Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, chtěla jsem se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti se sedací soupravou Kivik z Ikea (barva světlě šedá). Moc se nám libila, takže jsem si jí koupili a dali dokupy (styl dodělej si sám), ale po sestavení jsme zjistili, že potah nepříjemně „kouše, štípe“. Nevím přesně jak to popsat. Nevíte někdo zda to je jen v počátcích než se zajede nebo existuje něco co by to zmírňilo (např. chemické čištění)? Moc děkuji.
Mám stejný problém…a to jsme si jeden potah koupili ještě do zásoby…ten tmavší… no netuším, co by na to zabralo… ![]()
Je pravda, že máme dva psy, takže stejně na té sedačce máme ještě takový „hadr“ a tím eliminujeme kousavé části…ale řešení to není ![]()
A jak tu sedací soupravu máte dlouho? Nevíme jestli nemáme potah vyměnit za jiný. Ten tmavší jak máte vy je jaký? Hrozná představa to zase rozkládat ![]()
Máme ji asi měsíc. Ten tmavší potah je úplně z toho samého materiálu, akorát tmavší barvy…jojo, taky jsme při montáži zjistili, že pro případnou výměnu je potřeba to celé rozebrat
![]()