Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, za necelých 14 dní nastupuji s dcerkou do krajské nemocnice na dětskou chirurgii na operaci pupeční kýly. Je jí 5 let. Chtěla bych se zeptat na zkušenosti s oddělením a také na to, na co se mám připravit po operaci doma, pokud někdo máte zkušenost. Jak to zvládly Vaše děti? Jak dlouho nemohly do školky, kdy je to přestalo bolet. Budu ráda za každou informaci. Děkuji.
Tak to mě taky zajímá. Dcera 5 let má též, taky půjde do UL, ovšem je hodně vztekla, tak to pořád odkladam ![]()
@Věra1972 my jsme se objednávali na začátku ledna a dostali jsme termín za 10 měsíců, tak bacha na to, ať Vám to pak nezasáhne do školy.. Mě to docela překvapilo.
To je fajn. Každopádně dám pak vědět, jaké to bylo.. Snad se ještě do té doby nějaká maminka se zkušeností ozve.
@AninkaCV Zdravím,my máme nástup zitra do Ústí na kýlu, ale na dnešek v noci dcera zvratcela
dnes jdeme ještě na předoperační, tak uvidíme co na to doktorka
Už jsem byla kdysi s první dcerou v Ústí na kýle a nemůžu si stěžovat. Byli jsme tam asi tři dny a pak myslím, že týden domácího léčení… ![]()