Po nemoci je ještě zahleněný, může do kolektivu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
571
23.10.19 10:49

Zahleneni - do kolektivu?

Daly byste dite, ktere melo rymu (uz mu z nosu netece) a kasel (uz skoro nekasle) do skolky nebo krouzku? Syn je jeste zahleneny, coz muze trvat dele. Odsavam ho a zelene hleny nema.. Tak nevim jak dlouho ho drzet mimo kolektiv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4523
23.10.19 10:54

Moje zahlenene děti po rýme jsou právě ve školce a zítra jedno z nich bude i na kroužku. Už jsem se vylecila z toho, že každou rymicku léčim do naprostého zdraví. Protože pak dám to naprosto zdravé dítě do školky, prskne na něj kamarád už v šatně a do 2 dnu mám doma dítě zase nachlazene. U nas ve skolce se vodová rýma a lehky kasel neresi. To by tam meli porad prazdno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
23.10.19 11:45

Ne! Nechápu proč by mělo zahlenene dítě chodit mezi skokové děti které to chudáci odskacou taky… :zed: pardonek ale tak snad máte soudnost a víte kdy je dítě zdravé a kdy ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
23.10.19 11:48

Pokud nema zlutej nebo zelenej soplik, nekasle a nema ani trosicku teplotu tak chodi normalne.. Dcera ma rymu od podzima do jara vicemene neustale. To bysme byli jen doma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.10.19 22:43

Pokud už nemá žádné jiné příznaky, tak zahlenění je v tuto roční dobu normální. Když nekašle a nesmrká, tak bych normálně poslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí