Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, můžete mi prosím poradit? Mám odeznívající OHSS, při pozi´tivním TT. OHSS byl silný, ale ted přišla zácpa. Už 5 dní jsem nebyla na velké. Zkouším co se dá, myslíte, že je to normální, nebo to mám řešit v nemocnici? Břicho při HS mám dost velké, tak 5 měsíc těhu, to vypada ![]()
Já trpěla zácpou celý první trimestr
Jestli je to po OHSS normální, nevím, mě to vlastně ani nenapadlo, že by to mohlo mít souvislost
Zkus po ránu na lačno čerstvý ananas, to bylo jediné co mi zabíralo a když to nepomůže, tak bych šla k dr.
Ahoj eetel, zajímalo by mě, jak jsi dopadla - jestli bylo těhotenství potvrzené… Před týdnem mi zavedli 1 embryjko i přes OHSS II. stupně no a teď mi připadá, že příznaky OHSS odeznívají, ale do těhu testu mám ještě týden. Je možné, že bych byla těhotná i přesto, že OHSS odezní samo? Moje doktorka mi říkala, že příznaky se po otěhotnění ještě zhorší. Ale jestli to může zmizet díky pití těch bílkovin, šíleného množství vody, injekci Clexanu a pak otěhotníš, to mi nikdo neřekl… Vždycky se ti přihodí něco, na co neznáme odpověď, že?:) Doufám, že už máš doma prcka a vše je OK:)