Zácpa při OHSS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2049
25.1.12 19:47

zácpa při OHSS

Ahoj, můžete mi prosím poradit? Mám odeznívající OHSS, při pozi´tivním TT. OHSS byl silný, ale ted přišla zácpa. Už 5 dní jsem nebyla na velké. Zkouším co se dá, myslíte, že je to normální, nebo to mám řešit v nemocnici? Břicho při HS mám dost velké, tak 5 měsíc těhu, to vypada :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10178
25.1.12 20:27

Já trpěla zácpou celý první trimestr :? Jestli je to po OHSS normální, nevím, mě to vlastně ani nenapadlo, že by to mohlo mít souvislost :think: Zkus po ránu na lačno čerstvý ananas, to bylo jediné co mi zabíralo a když to nepomůže, tak bych šla k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.12.12 10:36

Odeznívající OHSS před TT

Ahoj eetel, zajímalo by mě, jak jsi dopadla - jestli bylo těhotenství potvrzené… Před týdnem mi zavedli 1 embryjko i přes OHSS II. stupně no a teď mi připadá, že příznaky OHSS odeznívají, ale do těhu testu mám ještě týden. Je možné, že bych byla těhotná i přesto, že OHSS odezní samo? Moje doktorka mi říkala, že příznaky se po otěhotnění ještě zhorší. Ale jestli to může zmizet díky pití těch bílkovin, šíleného množství vody, injekci Clexanu a pak otěhotníš, to mi nikdo neřekl… Vždycky se ti přihodí něco, na co neznáme odpověď, že?:) Doufám, že už máš doma prcka a vše je OK:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí