Záclonové tyče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4181
17.4.11 16:44

Záclonové tyče

Ahoj, uz potrebuju zase poradit - potrebuju koupit zaclonovy tyce. Byla jsem dnes v Ikee, a zklamala jsem se - meli jen dva rozmery (140cm a 200cm),coz o to, asi bych tu 140cm mohla vzit, ale celkove se mi nelibily, a i cena me nemile prekvapila - 799,– :think: potrebuju jich pet … (a rada bych pak koupila jeste i zaclony :lol: )
Co se mi na nich nelibilo - zdalo se mi, ze dost odstavaji od zdi, jak jsou takova ta „ramena“ po stranach, tak to strasne trcelo dopredu. Vyber taky veskeze zadny - cerna, bila, a nejaka stribrna (mame zlaty klicky na oknech).
Mate nekdo nejaky lepsi tip ?
Jinak okna mame spaletova, byt je ve starem rekonstr.dome, jsou to takova ta dvojokna, jeste s oddelenou casti nahore. Takze ruzna ta lanka asi vhodna nejsou, to je spis na mensi okna si myslim a ja se stejne bojim, ze by se to provesilo :think: radsi bych tyce.
Predem diky za kazdou odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1769
17.4.11 16:48

jako ja nevim jestli to chapu dobre, myslis ty tyce stema krouzkama? jestli ano, tak ty ja kupovala u šikmookejch :oops: jedna stala myslim 200kc a drzi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.4.11 17:11

podivej se do bauhasu, hornbachu, obi… tam mivaj slusny vyber a ceny taky rozumne (nepamatuju si, koli staly me, ale nijak zdesena jsem nebyla), ja kupovala v bauhau a meli tam velky vyber velikosti i barev, jenom mi prislo, ze typove tak dva druhy, ale ja jsem si vybrala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
17.4.11 19:13

Diky, zkusim to. V Bauhausu jsem koukala pred casem, a meli tam takovy docela robustni dreveny, ale zkusim to znova, nijak jsem to bliz nezkoumala.
Ja porad slysim, jak kazdej jezdi pro vsechno do Ikey, jak je to super a levny, a kdyz tam teda jednou za uherskej rok prijedu ja pro konkretni vec, tak se mi ani nelibi, ani mi levna nepripada. Ale koupila jsem si aspon prakticky odpadkovy kose :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
17.4.11 19:15
market.s.87 píše:
jako ja nevim jestli to chapu dobre, myslis ty tyce stema krouzkama? jestli ano, tak ty ja kupovala u šikmookejch :oops: jedna stala myslim 200kc a drzi :palec:

Ano, proste tyc, abych povesila zaclonu, myslim, ze „zaclonova tyc“ se tomu normalne rika.
U sikmookejch ? O takovym kramu nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
17.4.11 19:18

Ahoj,
my máme tyč v kuchyni a koupili jsme v Jysku asi za 150 :think: přesně na korunu to už nevím.
My máme kovovou. Ten rozměr jsme měli od - do cm. je to variabilní, do určité šířky jdou některé roztáhnout, podle okna/systém dvou tyček se do sebe zasune, dle potřeby. Některé mají rozměr na pevno, většinou ty dřevěné.
 http://www.jysk.cz/…/ag/catalog/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
17.4.11 20:09
PeBa píše:
Ahoj,
my máme tyč v kuchyni a koupili jsme v Jysku asi za 150 :think: přesně na korunu to už nevím.
My máme kovovou. Ten rozměr jsme měli od - do cm. je to variabilní, do určité šířky jdou některé roztáhnout, podle okna/systém dvou tyček se do sebe zasune, dle potřeby. Některé mají rozměr na pevno, většinou ty dřevěné.
http://www.jysk.cz/…/ag/catalog/

Moc diky, to je presne ono :palec: Tady bych snad vybrala, pojedu se na to nekam mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
17.4.11 20:33

myslim jako u vjetnamcu :-) nekdy cumim co vse tam maji :lol:

nakukovatelka píše:
market.s.87 píše:
jako ja nevim jestli to chapu dobre, myslis ty tyce stema krouzkama? jestli ano, tak ty ja kupovala u šikmookejch :oops: jedna stala myslim 200kc a drzi :palec:
Ano, proste tyc, abych povesila zaclonu, myslim, ze „zaclonova tyc“ se tomu normalne rika.
U sikmookejch ? O takovym kramu nevim :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
17.4.11 20:34

…každý týden je od středy nová akce, takže když chci nějakou konkrétní věc, tak si počkám na slevu :mrgreen: Oni to cyklicky slevňujou. Maj věci pěkný, ale i nic moc, chce to vybrat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
17.4.11 21:04
market.s.87 píše:
myslim jako u vjetnamcu :-) nekdy cumim co vse tam maji :lol:
nakukovatelka píše:
market.s.87 píše:
U sikmookejch ? O takovym kramu nevim :think:

No to jsem pochopila, ze u Vietnamcu :lol: ja jen, ze jsem u nich takovyhle sortiment jeste nezahlidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný