Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj ráda bych se zeptala jestli opakované záněty dole se můžou nějak podepsat na tom že nemohu už půl roku snažení otěhotnět? A má zánět nějaký vliv na měření bazální teploty? Děkuji.
jistě, že vliv na otěhotnění to má, napřed se s chlapem oba vylečte, a pak se teprv začněte snažit
@Anonymní píše:
Ahoj ráda bych se zeptala jestli opakované záněty dole se můžou nějak podepsat na tom že nemohu už půl roku snažení otěhotnět? A má zánět nějaký vliv na měření bazální teploty? Děkuji.
Ahoj, docela te chapu, sama jsem mela obdobne problemy. Trosku bylinkarim, tak kdybys chtela nejak poradit co na to, tak mi posli mail na neuk80@seznam.cz a proberem to. ![]()
@xsaleen píše:
jistě, že vliv na otěhotnění to má, napřed se s chlapem oba vylečte, a pak se teprv začněte snažit
Ty jsi strašně chytrá, ale ono se to stále vrací i po důsledné léčbě. Gynekoložka mi na to řekla že to je normální.
Normalni to neni. Problem bude komplexnejsi nez jen gynekologicky. Ja taky porad litala po gynde a bylo to vzdycky jen na par dni klidu a pak zas nanovo. Napis, poradim ti, nechci tu uvadet nic konkretniho, aby mi nezblokovali ucet. ![]()
Tak se neptej, když ti to vadí! Ptala ses, a já ti slušně odpověděla…
normální to určitě není, zkus preventivně rosalgin, používejte nějakou dobu kondom, než se vyléčíte
zkus vynechat cukr a bílou mouku
jinak pokud se to s tebou táhne už fakt dlouho, můžeš mít srůsty, co brání otěhotnění
@Anonymní píše:
Ty jsi strašně chytrá, ale ono se to stále vrací i po důsledné léčbě. Gynekoložka mi na to řekla že to je normální.
Okamžitě změnit gynekologa. Zánět nění normální a už vůbec ne te, který se neustále vrací a už vůbec není v pořádku se snažit o dítě, pokud nejsi vyléčená a děloha tak vytváří nepřátelský prostředí pro případný embryo.
Přeléčit se musíš ty i partner, jinak to nemá smysl.
Jdi k jinýmu doktorovi, normální to logicky není, když by se ti pořád vracely horečky, taky bys tvrdila, že to není normální? ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Okamžitě změnit gynekologa. Zánět nění normální a už vůbec ne te, který se neustále vrací a už vůbec není v pořádku se snažit o dítě, pokud nejsi vyléčená a děloha tak vytváří nepřátelský prostředí pro případný embryo.
Přeléčit se musíš ty i partner, jinak to nemá smysl.
Gynekoložka řekla že je normální že se to vrací, ne samotný zánět. Jsem u ní spokojená, měnit nebudu, jen tohle mě opravdu trápí. Jedno dítě už mám který se povedlo téměř hned, ale to jsem neměla ty záněty jako ted, to nastalo až po porodu.
Otázkou je, jestli ti to doktorka nějak léčí, nějak tak, aby jsi se toho zbavila.Nebo ti cpe furt to samý?
@lleennttiillkkaa píše:
Otázkou je, jestli ti to doktorka nějak léčí, nějak tak, aby jsi se toho zbavila.Nebo ti cpe furt to samý?
ne střídá to a výplachy též dělám, možná je chyba ve stravě, sladké a bílé pečivo jim běžně.
Je pravda, že mě když začne byť jen počínající kvasinkiáda, tak vysadím sladký a omezím bílý pečivo. Zkoušela jsi vaginální lactobacily? Já na ně nedám dopustit.
Tak jde o to o jake zanety se jedna. Ne vsechny gynekologicke problemy delaji kvasinky. Delala se kultivace? Co vyslo? Cim to bylo preleceno?
Myslim si, aspon ja to tak mela, ze je tam proste celkove oslabena imunita. Ja mela taky docela velke problemy, casto. Pak jsem nasadila na radu imunolozky pripravek na posileni imunity a od te doby jak kdyz utne.
@Anonymní píše:
jistě že jo ![]()
@Anonymní píše:
Tak jde o to o jake zanety se jedna. Ne vsechny gynekologicke problemy delaji kvasinky. Delala se kultivace? Co vyslo? Cim to bylo preleceno?
Myslim si, aspon ja to tak mela, ze je tam proste celkove oslabena imunita. Ja mela taky docela velke problemy, casto. Pak jsem nasadila na radu imunolozky pripravek na posileni imunity a od te doby jak kdyz utne.
A jaký přípravek ti zabral na posílení imunity? Kultivace se nedělala, měla jsem pravděpodobně bakteriální výtok, který se stále vrací. Předepsala mi macmiror, pak nějaký jodový čípky a nakonec 2 balení léku naxyl, do toho pokaždé doporučila výplachy rosalginem a femibion