Zamlklý potrat či těhotenství?

Tezol90
17.2.23 17:29

Zamlklý potrat či těhotenství?

Ahoj holky :mavam: mám k vám dotaz, uz meškám 5ty den, tak jsem si udělala včera TT který mi vyšel tak to viz foto. Už jsem se začínala radovat a dnes to vypadá divně :nevim: pořád curam jako bych měla zánět močáku a na toaletním papíru mám sem tam i krev, tak čekám že se mrcha rozjede :roll: myslíte že by to mohlo být zamlklé tehu? Děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35762
17.2.23 17:38

Na 5 den je čárka hrozně slabá. Nejspíš se to nebude prosperující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3490
17.2.23 17:43
@JancaS84 píše:
Na 5 den je čárka hrozně slabá. Nejspíš se to nebude prosperující.

Souhlas, to vypada na biochemko a opozdenou MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.2.23 19:12

Ten rozpity test je vadny. Jinak tezko rict, pri pozdejsi ovulaci by ta carka nemusela byt vypovidajici, ale v tomhle stadiu je to hop nebo trop no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru333
17.2.23 20:55

Jestli čůráš často, tak je moc málo koncentrovaná.

Jdi jako samoplátce na krev, za dva dny znova.

Z čárek nic nevyčteš, z krve ano.

• Citovat
  • Upravit
754
17.2.23 22:31

Děláš si ten test rano hned po probuzení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
18.2.23 07:57

5dni po vynechání bys už mohla mít silnější čárku, ale ještě uvidíš. Pokud ms nedorazí, zopakuj test v pondělí ráno, zda uvidíš posun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tezol90
18.2.23 08:44

Moc byla odpolední.. dnes se mi mrcha rozjela a na ranním TT je už opravdu slaboulinky mizící 👻 takže z toho zase nic nebude :,( je tu někdo kdo prodělal více biochemické těhotenství za sebou? Přijde mi že se mi to opakuje nějak často :roll:

• Citovat
  • Upravit
3490
18.2.23 09:08
@Tezol90 píše:
Moc byla odpolední.. dnes se mi mrcha rozjela a na ranním TT je už opravdu slaboulinky mizící 👻 takže z toho zase nic nebude :,( je tu někdo kdo prodělal více biochemické těhotenství za sebou? Přijde mi že se mi to opakuje nějak často :roll:

Ano, ja - biochemek jsem prodelala uz asi milion… Doporucuju vysetrit v prvni rade trombofilni mutace a velmi dukladne reprodukcni imunologii. Zaklad je utrogestan po ovulaci - kdyby nahodou byl problem jen v nedostatecnosti zluteho teliska… Biochemka mohou mit vazbu na kvalitu vajicek, takze vyloucit PCOs nebo naopak nizke AMh. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tezol90
18.2.23 10:24

@Magda26 to mě mrzí :,( já už jich pár také měla, teď mi Dr vystavil žádanku na vyšetření hormonů, tak jsem zvědavá jestli to k něčemu bude.. a kdo mi toto vyšetření co píšeš udělá? Může praktický lékař? dwkuji ;)

• Citovat
  • Upravit
1000
18.2.23 10:42

Sice už pozdě, ale: já měla úplně stejně slabou čárku den po vynechání MS, šla jsem to dopoledne na hCG a hodnota byla 490. Podle intenzity čárky NIKDY nic nezjistíš. hCG testy z moči jsou pouze ano/ne, nejsou kvantitativní.

Lepší jsou krevní testy a nejdůležitější je nález na ultrazvuku.

Drží palce a hodně štěstí příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3490
18.2.23 17:17
@Tezol90 píše:
@Magda26 to mě mrzí :,( já už jich pár také měla, teď mi Dr vystavil žádanku na vyšetření hormonů, tak jsem zvědavá jestli to k něčemu bude.. a kdo mi toto vyšetření co píšeš udělá? Může praktický lékař? dwkuji ;)

No praktik nevim, ale klasicky obvodni gynekolog urcite, resp. ten muj nabizi ty trombofilni mutace (a myslim, ze dnes vetsina gyndaru - kvuli prokazanemu riziku v souvislosti s HA, kterou pisou vsichni…) a na tu reprodukcni imunologii mi napsal zadanku, na zaklade ktere jsem se tam objednala. PCOs a AMh by se melo zjistit z klasickeho HP, ale to AMh urcite neni v zakladu, to je potreba doktora upozornit, aby to tam zaskrtnul taky… Samozrejme idealne zacit to resit pres CAR, tam by je mohly napadnout i jine priciny/vysetreni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tezol90
19.2.23 18:36

Aha optam se nato Dr ale myslím že tohle vyšetření mám už za sebou, jen sama si už nepamatuji.. před pár lety jsem byla v gennetu a prodělala já i partner veškeré vyšetření, byli jsme oba v pořádku a nešlo nám to. Ted mam nového partnera a taky nám to nějak nejde. jinak menstruaci jsem měla jen jeden den, tak si myslím že mi budou habrovat hormony :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky