Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, chtěla bych se poradit. Asi před 12 dny si přinesla dcera střevní chřipku ze školky. Sama měla jen průjem, zatímco já jsem celý den a noc proprůjmovala a prozvracela. Nakonec jsem vyčerpaná (protože jsem do toho byla i nemocná-kašel, rýma, teplota) skončila na pohotovosti. Tam mě spravili kapačkama, dali mi fízák, magnézko, Kcl a něco na žaludek. Jenže to už je 10 dní a já prostě nemůžu pořád nic normálního sníst. Je mi po všem těžko, jím menší porce než naše 3 letá dcera, nemůžu nic těžkého, je mi po všem divně jako na zvracení. Těhotná nejsem. Nevím co mám dělat, nepomohly mi ani kapky iberogast. K doktorovi se mi nechce, bojím se, že by mě poslal na gastro vyšetření. Máte nějaké rady co s tím?
@smon83 Teď jsou ty střevní chřipky nějak silný. Náš známý skončil díky tomu v nemocnici. Už to vypadalo na salmonelozu, nakonec je to ale silná střevní chřipka. Taky skončil na kapačkách. Určitě bych zašla k doktorovi.
Jinak tomu známému nedali 3 dny vůbec najíst a dneska dostal suchý rohlík a nějaký kolínka. Takže bych ještě zkusila jíst jeden den jen rohlík nebo piškoty a pokud se to nezlepší, tak k doktorovi.
@smon83
a gastra se neboj, tam jsem furt
krvácela jsem z jícnu
dá se to vydržet, držím palce ![]()
Mě když něco takového rozhodí, tak se vracím do normálu hodně dlouho. Žaludek mě bolí třeba i měsíc. Jím malé porce, baštím laktobacily.. Určitě to chce jen čas ![]()
O rohlíku a čaji jsem byla asi 4 dny…Ale zkusím ty laktobacílky. Výtěry a krevní obraz je ok, tak já už nevím ![]()
@Mari-KusKus To ti nezávidím, já jsem jednou byla na vyšetření žaludku tou sondou a byla to noční můra ![]()
@smon83
to jo, chvílemi jsem se dusila, ale věděla jsem, že za chvíli bude po všem ![]()