Zamlklé těhotenství v 9.tt

2
5.2.26 11:20

Zamlklé těhotenství v 9.tt

Dobrý den,
nedávno jsem prodělala zamlklý potrat (těhotentví zamlklo v 9.tt), přišlo se na to ve 12. tt. Byla jsem na kyretáži. Lékařka doporučila počkat do první menstruace a pak se prý můžeme snažit znovu. Chci se zeptat, jestli jste některá otěhotněla brzy po zamlklém potratu a bylo vše v pořádku a nebo je lepší počkat delší dobu. V různých článcích na internetu jsem se pokaždé dočetla něco jiného. Ráda bych si přečetla osobní zkušenosti. Děkuji za odpovědi. P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
983
5.2.26 11:41

Revize ve 13tt, otěhotněla jsem hned po šestinedělí při prvním pokusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
5.2.26 12:14

Počkala bych tři měsíce. Nějak nevěřím, že by to lékař doporučil takto brzo. Vždyť by jsi nedodržela ani šestinedělí. Těhotenství bylo pokročilé, děloha a čípek se musí vrátit do původního stavu, jinak hrozí koplikace v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
5.2.26 12:36

Nám bylo doporučeno vyčkat alespoň dva cykly, ale všude to je jinak :nevim: Otěhotněla jsem nakonec po půl roce od kyretáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
5.2.26 12:48

Otěhotněla jsem 4. cyklus po potratu v 11 tt. Dopadlo to zamlklým těhotenstvím v 8.tt. Pak jsme měli stopku 9 měsíců a další těhotenství dopadlo úplně v pohodě. Pak hned další těhotenství po 9 měsících po porodu a taky to dopadlo dobře.
Někdy se to tak stane :kytka:

Já bych počkala 3 cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
5.2.26 13:12
@Petra8820 píše: Více

Ahojky, mela jsem to same co ty… byla jsem take na kyretazi. Me tenkrat doporucili 6 mesicu cekat, coz bylo pro me nemyslitelne. Probehla prvni menstrauce a za 9 mesicu se mi narodil syn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5968
5.2.26 16:07

No tak rozhodně dodržet 6N!
Píšu to sem už 3 roky poněkolikáté.
Nevydržet se nevyplácí!
Kamarádka nevydržela asi 3 týdny, vlítli na to. Otěhotněla - následně zjištěna velká infekce dělohy a miminka se nikdy nedočkala.
Takže minimálně alespoň to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.2.26 16:48

Děkuji vám všem za vaše rady a sdílení zkušeností. Samozřejmě šestinedělí dodržím. To bych neriskovala se do toho pouštět dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18628
5.2.26 17:12

Ano, po biochemku nedodrzeli (pac zpozdena ze jo) a potrat, po Sp 1 mesic a zase potrat s nutnou kyretazi prakticky jako zakladatelka (9tt odeslo a revize 13tt). Pak uz jsem nemela silu a po 9 mesicich jsme to zkusili naposledy. To uz vyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.2.26 15:31

Mě paní doktorka po kyretáži v nemocnici řekla, že pokud se chceme snazit o dalši miminko, doporučuje 3 měsíce počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty