Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
jestli někam půjdu,rektoskopii néééééééééééééééé a teď jsem ještě viděla na foto hemeroid a fotky z operací konečníku a konečná ale podceňovat se to nemá,taky by jsme mohly skončit vývodem na boku ![]()
Ježiš na to nekoukej
prvně tě asi čeká vyšetření prstem a dle situace dál a jestli máš průjem, tak možná i výtěr
A pak uvidíš, nekoukej hned na nejhorší
anonym- lepší jít k dr se začínajícím onemocněním a zaléčit to, než pak léčit pokročilou nemoc ![]()
jdu od dr,brali mi krev a výtěr aže to vypadá na silnou infekci a zítra znova na kontrolu a když do pondělí bez zlepšení tak infekční
tak se to sad zlepší. doporučovala ti zatím dr něco? Držím pěsti.
ještě že jsi šla ![]()
nejvíc mě vytočilo že věděli že tam jdu s průjmem a nechali mě čekat 2h než mě vzali
a to tam byli většinou všichni na kontrolách,žádnej vážnej případ a pořadí určuje lékař
tak mám všechny výsledky v pořádku-že prý asi nějakej zánět......no rovnou jsem tam jela i s malým,má od 1h horečky 39,5 a po paralenu 38,5......téměř ho dr nevyšetřil protože malej řval ale břicho v pořádku,tak podávat paralen dál a vyčkávat jestli se něco nerozjede ![]()
Teda, se vám to doma pěkně…
asi nějakej bacil. Tak držím pěsti, ať je to v pohodě. Ještě počkáš na ty stěry a uvidíš ![]()
Nainuva píše:
Teda, se vám to doma pěkně…asi nějakej bacil. Tak držím pěsti, ať je to v pohodě. Ještě počkáš na ty stěry a uvidíš
stěry i krev měl dnes už hotový a vše ok
no doufám že to tak myslel protože říkal že všechny výsledky jsou v pořádku a už neříkal že si mám kvůli stěrům volat.....jen mě překvapil když mi říkal že ibalgin není na horečku
......přitom přímo na krabičce je psané na snížení horečky a říkali mi i na dětským ať na teloty střídám ibalgin nebo nurofen s panadolem nebo paralenem