Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jestli jsi ty diskuse opravdu četla tak jsi se jistě taky dočetla že (ne)pritomnost a intenzita příznaků nevypovídají vůbec nic o prosperitě těhotenství. Ty se objevuji a mizí jak jim je libo a to že teď nemáš neznamená že za pár dní se zase neobjeví s ještě větší intenzitou…a nebo taky ne…kdo ví…ale fakt to hned neznamená že je něco spatne ![]()
Buď ráda, ne? Nebo potřebuješ brutal nevolnosti a podobné věci? Příznaky nevypovídají vůbec nic ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jo je tu hodně diskusí. Pročetla jsem je, ale i tak chci uklidnit. Je to buď a nebo.
Ale já už pátý den, nyní jsem 11+1 nemám žádné příznaky. Celé dny mi bylo zle, párkrát jsem i zvracela a ze dne na den mi zmizely příznaky a jsem, jako bych ani nebyla těhotná. Jo, jsem ráda, ale na druhou stranu mě to děsí. Na kontrolu jdu 23.2. a naposledy jsem byla 9.2.A bylo vše ok..
buď šťastná, ne?
a zase - není problém, tak si z toho udělám problém ![]()
Taky jsem to tak měla z ničeho nic nevolnosti pryč měla jsem je jen plus mínus 9-12tt. Taky jsem se necítila těhotně. Buď v klidu.
Já jsem ve 12 týdnu a taky se kolikrát necítím těhotná
střídají se příznaky a dny, kdy mi není vůbec lautr nic. Beru to jako normální ![]()
Jej, mě bylo zle u prvního jen do 10 tt a u druhého do 12tt takže klid.
Proc tě to děsí? Buď ráda. Já se necítila nijak zvlášť jinak až do 18 týdnu kdy jsem ucítila slabé pohyby. Tak to má být.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jo je tu hodně diskusí. Pročetla jsem je, ale i tak chci uklidnit. Je to buď a nebo.
Ale já už pátý den, nyní jsem 11+1 nemám žádné příznaky. Celé dny mi bylo zle, párkrát jsem i zvracela a ze dne na den mi zmizely příznaky a jsem, jako bych ani nebyla těhotná. Jo, jsem ráda, ale na druhou stranu mě to děsí. Na kontrolu jdu 23.2. a naposledy jsem byla 9.2.A bylo vše ok..
Mne nebylo spatne ani jediny den a jsem ve 14tt, tak bych byla byt tebou rada. ![]()
@Anonymní píše:
Známá celé těhotenství byla úplně v pohodě žádné problémy. Tez říkala že se vůbec těhotne necítí.
Neřekla bych nic, kdyby jsem se tak cítila celou dobu. Ale zmizelo mi to ze dne na den.
Mě ze dne na den asi v 10tt zmizeli příznaky a bylo to zamlkle. Při druhém to samé, jen asi v 11tt, v ten den jsem vyrazila k doktorce a všechno v pořádku. Příznaky se asi za 3 dny vrátily a pak už to do 15tt bylo jak na houpačce. Jednu chvíli mi nic nebylo a pak se zase vrátily nevolnosti a od 15tt už mi nic není. Klidně si zajeť k doktorce, ať se na vás mrkne a hlavně ať jsi v klidu. Stejně by jsi se do další kontroly jenom nervovala a doktorka ti za návštěvu hlavu neutrhne ![]()
@stinga píše:
buď šťastná, ne?
a zase - není problém, tak si z toho udělám problém
To je hloupý komentář. Kamarádce taky přestaly příznaky a bylo to proto, že plodu přestalo bít srdce. Kolem 10. týdne. Takže já bych se nad tím taky zamyslela a říkala bych si, jestli to něco neznamená. Jasně, většinou to asi neznamená nic, ale stejně bych měla pochyby. Je hloupé to tímto stylem komentovat.
A bylo vše ok..
Ale já už pátý den, nyní jsem 11+1 nemám žádné příznaky. Celé dny mi bylo zle, párkrát jsem i zvracela a ze dne na den mi zmizely příznaky a jsem, jako bych ani nebyla těhotná. Jo, jsem ráda, ale na druhou stranu mě to děsí. Na kontrolu jdu 23.2. a naposledy jsem byla 9.2.