Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Daly byste dite, ktere melo rymu (uz mu z nosu netece) a kasel (uz skoro nekasle) do skolky nebo krouzku? Syn je jeste zahleneny, coz muze trvat dele. Odsavam ho a zelene hleny nema.. Tak nevim jak dlouho ho drzet mimo kolektiv..
Moje zahlenene děti po rýme jsou právě ve školce a zítra jedno z nich bude i na kroužku. Už jsem se vylecila z toho, že každou rymicku léčim do naprostého zdraví. Protože pak dám to naprosto zdravé dítě do školky, prskne na něj kamarád už v šatně a do 2 dnu mám doma dítě zase nachlazene. U nas ve skolce se vodová rýma a lehky kasel neresi. To by tam meli porad prazdno.
Ne! Nechápu proč by mělo zahlenene dítě chodit mezi skokové děti které to chudáci odskacou taky…
pardonek ale tak snad máte soudnost a víte kdy je dítě zdravé a kdy ne
Pokud nema zlutej nebo zelenej soplik, nekasle a nema ani trosicku teplotu tak chodi normalne.. Dcera ma rymu od podzima do jara vicemene neustale. To bysme byli jen doma. ![]()
Pokud už nemá žádné jiné příznaky, tak zahlenění je v tuto roční dobu normální. Když nekašle a nesmrká, tak bych normálně poslala.