Vyšetření střev při kojeni-je možné?

Anonymní
17.11.10 22:04

Vyšetření střev při kojeni-je možné?

Ahoj,
chtěla bych se zeptat,zda je možné provést vyšetření střev,když plně kojím.Pokud vím,je třeba předem dieta a projímadla.
Lze provest i jiné vyšetření? :-?
Mé potíže se stupňují(nejprve krev,ted už průjmy,hlen :-( )..vím,že bych už měla zajít k dr…ale mám malé miminko a nevím,jestli mě budou moct vyšetřit..ale začínám být zoufalá :-(

Omlouvám se za anonym,je to citlivé.

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.11.10 22:07

Vyšetření při kojení jde. Zrovna piju Fortrans, který je na čištění střev. I v příbalovém letáku je psané, že lze při kojení :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.10 22:11

Jakože tohle vypiješ a jdeš na vyšetření?
Děkuju za odpověď,právě mě z toho vseho přepadla veliká depka :cry:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.10 22:24

Většinou večer vypiješ přípravek a ráno jdeš na vyšetření. Den před vyšetřením se teda doporučuje jenom něco lehkého na jídlo a od oběda nic. Potom večer se pije Fortrans na vyčištění.
Doma mám chlapečka necelých 8 měsíců a kromě poledního příkrmu je jenom na MM

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.10 23:06

Děkuju ti, tak trosku maličko mě to uklidnilo,že možná doktor bude brát na kojení ohled.Ja mám mimčo čerstvě 4měs…pořád jsem to odkladala,pořád říkala,že to přejde,ale teď to nabralo nějaky spád a je to horší :cry: ,že mě napadjí jen černé myšlenky a k doktorům,ač fakt nerada,budu muset..

zakl.

• Citovat
  • Upravit
17992
17.11.10 23:55

Byla jsem na kolonoskopii, když jsem kojila 15měsíční, takže plně už ne, ale ještě celkem často. Zjistila jsem si přes Narlac, že analgetika podávaná na zklidnění můžu a můžu po nich kojit už asi po dvou hodinách. Už nevím, co mi to tehdy dávali. nejtěžší pro mě bylo vyprázdnění večer před, v noci jsem dostala třesavku, jak jsem byla vyčerpaná z hladu. Ale nakonec se vyšetření zvládlo a mně se hrozně ulevilo. Je určitě velmi dobře na něj jít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.10 10:41

Eliško,děkuji i tobě.
Já mám právě strach,že z té hladkovky třeba příjdu o mléko,to 4měs.chci prostě kojit,vyčítala bych si,že kvuli sobě mu nedám(vím,že je to hloupost,ale..)A celkově mám vůbec strach..na co se příjde atd..Nechávám to být do konce týdne a jako už několik týdnu před si přeju,aby to přešlo samo :oops:

zakl.

• Citovat
  • Upravit
17992
18.11.10 11:34

Anonymní, víš co, prvotní je vůbec něco začít dělat, postavit se k tomu prostě. taky se strašně bojím rakoviny prsu a každý rok jdu s malou dušičkou. A zatím vždy s čistým štítem. Ale chce to prostě podchytit, může to být ledacos. Podle mě dr. zohlední, že plně kojíš, takže třeba začne vyšetřením vzorku stolice. O tom, jak zajistit pro tebe na dobu hladovky co neklepší podmínky, abys nezkolabovala a nepřišla o mléko, poraď se přes Horkou linku kojení, www.kojeni.cz , mají tam hodně obsazeno, vydrž, vytrvej.
Přiznám, že tu noc jsem byla v takovém stavu, že jsem volala na pohotovost, že jsem na tom takto, zítra jdu na kolonoskopii a co mám dělat, že kolabuju. řekli mi, dejte si to nejnutnější, kousek rohlíku a zítra se uvidí. Při vyšetření jsem to nahlásila, i přes to se vyšetření zdařilo. Měli by mít pochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
18.11.10 12:03

Ahoj tak já když jsem byla na vyšetření střev malého jsem plně kojila a doktorka mi při pití a vyprazdnování fortransu nedoporučila kojit a já neměla za mražené žádné mléko tak jsem musela dát UM a po vyšetření jsem mohla až po dvou hodinách a taky to byl kámen urazu,protože jsem měla s kojením poté velké problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.10 12:26

lukymaty-to je právě to,čeho se fakt obávám.Navíc mé mimčo je lenoch,takže dát jednou flašku,znamena konec kojeni..

Eliško-děkuju ti.

• Citovat
  • Upravit
17992
18.11.10 17:08

Anonymní, flašku dávat nemusíš, použij buď stříkačku, nebo soft cup od medely. Doporučuju zkoušet už předem, aby to nebyla novinka ani pro dokrmujího, ani pro miminko. A už třeba odteď se snažit odstříkávat do zásoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.20 10:01

Kolonoskopie v době kojeni

Ahoj
Prosím byl někdo na kolonoskopii v době kojeni?
Měla bych po UTZ břicha absolvovat ještě tohle.
Plně kojim a tak přemýšlím, zda se to dá zvládnout bez “oblbovaku”.
Kdo byl, měli jste ho? Kdy se dalo znovu kojit? Pokud nebyl - dal ose to vydržet.?

Dekuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.20 10:09

A ještě prosím, kam v Praze? Mate zkušenosti?
Dekuji

• Citovat
  • Upravit
1378
30.10.20 10:46

Byla jsem loni, syn teda už byl straší osm měsíců, ale pořád plně kojený. Příkrmy mi odmítal. Dostala jsem teda oblbovaka, ten jeden den jsem teda kojit nemohla. Tak prostě dostal flašku se sunarem. Já teda měla problémy kvůli kojení. Jinak mlíko si můžeš odstříkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.20 10:56

@Oliverka28 já prave neodstrikam vůbec nic. Jen ručně a to mi dr zakázala, abych neudělala na prsu zánět. Jinak odsavacka odsaje max 10ml. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex