Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Melaniiee píše:
Ahoj holky, potrebuji nutné poraditv sobotu jsem si umyla vlasy (šampon, kondicioner), rozcesala je a nechala volne uschnout. A rano jsem mela obrovsky chuchvalec vlasu. Vypadá to jak dredy. Mam tam x uzliku. Nejde to rozcesat. Vypatlala jsem cely kondicioner. Zabal z kokosového oleje. Masku. Celou láhev bezoplachoveho kondicioneru a nic
nevíte co s tim? Mam strach ze to půjdu strihat. Jsem zoufalá mam vlasy do půlky zad a tohle by bylo na ježka.
Pokud si tam sama dosáhneš, nebo ještě lepší pokud ti s tím někdo pomůže, tak to nejdřív jenom nahrubo ručně rozebrat na takové kousky, jako když tím chceš projet rukou. Když to budeš mít v menších částech tak od konečků rozčesávat a postupně jít výš. Nebo to ručně rozebrat na co nejmnší kousky, mně to fungovalo, jen to je pracné.
@sinapis.alba píše:
@Melaniiee držím palce, kdyžtak do toho rovou vrzni i ten ocet, když se to nepovede, tak budeš aspoň zajímavě vonět jako nakládaná okurka
tak jsem to zkusila. Lehla jsem si do vany, vzala hřeben a jela jsem, Boli me hlava, ruce a za krkem. Vypadlo mi stovka vlasu. Ucpala jsem odpad. Ale mam to
sice jsem musela střihnout 5cm dlouhý, 2cm široký pramen, ale to je nic. Díky moc za radu. Jsem ti velice zavazana ![]()
@Melaniiee jé, to jsem ráda, že to fungovalo
5cm se u té délky skoro ztratí
hlavně že se to povedlo rozdělat ![]()
Pomalu od konečků rozčesávat (ideálně Tangle Teezerem)…nevěřím, že to nejde.