Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, tak to mi to pěkně začalo napoprvé. Nejdřív zamlknuté okolo 10tt, pak mispregnol, pak revize -nedostatečná, pak opravná hystereoskopie. Histologie kvůli seminekrotickým žlutým útvarům a nakonec diagnóza molární těhotenství a výsledek byly vystupňované trofoblastické invaze. Málem mě kleplo.
Nakonec to vypadá, že odebrali vše a první (úplně první odebrání hCG od začátku… to radši nebudu komentovat) vypadá, že se blíží k nule. Aktuálně mám první menses od konce srpna. A moje otázka na ty z Vás, které tohle potkalo někdy.
Stalo se někomu z Vás, že by se hladina opět zvedla, například, že by tam vybujelo něco znovu z nějakého zbytečku tkáně?
Je to jen hypotetická otázka, samo sebou jdu za dva týdny na kontrolu na onkogyno a žádný stresy. Jen je tu o tom dost málo zkušeností - ale to je samozřejmě dobře!
Dobrý den,
moc mě mrzí Vaše situace, i že Vám nikdo neodpověděl. Můžete svůj dotaz položit i v poradně gynekologa , nebo reprodukční medicíny.
Držím palce
krásný den
Diana ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.