Zacuchané vlasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
917
20.6.16 22:29
@Melaniiee píše:
Ahoj holky, potrebuji nutné poradit :( v sobotu jsem si umyla vlasy (šampon, kondicioner), rozcesala je a nechala volne uschnout. A rano jsem mela obrovsky chuchvalec vlasu. Vypadá to jak dredy. Mam tam x uzliku. Nejde to rozcesat. Vypatlala jsem cely kondicioner. Zabal z kokosového oleje. Masku. Celou láhev bezoplachoveho kondicioneru a nic :( nevíte co s tim? Mam strach ze to půjdu strihat. Jsem zoufalá mam vlasy do půlky zad a tohle by bylo na ježka. :?

Pokud si tam sama dosáhneš, nebo ještě lepší pokud ti s tím někdo pomůže, tak to nejdřív jenom nahrubo ručně rozebrat na takové kousky, jako když tím chceš projet rukou. Když to budeš mít v menších částech tak od konečků rozčesávat a postupně jít výš. Nebo to ručně rozebrat na co nejmnší kousky, mně to fungovalo, jen to je pracné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.6.16 22:46
@sinapis.alba píše:
@Melaniiee držím palce, kdyžtak do toho rovou vrzni i ten ocet, když se to nepovede, tak budeš aspoň zajímavě vonět jako nakládaná okurka ;)

tak jsem to zkusila. Lehla jsem si do vany, vzala hřeben a jela jsem, Boli me hlava, ruce a za krkem. Vypadlo mi stovka vlasu. Ucpala jsem odpad. Ale mam to :dance: sice jsem musela střihnout 5cm dlouhý, 2cm široký pramen, ale to je nic. Díky moc za radu. Jsem ti velice zavazana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
21.6.16 06:32

@Melaniiee jé, to jsem ráda, že to fungovalo :dance: 5cm se u té délky skoro ztratí ;) hlavně že se to povedlo rozdělat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
21.6.16 06:52

Pomalu od konečků rozčesávat (ideálně Tangle Teezerem)…nevěřím, že to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí