Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, měřím 163 cm a vážím 47 kg. Podle mě je to dost málo, jsem hubeňour. Snažím se přibrat, ale nejde to. Nemáte někdo nějaké typy, co třeba zařadit do jídelníčku?
Ahoj,
já mám opačný problém a klidně ti deset kilo dám
.Skus nutridrinky ![]()
Já mám 163cm a 48kg. Také se snažím nabrat nějaké to kilíčko. Po porodu to šlo všechno hrozně rychle dolů. Chce to hlavně opravdu pravidelně jíst. Snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře. Ale samotné mi to nahoru moc neleze, s tím cvrčkem za zadkem se ani nedivím
(cvrček - můj osmiměsíční syn).
Jinak mi bylo doporučeno hodně mléčné výrobky (ale opravdu kvalitní, plnotučné mléko, sýry, jogurty), banány, né žádné rýžové placky, ale dobré pečivo, piškoty. Ale chce to k tomu i cvičit - ale né spalování, ale posilovna - zesílení svalů. Jíst dost bílkovin
To se Ti zdá jako? Já mám úplně stejný BMI a nepřipadám si jako hubená. Mívala jsem BMI 15,6 to je na Tvojí výšku necelých 42 kg. To je hubenost.
@Anonymní píše:
To se Ti zdá jako? Já mám úplně stejný BMI a nepřipadám si jako hubená. Mívala jsem BMI 15,6 to je na Tvojí výšku necelých 42 kg. To je hubenost.
163 cm a 42kg je tedy dost málo
Já mám při 170 cm 48 kilo. Podle okolí moc hubená jsem, já si ale připadám ok. A manželovi se taky líbím, on je v tomhle celkem úchyl, sebemenší špek mu připadá „neestetický“. Žádná anorektička nejsem, naopak si užívám, že si můžu dát každý den tabulku čokolády a mladší to ze mě vycucne. Cítím se dobře. 47 kilo při 163 cm mi přijde v pohodě. Pěkná hubená holka.
Hele holky, já vám můžu každé klíďo poslat svoje přebytky! ráda se jich zbavím ![]()
P. S. jednejte rychle, než to zhubnu ![]()
Pridavam se a pockam na tipy, mam 170 cm a 47kg, uz jsem zkousela snad vse, vyzivoveho poradce, to jsem pribrala jedno kg za pul roku takze pase.. Resila jsem to, stale se vazila, ted jsem to uplne vypustila z hlavy, nevazim se, jim co chci a kdy mam chut.. A uvidime, dr mi rekla, ze jsou lide, co hubnout a neshodi ani kg a jsou lide s mym problemem, co nepriberou.. Zitra si jdu pro antiko prvni po porodu, treba naberu neco diky ni.. Jinak jsem zvedava, co holky poradi! ![]()
@Anuliii a vy se cítíte nějak špatně nebo proč chcete mocí mermo přibrat?
@AliTad zkrátka chci přibrat, navíc od spousty kamarádek, rodičů, známých poslouchám stále dokola jak moc hubená jsem a jestli vůbec jím ![]()
@Anuliii Na to bych se teda vykašlala. Taky mi to pořád říkají, ale já myslím, že spíš závidí
Argumentem by pro mě byly zdravotní problémy, ne řeči okolí. Pokud jíš zdravě a tělo dostává, co potřebuje, asi to tak má být
Samozřejmě něco jiného by bylo, pokud by ses odbývala nebo hubla ze stresu, ale asi máš jen rychlý metabolismus.