Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojky,
bydlíme v podnájmu a rádi bychom se přestěhovali do svého. Rozhlížíme se teď tedy po bytech a naskytla se příležitost koupit celkem levně byt 3KK, úplně nový ( v nově postavené bytovce, která se teď staví), včetně plastových oken, zděné koupelny, podlah a obkladaček (barvu si pak můžeme vybrat sami)…byt má 56m2 a já nějak nemám reálnou představivost, tak netuším, zda to není málo…zatím jsme jen dva, ale rádi bychom do budoucna dvě děti…případně jedno a pak jít třeba do většího bytu, protože tento se pak určitě prodá dobře a za stejnou (ne-li vyšší cenu). Jde totiž o pilotní projekt a proto jsou tam zaváděcí, hodně výhodné ceny.
V jak velkých bytech žijete a jak se vám bydlí? Myslíte, že 56m2 je fajn? Teď bydlíme ve 2+1 (46m2) a byt se mi maličký nezdá, ale i tak se raději ptám po zkušenostech..přeci jen pak naroste potřeba oblečení, hraček apod…
![]()
Díky za rady!! ![]()
ahoj take jsme ted koupili byt 2+1 59 m
Děti teda nemáme ,ale myslim že velikost kterou jsi uvedla ty je doststačující
Příspěvek upraven 15.04.11 v 15:36
56m2 je u nás klasicky větší garsonka nanejvejš 2+1.žiju v tom 9 let a kdybych se už za měsíc nestěhovala do domu a nežila v té představě že je to tu jen na přežití než se dostaví tak se pomátnu.Opravdu je to malé
Žila jsem celý život s rodiči a bráchou v bytě 55m2 (3+1) a přežila jsem to. Pokoj jsme měli společný s bráchou.
Teď bydlím s manželem a holkou v bytě 56m2 (3+1) - nestěžuju si, ale chci mít tři děti a to si už myslím že se sem nevejdeme a že se jednou (jestli budeme mít opravdu ty tři děti) postěhujeme pryč.
Kdybych to měla řešit teď, tak už si rovnou koupím 4+1 anebo menší baráček (řadovku).
Mame 63m 3+kk, jsme 4. Pro tri to bylo akorat, pro ctyri je to male, ale na vetsi se asi nevzmuzeme, takze to bude muset stacit… osobne hlasuju za byt vetsi…se 4 mistnostmi, aby deti mely kazde svuj pokoj a vy loznici…
Nojo holky ale nemužete psát nemáme děti proto že když pak pulku zabere dítě tak už zbejvá jen koupelna a záchod
.Nám tu taky bylo 6 let dobře než sem zjistila že je to jen pro dva a jsme tři ![]()
Žili jsme s jedním dítkem, jak v bytě, co měl 46m, tak i bytě 110m a upřímně-mnohem lépe nám bylo v tom menším bytě.V tom velkém jsme se ztráceli, byl neosobní..
Vždy se pak dá koupit větší, když by vám už pak s dětma nevyhovoval,teď bych vůbec neváhala..
tak my bydlíme v nájmu, 3+1, rozloha 98m2, a přijde mi to mostrózní… Ale museli jsme vzít hned první nabídku, co jsme měli po ruce, z jistých důvodů… Zatím jsme dva, brzy budeme tři.. a je to opravdu moc velký byt, brala bych menší, ale nemůžeme si vybírat, máme nízký nájem celkem, na tu rozlohu bytu a lokalitu ![]()
máme 2+kk, 56m2, s jedním malým dítětem to bylo v pohodě, ale s příchodem dalšího to již je nevyhovující a stěhujeme se.
Já osobně bych šel rovnou do většího (4+kk nebo 4+1, nejsem fanda na časté stěhování ) ale zaleží na možnostech a peněnězích
56m2 neni moc na tripokojak, ale zalezi, jak je cely byt reseny, kolik metru „sezere“ chodba apod… nejlip namalovat si to v nejakem programku (treba room arranger) a zkusit, jestli se tam vejde nabytek, jak si predstavujes a tak ![]()
gabi.design píše:
Máme 3+kk velikostně 57,56m2 a neměnila bych. Pro někoho možná malý, ale nám se žije skvěle, nemusím toho moc uklízet, zkrátka pro nás akorát dostačující a z tohoto bytu se nikdy nehnu, pro nás to byla láska na první pohled a rozhodně nelitujeme.
Jeee, tak to jsi mě uklidnila…
Nám se právě taky moc líbí, jak byt, tak okolí…jen někdo řekne, že je to hrozně malý a já zase nemám představivost, tak nevím
Tak to jsem ráda, že je na tom někdo stejně a je spokojený ![]()