Necítím se těhotná 11tt

Anonymní
17.2.23 08:56

Necítím se těhotná 11tt

Ahoj holky, jo je tu hodně diskusí. Pročetla jsem je, ale i tak chci uklidnit. Je to buď a nebo.
Ale já už pátý den, nyní jsem 11+1 nemám žádné příznaky. Celé dny mi bylo zle, párkrát jsem i zvracela a ze dne na den mi zmizely příznaky a jsem, jako bych ani nebyla těhotná. Jo, jsem ráda, ale na druhou stranu mě to děsí. Na kontrolu jdu 23.2. a naposledy jsem byla 9.2. :? A bylo vše ok..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11846
17.2.23 08:59

Tak jestli jsi ty diskuse opravdu četla tak jsi se jistě taky dočetla že (ne)pritomnost a intenzita příznaků nevypovídají vůbec nic o prosperitě těhotenství. Ty se objevuji a mizí jak jim je libo a to že teď nemáš neznamená že za pár dní se zase neobjeví s ještě větší intenzitou…a nebo taky ne…kdo ví…ale fakt to hned neznamená že je něco spatne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.2.23 09:00

Buď ráda, ne? Nebo potřebuješ brutal nevolnosti a podobné věci? Příznaky nevypovídají vůbec nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76940
17.2.23 09:07
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jo je tu hodně diskusí. Pročetla jsem je, ale i tak chci uklidnit. Je to buď a nebo.
Ale já už pátý den, nyní jsem 11+1 nemám žádné příznaky. Celé dny mi bylo zle, párkrát jsem i zvracela a ze dne na den mi zmizely příznaky a jsem, jako bych ani nebyla těhotná. Jo, jsem ráda, ale na druhou stranu mě to děsí. Na kontrolu jdu 23.2. a naposledy jsem byla 9.2. :? A bylo vše ok..

buď šťastná, ne?
a zase - není problém, tak si z toho udělám problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.2.23 09:18

Ke konci prvniho trimestru je tohle bezne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6871
17.2.23 09:19

Taky jsem to tak měla z ničeho nic nevolnosti pryč měla jsem je jen plus mínus 9-12tt. Taky jsem se necítila těhotně. Buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
17.2.23 09:45

Já jsem ve 12 týdnu a taky se kolikrát necítím těhotná :) střídají se příznaky a dny, kdy mi není vůbec lautr nic. Beru to jako normální :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
17.2.23 10:28

Jej, mě bylo zle u prvního jen do 10 tt a u druhého do 12tt takže klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
17.2.23 10:29

Proc tě to děsí? Buď ráda. Já se necítila nijak zvlášť jinak až do 18 týdnu kdy jsem ucítila slabé pohyby. Tak to má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35970
17.2.23 10:55

Do 6 měsíce jsem se cítila netehotne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
17.2.23 10:59
@Anonymní píše:
Ale já už pátý den, nyní jsem 11+1 nemám žádné příznaky. Celé dny mi bylo zle, párkrát jsem i zvracela a ze dne na den mi zmizely příznaky a jsem, jako bych ani nebyla těhotná. Jo, jsem ráda, ale na druhou stranu mě to děsí. Na kontrolu jdu 23.2. a naposledy jsem byla 9.2. :? A bylo vše ok..

Mne nebylo spatne ani jediny den a jsem ve 14tt, tak bych byla byt tebou rada. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
17.2.23 11:08
@Anonymní píše:

Známá celé těhotenství byla úplně v pohodě žádné problémy. Tez říkala že se vůbec těhotne necítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.23 11:59

Neřekla bych nic, kdyby jsem se tak cítila celou dobu. Ale zmizelo mi to ze dne na den.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.23 12:24

Mě ze dne na den asi v 10tt zmizeli příznaky a bylo to zamlkle. Při druhém to samé, jen asi v 11tt, v ten den jsem vyrazila k doktorce a všechno v pořádku. Příznaky se asi za 3 dny vrátily a pak už to do 15tt bylo jak na houpačce. Jednu chvíli mi nic nebylo a pak se zase vrátily nevolnosti a od 15tt už mi nic není. Klidně si zajeť k doktorce, ať se na vás mrkne a hlavně ať jsi v klidu. Stejně by jsi se do další kontroly jenom nervovala a doktorka ti za návštěvu hlavu neutrhne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1261
17.2.23 12:29
@stinga píše:
buď šťastná, ne?
a zase - není problém, tak si z toho udělám problém :think:

To je hloupý komentář. Kamarádce taky přestaly příznaky a bylo to proto, že plodu přestalo bít srdce. Kolem 10. týdne. Takže já bych se nad tím taky zamyslela a říkala bych si, jestli to něco neznamená. Jasně, většinou to asi neznamená nic, ale stejně bych měla pochyby. Je hloupé to tímto stylem komentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí