Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
nejdřív jsem se nemohla vy.....,pak jo až dokonce průjem a teď ze mě jde krev-ne jen na papíře ale jasně červená v záchodě jako při menses......měl jste to taky někdo při průjmu?je to normální?kdyby praskla žilka tak to bude asi jen na papíře
tohle vypadá že menstruuju zadnicí
Ahoj, zkušenost nemám, ale podle toho, co popisuješ Ti mohl prasknout hemoroid. Zkus mast z dubové kůry, ale asi bych raději zavolala i doktorce
ahoj, kdyby to bylo při zácpě, tak by to bylo normální. Možná jsou to ještě následky zácpy. Ale průjem s příměsí krve by se měl asi vyšetřit.
myslíte že stačí až ráno zajít k dr?segra mě tahá na pohotovost že kdyby mi prý praskla žilka nebo to byl hemeroid tak mám jen trochu krve na papíře a na stolici ale ze mě jde teď jen ta krev ![]()
Dle toho, jak moc te´d krvácíš. Kdyby jen - když se utřeš trocha, tak bych počkala. ale jestli tak že máš třeba i krev na kalhotkách, tak bych možná šla.
jen když na mě přijdou průjmové křeče tak už nejde stolice ale jen ta krev
dzarunka-jako zdava nemocne bych rekla,at nakluses k dr.,z pohledu nemocne bych pockala do zitra
/resim neco podobneho,ale trva to dyl,nez jeden den
/
Anonymní píše:
dzarunka-jako zdava nemocne bych rekla,at nakluses k dr.,z pohledu nemocne bych pockala do zitra/resim neco podobneho,ale trva to dyl,nez jeden den
/
a taky červená krev?nejdřív trochu průjmu a pak jen ta krev?
Ano,cervena..Ale ne mimo zachod.Jen kdyz jdu na wc,tak jde v podstate voda a krev..myslim,ze to budou podrazdena streva,davam si limit do konce tydne.. ![]()
Ja být tebou, tak jdu hned zítra! Pak to přejde a třeba máš nějaký zánět, nebo hemeroidy a podobně a jen si pošoupneš léčbu ![]()
Anonymní píše:
Ano,cervena..Ale ne mimo zachod.Jen kdyz jdu na wc,tak jde v podstate voda a krev..myslim,ze to budou podrazdena streva,davam si limit do konce tydne..
já taky jen když na mě přijdou křeče tak jdu na WC a jde voda a krev.......a na pohotovost bych to měla složité-vyburcovat segru se švagrem aby švára hlídal jejich děti a segra moje a ještě zavolat dědovi na noční aby přijel a odvezl mě.....tak uvidím co do rána a jinak chtě-nechtě půjdu k dr......jen doufám že mě nepošle na vyšetření skrz konečník......ale ty křeče v břiše žádná sláva
dzarunko-mohla bys zitra napsat,jak jsi dopadla u dr.? Jinak ti preju,at je to "jen nejaka "blbost""-vis jak to myslim ![]()
Nainu,ja vim,ze je to nezodpovedne
,ale ja bych si i tu lecbu posoupla a kez by to preslo samo
..mam doma male,plne kojene mimi..