Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A neberes nějaké léky? Me takhle před lety rozhodli cyklus jeden lék a to jsem brala HA.
Ahoj, me takhle zacal blbnout cyklus trictvrte roku po vysazeni ha, najednou jsem krvacela kazdych 14 dni a diagnostikovali mi polycysticke vajecniky, dostala jsem orgametril na tri mesice a pak jsem to dostavala vcelku pravidelne plus minus par dni ![]()
Ahoj holky, mam dotaz. Mam 16 mesicu po porodu a pravidelnou menstruaci po 28 dnech. Mam ji tak uz od prvniho porodu (temer 8 let). Ale ted jsem zacala krvacet o tyden driv a jeste uplne jinak (mnohem slabeji a jinak nez jsem po cele ty leta zvykla). Byla jsem dnes u gynekologa a pry to asi je menstruace..navic mam pry polycysticke vajecniky…rekl, ze je to dano od narozeni a pritom me zarazilo, ze mi to nerekl uz drive (a to jsem kvuli bolestem bricha byla na ultrazvuku pred mesici a nic nerekl ![]()
Myslite, ze je mozne, ze ty pol. vajecniky muzou vzniknout i ted kdyz to driv nebylo? A muze se tak znicehonic rozhodit menstruace? Dekuji
@Simuleena dle mé gynekoložky to možné je… a hlavně prý na menstruaci mají vliv i jiné faktory jako např úbytek na váze, problémy se štítnou žlázou po porodu a taky třeba i strava… měla jsem podobné potíže a nakonec mi řekla, že mám též polycystické vaječníky a že se to projevilo až nyní ( skoro 2 roky po porodu) :/
Krany den chtela bych se zeptat jestli tady nema nekdo stejny problem po porodu sem brala asi rok ha po vysazeni jsem mela mestruaci pravidelnou asi trikrat a pak nic doktor mi dal hormony po nich se mentruace dostavila ale kdyz je vysadim vrati se to do starych kolejich uz sem zoufala a to by jsme chteli druhy mimco ![]()
Dobrý den chtěla bych se zeptat již půl roku beru antikoncepci vše v pořádku cyklus pravidelný, v únoru jsem dobrala prášky a dostavila se menstruace po skončení jsem opět vzala prášky týden byl klid a zase jsem začala krvácet trvalo to 3 dny a od té doby už přez 2 týdny špiním občas normální krev ale většinou jen takové tmavě hnědé špinění dnes mě začalo bolet na levé straně podbřišku. Má s tím někdo zkušenosti? Vzhledem k epidemické situaci se chci poradit nejdříve tady než pobřežím otravovat doktora kdyby to byla jen nějak prkotina. Děkuju za odpověď
Ahoj holky, chci se zeptat, mám již třetí měsíc nepravidelnou menstruaci, dostanu to normálně a pak mám v půlce cyklu opět krvácení, teď jsem to po týdnu opět dostala a měla jsem klasické příznaky, bolesti prsou atd… zavolala jsem k doktorce a zítra jdu na kontrolu, ptala se jestli při sexu krvácim nebo mě bolí v podbříšku, za poslední dobu ano, maličko krvácim a trošku mě občas pobolívá v podbříšku. Tak přemýšlím co to může být, setkala jste se s tím některá, jsem trošku nervozní
díky za reakce