Zacuchané vlasy

138
20.6.16 21:14

Zacuchane vlasy

Ahoj holky, potrebuji nutné poradit :( v sobotu jsem si umyla vlasy (šampon, kondicioner), rozcesala je a nechala volne uschnout. A rano jsem mela obrovsky chuchvalec vlasu. Vypadá to jak dredy. Mam tam x uzliku. Nejde to rozcesat. Vypatlala jsem cely kondicioner. Zabal z kokosového oleje. Masku. Celou láhev bezoplachoveho kondicioneru a nic :( nevíte co s tim? Mam strach ze to půjdu strihat. Jsem zoufalá mam vlasy do půlky zad a tohle by bylo na ježka. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1291
20.6.16 21:22

Pouzivas tangle teezer nebo jak se to pise?? Za me doporucuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
20.6.16 21:29

@Melaniiee tak to znam naprosto přesně a to je nemam tak dlouhý, neexistuje jít spát s nevyfoukanou hlavou, jinak mam do rána na hlavě neupravitelnou kouli :D rozčesáváš sama? možná by bylo lepší někoho poprosit aby ty jednotlivý uzlíky rozplet, v nejhorším zajít ke kadeřnici, ono se s tim něco vymyslí na ježka to nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.6.16 21:29
@Lucmína píše:
Pouzivas tangle teezer nebo jak se to pise?? Za me doporucuji :palec:

ano, ten používám uz dva roky. Je super. Ale na tohle je i on krátký. Nikdy se mi nic tak extrémního nestalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.6.16 21:31
@Kriss Tina píše:
@Melaniiee tak to znam naprosto přesně a to je nemam tak dlouhý, neexistuje jít spát s nevyfoukanou hlavou, jinak mam do rána na hlavě neupravitelnou kouli :D rozčesáváš sama? možná by bylo lepší někoho poprosit aby ty jednotlivý uzlíky rozplet, v nejhorším zajít ke kadeřnici, ono se s tim něco vymyslí na ježka to nebude :D

No ja je uz mela uschlé a dělám to tak pokaždé :D nevim co těm mým vlasum přeskočilo :roll: manžel se do toho pustit nechce a nikdo jiný to udělat nemůže. Neni na to nějaká kouzelná věc? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.6.16 21:31
@Kriss Tina píše:
@Melaniiee tak to znam naprosto přesně a to je nemam tak dlouhý, neexistuje jít spát s nevyfoukanou hlavou, jinak mam do rána na hlavě neupravitelnou kouli :D rozčesáváš sama? možná by bylo lepší někoho poprosit aby ty jednotlivý uzlíky rozplet, v nejhorším zajít ke kadeřnici, ono se s tim něco vymyslí na ježka to nebude :D

No ja je uz mela uschlé a dělám to tak pokaždé :D nevim co těm mým vlasum přeskočilo :roll: manžel se do toho pustit nechce a nikdo jiný to udělat nemůže. Neni na to nějaká kouzelná věc? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
20.6.16 21:32

@Melaniiee taky me napadla ta kadernice, urco neco vymysli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.6.16 21:34
@Lucmína píše:
@Melaniiee taky me napadla ta kadernice, urco neco vymysli :)

ach jo… K te se dostanu za týden :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
20.6.16 21:36

@Melaniiee driv to nejde? Co poprosit nejakou kamosku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
20.6.16 21:38

@Melaniiee nic kouzelnýho mě nenapadá, když řikaš že už si tam napatlala kdeco :D jesli sou i oleje, kondicionéry a tangle krátký tak už zbejvá jenom odborná pomoc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.6.16 21:40
@Lucmína píše:
@Melaniiee driv to nejde? Co poprosit nejakou kamosku? [/citace
Bohužel ne. Před týdnem jsem se přestěhovala o 400 km dal a nikoho tu neznám. A manžel jede zítra pryc do neděle a ja se nebudu moc odtrhnout ke kadernici :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.6.16 21:41
@Kriss Tina píše:
@Melaniiee nic kouzelnýho mě nenapadá, když řikaš že už si tam napatlala kdeco :D jesli sou i oleje, kondicionéry a tangle krátký tak už zbejvá jenom odborná pomoc :D

dobra no… Dam si víno at z te hrůzy usnu. A nezbyde mi nic jineho nez týden jeste vydržet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
20.6.16 21:43

Párkrát se mi podařilo taky pořádně zacuchat, asi ne tolik, ale při podobné délce vlasů, a řešila jsem to tak, že jsem si napustila vanu, lehla si tak, aby ty vlasy plavaly a ty plovoucí rozhrabávala od sebe :mrgreen: hrozně mě z toho pak bolelo za krkem :jazyk: jako kondicionér taky dobře funguje jablečný ocet s vodou, ale rozčesání dredu to asi nezařídí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.6.16 21:45
@sinapis.alba píše:
Párkrát se mi podařilo taky pořádně zacuchat, asi ne tolik, ale při podobné délce vlasů, a řešila jsem to tak, že jsem si napustila vanu, lehla si tak, aby ty vlasy plavaly a ty plovoucí rozhrabávala od sebe :mrgreen: hrozně mě z toho pak bolelo za krkem :jazyk: jako kondicionér taky dobře funguje jablečný ocet s vodou, ale rozčesání dredu to asi nezařídí :think:

jeee tu vanu zkusím. Díky za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
20.6.16 21:52

@Melaniiee držím palce, kdyžtak do toho rovou vrzni i ten ocet, když se to nepovede, tak budeš aspoň zajímavě vonět jako nakládaná okurka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí