Zamilovaný do učitelky - dárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
13.3.15 10:52

Zamilovany do ucitelky - darek

Ahoj, potreboval bych poradit, co za darek pro zenu, ktera je moji ucitelkou a jsem do ni zamilovan. Rad bych ji tim darkem potesil, a zaroven vyznal, co k ni citim. Je mi 20 a ji bude 30. Prosim nejake napady na takovyto darek k 30 narozeninam? Moc vsem dekuji kamarad uzivatelky Dixiet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jahuhudka
13.3.15 10:54

Rozhodně diamanty :pankac:

• Citovat
  • Upravit
9329
13.3.15 10:56

@dixiet Ježiš, ty seš roztomilej. :lol: Tak nejdřív udělej něco, aby si tě všimla a pozvala na pohovor do kabinetu a pak teprve začni s darama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
13.3.15 11:01

Myslím, že dárek není vhodným vyjádřením citů. Dej jí nějakou maličkost, a pak jí spíš někdy slovně řekni, co k ní cítíš. Není možné, abys jí to řekl, až už tě nebude učit? Jak dlouho budeš jejím studentem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.3.15 11:07

Uz nekolik mesicu si od ni pujcuji knihy a nechavam ji v nich vzkazy (uryvky, kterymi ji nenapadne naznacuji). Myslim, ze tusi, co k ni citim. Byli jsme spolu nekolikrat na obede. Ucit me bude do kvetna. Za par dni ma narozeniny a ja bych ji rad potesil, ale nevim jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.3.15 11:10

Já budu asi mimo, ale co prostě projevit zájem víc než obvykle o předmět, který vyučuje, protože jestliže se ona kdysi rozhodla jej učit, tak asi proto, že jí zajímá, baví? Prostě oslí můstek „společných zájmů“? Tam se mi pak jeví vcelku slušná šance na nějaké bližší setkání, povídání, byť ne třeba intimní, to už je otázka jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.3.15 11:14

Zacal jsem za ni chodit do knihovny, pujcuji si knihy a nechavam ji v ni vzkazy (uryvky). Pokazde se pta, jestli ji zase necham nejaky vzkaz. Pujcil jsem ji nekolikrat i svoji knihu, ona me jeji take. Ptal jsem se ji, zda mi take necha nejaky vzkaz a rekla, ze uvidi.
@Emilie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.3.15 11:14
@dixiet píše:
Uz nekolik mesicu si od ni pujcuji knihy a nechavam ji v nich vzkazy (uryvky, kterymi ji nenapadne naznacuji). Myslim, ze tusi, co k ni citim. Byli jsme spolu nekolikrat na obede. Ucit me bude do kvetna. Za par dni ma narozeniny a ja bych ji rad potesil, ale nevim jak.

Jé…a reagovala nějak na ty tvé vzkazy??Lístečky.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.3.15 11:15

Ted čtu, že ano :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
13.3.15 11:15

Co učí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
13.3.15 11:16

@dixiet Nějakou knihu si rozhodně nech aspoň do června!
Kdyby vyjela po svém studentovi, riskuje průšvih jak Brno. V podstatě ji dostáváš do hodně nepříjemné situace, jakýkoliv student nebo kolega ji může naprášit a ona může přijít o práci :( Jsi-li zamilován, buď rytíř, zapři se chvíli a trp pro její dobro.
Uhánět ji můžeš začít, až vztah student-učitelka skončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.3.15 11:21
@Knihomyš píše:
@dixiet Nějakou knihu si rozhodně nech aspoň do června!
Kdyby vyjela po svém studentovi, riskuje průšvih jak Brno. V podstatě ji dostáváš do hodně nepříjemné situace, jakýkoliv student nebo kolega ji může naprášit a ona může přijít o práci :( Jsi-li zamilován, buď rytíř, zapři se chvíli a trp pro její dobro.
Uhánět ji můžeš začít, až vztah student-učitelka skončí.

jo s tim souhlasim.

a plus ona je to stejne ta nejhezci cast vztahu, kdy oba tusi, ze ten druhy ma zajem a takove to otukavani a ocekavani… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
13.3.15 11:22

Zatím nic dokud jsi student…nesmí si nic vzít a zadelas ji na průšvih…max čokoládu a kytku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
13.3.15 11:26

@dixiet asi bych jí darovala nějakou drobnost, jako dvojsmysl trošku, když už je to taková romantika, co třeba nějakou knihu o lásce nebo tak, napsat jí do ní básničku, prostě když už je to taková romantika se vzkazama v knížce :andel: tak by se to nějakým obyčejným darem zabilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
13.3.15 11:29

@dixiet to je krasne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie