Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, potrebuji nutné poradit
v sobotu jsem si umyla vlasy (šampon, kondicioner), rozcesala je a nechala volne uschnout. A rano jsem mela obrovsky chuchvalec vlasu. Vypadá to jak dredy. Mam tam x uzliku. Nejde to rozcesat. Vypatlala jsem cely kondicioner. Zabal z kokosového oleje. Masku. Celou láhev bezoplachoveho kondicioneru a nic
nevíte co s tim? Mam strach ze to půjdu strihat. Jsem zoufalá mam vlasy do půlky zad a tohle by bylo na ježka. ![]()
Pouzivas tangle teezer nebo jak se to pise?? Za me doporucuji ![]()
@Melaniiee tak to znam naprosto přesně a to je nemam tak dlouhý, neexistuje jít spát s nevyfoukanou hlavou, jinak mam do rána na hlavě neupravitelnou kouli
rozčesáváš sama? možná by bylo lepší někoho poprosit aby ty jednotlivý uzlíky rozplet, v nejhorším zajít ke kadeřnici, ono se s tim něco vymyslí na ježka to nebude ![]()
@Lucmína píše:
Pouzivas tangle teezer nebo jak se to pise?? Za me doporucuji
ano, ten používám uz dva roky. Je super. Ale na tohle je i on krátký. Nikdy se mi nic tak extrémního nestalo ![]()
@Kriss Tina píše:
@Melaniiee tak to znam naprosto přesně a to je nemam tak dlouhý, neexistuje jít spát s nevyfoukanou hlavou, jinak mam do rána na hlavě neupravitelnou koulirozčesáváš sama? možná by bylo lepší někoho poprosit aby ty jednotlivý uzlíky rozplet, v nejhorším zajít ke kadeřnici, ono se s tim něco vymyslí na ježka to nebude
No ja je uz mela uschlé a dělám to tak pokaždé
nevim co těm mým vlasum přeskočilo
manžel se do toho pustit nechce a nikdo jiný to udělat nemůže. Neni na to nějaká kouzelná věc? ![]()
@Kriss Tina píše:
@Melaniiee tak to znam naprosto přesně a to je nemam tak dlouhý, neexistuje jít spát s nevyfoukanou hlavou, jinak mam do rána na hlavě neupravitelnou koulirozčesáváš sama? možná by bylo lepší někoho poprosit aby ty jednotlivý uzlíky rozplet, v nejhorším zajít ke kadeřnici, ono se s tim něco vymyslí na ježka to nebude
No ja je uz mela uschlé a dělám to tak pokaždé
nevim co těm mým vlasum přeskočilo
manžel se do toho pustit nechce a nikdo jiný to udělat nemůže. Neni na to nějaká kouzelná věc? ![]()
@Lucmína píše:
@Melaniiee taky me napadla ta kadernice, urco neco vymysli
ach jo… K te se dostanu za týden
![]()
@Melaniiee nic kouzelnýho mě nenapadá, když řikaš že už si tam napatlala kdeco
jesli sou i oleje, kondicionéry a tangle krátký tak už zbejvá jenom odborná pomoc ![]()
@Lucmína píše:
@Melaniiee driv to nejde? Co poprosit nejakou kamosku? [/citace
Bohužel ne. Před týdnem jsem se přestěhovala o 400 km dal a nikoho tu neznám. A manžel jede zítra pryc do neděle a ja se nebudu moc odtrhnout ke kadernici
@Kriss Tina píše:
@Melaniiee nic kouzelnýho mě nenapadá, když řikaš že už si tam napatlala kdecojesli sou i oleje, kondicionéry a tangle krátký tak už zbejvá jenom odborná pomoc
dobra no… Dam si víno at z te hrůzy usnu. A nezbyde mi nic jineho nez týden jeste vydržet ![]()
Párkrát se mi podařilo taky pořádně zacuchat, asi ne tolik, ale při podobné délce vlasů, a řešila jsem to tak, že jsem si napustila vanu, lehla si tak, aby ty vlasy plavaly a ty plovoucí rozhrabávala od sebe
hrozně mě z toho pak bolelo za krkem
jako kondicionér taky dobře funguje jablečný ocet s vodou, ale rozčesání dredu to asi nezařídí ![]()
@sinapis.alba píše:
Párkrát se mi podařilo taky pořádně zacuchat, asi ne tolik, ale při podobné délce vlasů, a řešila jsem to tak, že jsem si napustila vanu, lehla si tak, aby ty vlasy plavaly a ty plovoucí rozhrabávala od sebehrozně mě z toho pak bolelo za krkem
jako kondicionér taky dobře funguje jablečný ocet s vodou, ale rozčesání dredu to asi nezařídí
jeee tu vanu zkusím. Díky za tip ![]()
@Melaniiee držím palce, kdyžtak do toho rovou vrzni i ten ocet, když se to nepovede, tak budeš aspoň zajímavě vonět jako nakládaná okurka ![]()