Zácpa,průjem,krev

15054
18.11.10 17:37

zácpa,průjem,krev

nejdřív jsem se nemohla vy.....,pak jo až dokonce průjem a teď ze mě jde krev-ne jen na papíře ale jasně červená v záchodě jako při menses......měl jste to taky někdo při průjmu?je to normální?kdyby praskla žilka tak to bude asi jen na papíře :nevim: tohle vypadá že menstruuju zadnicí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
852
18.11.10 17:40

Ahoj, zkušenost nemám, ale podle toho, co popisuješ Ti mohl prasknout hemoroid. Zkus mast z dubové kůry, ale asi bych raději zavolala i doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
18.11.10 17:41

ahoj, kdyby to bylo při zácpě, tak by to bylo normální. Možná jsou to ještě následky zácpy. Ale průjem s příměsí krve by se měl asi vyšetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
18.11.10 17:58

myslíte že stačí až ráno zajít k dr?segra mě tahá na pohotovost že kdyby mi prý praskla žilka nebo to byl hemeroid tak mám jen trochu krve na papíře a na stolici ale ze mě jde teď jen ta krev 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
18.11.10 18:08

To bych možná i šla na pohotovost, nic za to nedáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
18.11.10 18:47

Dle toho, jak moc te´d krvácíš. Kdyby jen - když se utřeš trocha, tak bych počkala. ale jestli tak že máš třeba i krev na kalhotkách, tak bych možná šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
18.11.10 18:55

jen když na mě přijdou průjmové křeče tak už nejde stolice ale jen ta krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.10 19:48

dzarunka-jako zdava nemocne bych rekla,at nakluses k dr.,z pohledu nemocne bych pockala do zitra :oops: /resim neco podobneho,ale trva to dyl,nez jeden den :oops: /

• Citovat
  • Upravit
15054
18.11.10 19:52
Anonymní píše:
dzarunka-jako zdava nemocne bych rekla,at nakluses k dr.,z pohledu nemocne bych pockala do zitra :oops: /resim neco podobneho,ale trva to dyl,nez jeden den :oops: /

a taky červená krev?nejdřív trochu průjmu a pak jen ta krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.10 20:32

Ano,cervena..Ale ne mimo zachod.Jen kdyz jdu na wc,tak jde v podstate voda a krev..myslim,ze to budou podrazdena streva,davam si limit do konce tydne.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
18223
18.11.10 20:35

Ja být tebou, tak jdu hned zítra! Pak to přejde a třeba máš nějaký zánět, nebo hemeroidy a podobně a jen si pošoupneš léčbu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
18.11.10 20:35
Anonymní píše:
Ano,cervena..Ale ne mimo zachod.Jen kdyz jdu na wc,tak jde v podstate voda a krev..myslim,ze to budou podrazdena streva,davam si limit do konce tydne.. :oops:

já taky jen když na mě přijdou křeče tak jdu na WC a jde voda a krev.......a na pohotovost bych to měla složité-vyburcovat segru se švagrem aby švára hlídal jejich děti a segra moje a ještě zavolat dědovi na noční aby přijel a odvezl mě.....tak uvidím co do rána a jinak chtě-nechtě půjdu k dr......jen doufám že mě nepošle na vyšetření skrz konečník......ale ty křeče v břiše žádná sláva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
18.11.10 20:37

střídám vysedávání u PC a na WC :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.10 20:52

dzarunko-mohla bys zitra napsat,jak jsi dopadla u dr.? Jinak ti preju,at je to "jen nejaka "blbost""-vis jak to myslim :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.10 20:55

Nainu,ja vim,ze je to nezodpovedne :oops: ,ale ja bych si i tu lecbu posoupla a kez by to preslo samo :oops: ..mam doma male,plne kojene mimi..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex