Zamražování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3359
18.7.06 13:53

zamražování

Ahoj holky, můžu zamrazit malému papku ve slkeničkách od přesnídávky? Jak dlouho to vydrží v mražáku? A můžou se zamrazovat brambory (vařené)? Jsem z toho jelen :lol: :oops: :roll: 8O. Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
664
18.7.06 14:05

Já hodně mrazila, neboť jsme hodně venku a pricházíme až na oběd. Co vím tak brambory a špenát by se mrazit neměl, jinak jsem tam dávala leccos. Snažila jsem se spotřebovat do měsíce. Na dovolenou jsem jídlo zavařovala, to můžeš i brambory, ovšem dcerka (v té době 13m) nakonec jedla s námi a na dětské jídlo se vykašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
18.7.06 14:12

Já zamražuju všechno, kromě rýže nebo brambor.
I maso a všechnu zeleninu. Ale nevím, jak s tím sklem, zda to tu zimu vydrží, s tím zkušenost nemám.
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
18.7.06 14:35

Já jsem zamražovala do přesnidávkových skleniček a bez problémů.
Zamražovat by se neměly přílohy.

Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
18.7.06 14:56

Nikdy mi nic neprasklo, chce to jen nedávat úplně plný aby se to mohlo kam mrazením roztáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
18.7.06 16:54

Já mrazím do skla, i ty brambory ve směsi s něčím, změní trochu chuť, ale když je tam i jiná zelenina, Dali v tom nevidí rozdíl a jí všecko. Mixovaná rýže po zmrazení zůstala jak tenisák, tak tu nebrat.

Jak dlouho to vydrží nevím, u nás se nic na mražáku déle než 14 dní neohřálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
27.7.06 23:26

Chtela jsem se zeptat na to mrazeni brambor, myslela jsem, ze to je hlavne kvuli tomu, ze by se nemely znova ohrivat resp. varit. Priznam se, ze s prikrmy zaciname, ted chci pridat k mrkvi brambory. V tomhle vedru to ani neohrivam, vzdycky rano vyndam sklenicko a do obeda ma pokojovou teplotu takze tak 33 stupnu. Je absolutne nad me sily varit neco pres den, takze to udelam vzdycky nejaky vecer pak mam tak 4 davky. No a ted prave nevim co s tema bramborama. Navic mam mixer, ketry potrebuje vetsi mnozstvi, aby mixoval. Asi si stejne poridim ten mensi do ruky, ale zatim odolavam. Poradite mi jak je to s tema bramborama?

Diky

Aja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
30.7.06 22:04

tak jsem ty brambory zkousela, jsou nepozivatelne, takze to opravdu nejde.

Aja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
1.9.12 11:42

Holky, prosím o radu. Uvařila jsem plný kotel fazolové polévky a nesníme to ani snad za týden. Můžu jí zamrazit? Zamražovaly jste někdy luštěniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
1.9.12 12:18

@evish Ahoj, mražené fazolky jsem už jedla a přišlo mi, že se chuť nijak výrazně nězměnila, max. lehce zesládly. Takže bych se toho nebála :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
2.11.12 13:09

zamražení masíčka

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho může být maso v mrazáku, než ho prcek spapá.. myslím tím, že teď zamrazím maso, do kdy ho mám spotřebovat?? díky
někdo píše měsíc někdo dva… mám 7m mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
2.11.12 13:33

Brambory jsem nikdy nezavařovala, ty jsem dělala čerstvé. Ale jinak veškerou zeleninu, včetně špenátu ano a bez problémů. Já jsme teda zamražovla v sáčcích, takže nemám se skleničkami zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí