Sedací souprava - potah "kouše"

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
257
14.4.11 13:25

Sedací souprava - potah "kouše"

Ahojky, chtěla jsem se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti se sedací soupravou Kivik z Ikea (barva světlě šedá). Moc se nám libila, takže jsem si jí koupili a dali dokupy (styl dodělej si sám), ale po sestavení jsme zjistili, že potah nepříjemně „kouše, štípe“. Nevím přesně jak to popsat. Nevíte někdo zda to je jen v počátcích než se zajede nebo existuje něco co by to zmírňilo (např. chemické čištění)? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6490
14.4.11 14:53

Mám stejný problém…a to jsme si jeden potah koupili ještě do zásoby…ten tmavší… no netuším, co by na to zabralo… :nevim:
Je pravda, že máme dva psy, takže stejně na té sedačce máme ještě takový „hadr“ a tím eliminujeme kousavé části…ale řešení to není :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
14.4.11 17:34

A jak tu sedací soupravu máte dlouho? Nevíme jestli nemáme potah vyměnit za jiný. Ten tmavší jak máte vy je jaký? Hrozná představa to zase rozkládat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
15.4.11 07:33

Máme ji asi měsíc. Ten tmavší potah je úplně z toho samého materiálu, akorát tmavší barvy…jojo, taky jsme při montáži zjistili, že pro případnou výměnu je potřeba to celé rozebrat :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný