Zánět dělohy a příčina

54
12.12.14 20:30

zánět dělohy a příčina

Ahoj holky, nenašla jsem tu žádné aktuální téma..Měla jste některá zánět dělohy? Před dvouma měsíci jsem byla na hydrolaparoskopii, protože se snažíme přes rok a půl o miminko a pořád nic..no a od té doby mam už druhej zánět dělohy :( jsem z toho zaufalá, už mám rovnou troje antibiotika :( nevíte z čeho by zánět mohl být? nikdy jsem ho neměla..trpíte na to někdo? bojím se neplodnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1825
12.12.14 20:52

Mela jsem zanet delohy pred 6 lety po revizi kvuli zamlklemu tehotenstvi. tenkrat mi pomohly bylinky - kontryhel a Femigard. pul roku po revizi jsem otehotnela opet a v poho :) drzim pesti at je to ok, a miminka se dockas, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
12.12.14 21:04

Asi oslabena deloha po zakroku, zkus ty byliny, nebo treba jeste gynex, malinovou smes od dedka korenare.

• Citovat
  • Upravit
1443
12.12.14 21:04

@martinanem Já jsem měla chronickým zánět dělohy před rokem. Zaléčila jsem to antibiotiky a nyní snad ok. Zjistili mi to při laparo. Ale nevím, jesli by poznali, kdybych to měla znovu. Jak ti to zjistili podruhé? Mě říkali, že je zánět buď od partnera nebo z přechozených nemocí. Byl na vyšetření i ten tvůj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
12.12.14 21:06

Díky holky za odpověd´, bylinky vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
12.12.14 21:07

Měla jsem ho dvakrát. Po potratu a po první sekci. Pomohly ATB. Pouze na bylinky bych raději nespoléhala. Ty bych spíš brala jako doplněk samotné léčby a nebo jen tak preventivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Zánět dělohy jsem měla týden po revizi z nevydařeného těhotenství, doktor mi nasadil ATB na 10 dnů. Sestra říkala, že se to stává často po tom zákroku.

• Citovat
  • Upravit
54

No mě se to projeví vždycky tak, že nemůžu na velkou, jsou to strašné bolesti, i při chůzi nebo dosednutí to hrozně bolí, takhle to vždy poznám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
12.12.14 21:08

Ano, urcite jako doplnek, na posileni delohy. A byliny je potreba brat delsi dobu, napr. ten gynex aspon 3 mesice.

• Citovat
  • Upravit
951
12.12.14 21:08

Jednou jsem měla také troje ATB. Čert ví, co tam bylo. Ale pomohlo to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
12.12.14 21:09

Jinak užívám troje antibiotika od pondělí na deset dní

• načítám...