Nízká váha, jak přibrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1845
16.2.14 20:16

Já měřím 175 cm a vážím 54 kg. Myslím, že je to akorát, víc bych vážit určitě nechtěla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
16.2.14 21:56
@Anuliii píše:
Ahoj, měřím 163 cm a vážím 47 kg. Podle mě je to dost málo, jsem hubeňour. Snažím se přibrat, ale nejde to. Nemáte někdo nějaké typy, co třeba zařadit do jídelníčku?

Jseš úplně normální :nevim: A určitě se na tebe kouká líp, než kdybys měla o 30kg víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
16.2.14 22:06

Roky jsem měla při 175 55 kg. Pak jsem přestala kouřit a šlo to na 58, jo při těhu to vylítlo a mám 63 a je to pro mě maximum, jinak šílim a pak musím krotit jídlo. Nejsem zvyklá mít kila nahoře i když mi naštěstí jdou prioritně do prsou. Pokud ti není zima a nejsi unavená tak se na přibírání klidně vyprdni. Já jednou díky antikoncepci nechtěně zhubla na 52 a bylo mi už blbě. Naštěstí se to po pár měsících dostalo na tehdejších normálních 55. jde jen o to mít vápník a jíst bílkoviny - maso. Pokud to tělo má není nutné se „vyžírat“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.10.14 13:10

Zdravím taky mám stejný problem 186cm a 54kg :( před těhu jsem měla 56kg a před porodem 66kg ale po porodu to šlo vše dolu navíc jsem do 10měsíce kojila. Jak píšete pokud vám nic není je to fajn. Ale mě se začala motat hlava začíná mi být špatně jsem unavená a všechno mě bolí a furt mi bohužel nedokáže nikdo poradit :( vypadám jako kdybych utekla z koncentráku (bez urázky) :( A musím podotknout že snim na posezení pul kila vepřové krkovice a tunu oblohy k tomu :( no a teď babo rad:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
15.10.14 13:59

@luxorka69 celiakie? ta dělá únavu a neschopnost přibrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie