Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj emaminky, tak dnes se stalo nevyhnutelné a moje 5 let staré žehlící prkno se úplně rozložilo a vydalo se na cestu do věčných lovišť
A ještě mi u toho stihlo narazit palec na noze
Takže se chystám koupit nové, má některá z vás tip na dobré žehlící prkno? Na cenně nezáleží, jen chci aby se na něm dobře žehlilo, bylo výškově nastavitelné a hlavně dlouho vydrželo
Za všechny tipy předem děkuji ![]()
Příspěvek upraven 14.04.11 v 19:32
Ahoj Zakladatelko,
já mám žehlící prkno Leifheit Airboard M Comfort Plus, jsem s ním spokojená, je výškově nastavitelné a hodně bytelné, má pevnou konstrukci. Cena cca 2500,–. Nemůžu ale srovnávat, je to moje první žehlicí prkno ![]()
Ještě jedna velká výhoda, je extra lehký. Pro přenášení ideální. Má taky velkou žehlicí plochu, původně jsem chtěla to samé, ale XL, jenomže jsem ho jednou viděla a to je už obří… na žehlení povlečení třeba dobrý, ale to M bohatě! stačí ![]()
No právě na něj koukám, a vypadá teda dost slibně, asi do něho půjdu ![]()
Když jsem sháněla prkno, tak jsem za něj nechtěla dát hodně. Jenomže když jsem si je prohlížela v obchodech, tak se mi nezdála ta žehlicí plocha, prostě drátky potažený povlakem. Tohle prkno má desku (skoro mi to na dotek připadá jako hodně tvrdý polystyren, nevím, jak to líp přirovnat) a v ní má otvory kvůli propustnosti páry. Radši jsem zainvestovala s tím, že kolikrát si budu kupovat nové žehlicí prkno, že?
Mám ho teprve dva měsíce, tak uvidím. Možná by bylo dobré se na něj jít prvně podívat někam do obchodu, kde ho prodávají (občas jsem ho viděla i ve velkých hypermarketech).
Já koukala na prkna na internet a ty ceny mě dostaly, takže jsem si koupila v tescu a jsem spokojená, koupila jsem si na to ten stříbrný potah, proti propálení a tak na něm ani není nějaký hrozný strakatý vzor, který by mě rozčilovl, mám ráda doma jednoduchost, takže nějaké barevně květinky by m vadily. ![]()
Mám to největší od Viledy, nevím ten konkrétní tip. Stálo sice 2 tisíce, ale investice dobrá. Mám ho dva roky, denně rozkládám a skládám. Jen je třeba po každém žehlení pěkně utřít tu plochu pod žehličkou, nedělala jsem to
a mám ji zašedlou, ale na funkci to neubírá. Mamka si teď bude kupovat to samé, s no name z kaufu se to fakt nedá srovnat - má švagrová a nadává, prkno je malé a nestabilní
No já právě po zkušenosti s tím prknem co se mi rozpadlo, radši zainvestuji, protože ted co se narodil Michálek žehlím prakticky každý den. Je pravda, že bych si ho asi měla nejdřív okouknou, přece jenom to není zrovna nejlevnější (manželovi se protočili panenky
) Děkuju holky za názory ![]()
Mýmu se taky protočili panenky
Ale ono se to vyplatí, protože je to fakt věc co vydrží. Navíc mi vyhovuje, protože jsem vysoká, u těch ze supermarketů bych se musela hrbit. Ani leifheitu bych se nebála, to jsou srovnatelné značky. Právě od nich budu kupovat mop ![]()
Leifheity můžu jen doporučit, žehlíme na nich já, mamka i segra
Mám AIRBOARD, ony pak trochu lepší AIRBOARD XL Plus , sice jsou dražší, ale spokojenost. Předtím jsem měla nějaké obyč a bylo sice lehoučké, ale taky děsně nestabilní, takže stačilo malinko zavadit nebo potáhnout třeba ručník na něm a div se nepřevrátilo
, takže při stěhování zůstalo v původním bydlišti ![]()
Bývají často i v akci a pak jde ta cena o pár stovek dolů ![]()
madi píše:
Mýmu se taky protočili panenkyAle ono se to vyplatí, protože je to fakt věc co vydrží. Navíc mi vyhovuje, protože jsem vysoká, u těch ze supermarketů bych se musela hrbit. Ani leifheitu bych se nebála, to jsou srovnatelné značky. Právě od nich budu kupovat mop
Přesně tak. Já jsem taky dost vysoká a tohle naprosto vyhovuje. Je to drahé (na žehlicí prkno), ale předpokládám, že mi dlouho vydrží. ![]()
Mám LEIFHEIT Airboard M a naprostá spokojenost. Nyní co jsem těhu při něm žehlím v sedě s klasickou kuchyňskou židlí a asi u toho už zůstanu.
Předtím jsem měla obyč žehlící prkno a už bych se k němu nevracela.
Pred rokem jsem si koupila viledu express premium za zhruba 2000, stabilita neni tak uzasna, jak vetsina dam recenzuje, ale co je k vzteku a proc mam vzdycky chut ho po par minutach vyhodit z okna, je silene vrzani, proste kombinace hliniku a plastu je nestastna, nebudete spokojene, ta cena neodpovida
Jak jste resily vrzani u prkna z viledy express premium???