Nepravidelná menstruace, co to může být?

Anonymní
10.12.14 10:45

Nepravidelná menstruace, co to může být?

Ahoj holky, chci se zeptat, mám již třetí měsíc nepravidelnou menstruaci, dostanu to normálně a pak mám v půlce cyklu opět krvácení, teď jsem to po týdnu opět dostala a měla jsem klasické příznaky, bolesti prsou atd… zavolala jsem k doktorce a zítra jdu na kontrolu, ptala se jestli při sexu krvácim nebo mě bolí v podbříšku, za poslední dobu ano, maličko krvácim a trošku mě občas pobolívá v podbříšku. Tak přemýšlím co to může být, setkala jste se s tím některá, jsem trošku nervozní :( díky za reakce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8112
10.12.14 11:17

A neberes nějaké léky? Me takhle před lety rozhodli cyklus jeden lék a to jsem brala HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.14 18:09

Ahoj, me takhle zacal blbnout cyklus trictvrte roku po vysazeni ha, najednou jsem krvacela kazdych 14 dni a diagnostikovali mi polycysticke vajecniky, dostala jsem orgametril na tri mesice a pak jsem to dostavala vcelku pravidelne plus minus par dni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
3.5.17 18:27

Ahoj holky, mam dotaz. Mam 16 mesicu po porodu a pravidelnou menstruaci po 28 dnech. Mam ji tak uz od prvniho porodu (temer 8 let). Ale ted jsem zacala krvacet o tyden driv a jeste uplne jinak (mnohem slabeji a jinak nez jsem po cele ty leta zvykla). Byla jsem dnes u gynekologa a pry to asi je menstruace..navic mam pry polycysticke vajecniky…rekl, ze je to dano od narozeni a pritom me zarazilo, ze mi to nerekl uz drive (a to jsem kvuli bolestem bricha byla na ultrazvuku pred mesici a nic nerekl :(
Myslite, ze je mozne, ze ty pol. vajecniky muzou vzniknout i ted kdyz to driv nebylo? A muze se tak znicehonic rozhodit menstruace? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.5.17 22:24

@Simuleena dle mé gynekoložky to možné je… a hlavně prý na menstruaci mají vliv i jiné faktory jako např úbytek na váze, problémy se štítnou žlázou po porodu a taky třeba i strava… měla jsem podobné potíže a nakonec mi řekla, že mám též polycystické vaječníky a že se to projevilo až nyní ( skoro 2 roky po porodu) :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
5.5.17 14:21

Krany den chtela bych se zeptat jestli tady nema nekdo stejny problem po porodu sem brala asi rok ha po vysazeni jsem mela mestruaci pravidelnou asi trikrat a pak nic doktor mi dal hormony po nich se mentruace dostavila ale kdyz je vysadim vrati se to do starych kolejich uz sem zoufala a to by jsme chteli druhy mimco :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.21 18:10

Menstruace

Dobrý den chtěla bych se zeptat již půl roku beru antikoncepci vše v pořádku cyklus pravidelný, v únoru jsem dobrala prášky a dostavila se menstruace po skončení jsem opět vzala prášky týden byl klid a zase jsem začala krvácet trvalo to 3 dny a od té doby už přez 2 týdny špiním občas normální krev ale většinou jen takové tmavě hnědé špinění dnes mě začalo bolet na levé straně podbřišku. Má s tím někdo zkušenosti? Vzhledem k epidemické situaci se chci poradit nejdříve tady než pobřežím otravovat doktora kdyby to byla jen nějak prkotina. Děkuju za odpověď

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa