
jako ja nevim jestli to chapu dobre, myslis ty tyce stema krouzkama? jestli ano, tak ty ja kupovala u šikmookejchjedna stala myslim 200kc a drzi
U sikmookejch ? O takovym kramu nevim
…každý týden je od středy nová akce, takže když chci nějakou konkrétní věc, tak si počkám na slevu
Oni to cyklicky slevňujou. Maj věci pěkný, ale i nic moc, chce to vybrat ![]()
market.s.87 píše:
myslim jako u vjetnamcunekdy cumim co vse tam maji
nakukovatelka píše:market.s.87 píše:Ano, proste tyc, abych povesila zaclonu, myslim, ze „zaclonova tyc“ se tomu normalne rika.
U sikmookejch ? O takovym kramu nevim
No to jsem pochopila, ze u Vietnamcu
ja jen, ze jsem u nich takovyhle sortiment jeste nezahlidla.