Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dojdi si na vyšetření a budeš moudřejší. Pořád lepší vědět, co Ti je, než se klepat a přemýšlet nad kravinama ![]()
Nechala bych si vyšetřit jícen na gastroenteru, pak možná krční páteř na ortopedii, možná i na neurologii (krční páteř s nervovou soustavou souvisí, taky možný problém s nervem, který způsobuje poruchu polykání) - ale to chce pořešit s parktickým doktorem, který popřemýšlí, kde všude je relevantní vypsat žádanky. Taky nerada lítám po doktorech, ale když si to kolečko oběhnu a mám pak na půl roku klid, je mi fajn - i psychicky.
Ahoj zakládám diskuzi a prosím o radu…O vánocích jsem měla zablokovaný krk od té doby mám problém s polykáním myslela jsem si že je to angína ale ORL lékař mě utvrdil v tom že z jeho hlediska je v še v pořádku tak jsem si nechala nabrat i krev na štitnou žlázu a to je taky ok nakonec jsem se dozvěděla že můžu mít nemocný jícen ale nevím bojím se na vyšetření máte s tím někdo zkušenost bojím se že se udusím ale co jsem koukala u zanětu jícnu píšou zvracení bolest břicha a tak a to já vůbec nemám…také jsem četla že spous´štěč může být i stres a já měla od vánoc dost stresující období a až ted jsem se trošku uvolnila jsem na mateřské takže masakr…vůbec nevím co to může být polyká se mi špatně naprázdno ne potrava nebo pití s tím problém nemám jen když polykám naprázdno s krční páteří mám taky problém pořád tahám malyho a mám špatnou postel…v dohlednu koupím lepší. TAK PROSÍM PORADTE MÁM SE BÁT ŽE SE UDUSÍM