Zánět zánětu močáku a menstruace

Anonymní
30.7.15 09:04

zánět močáku a menstruace

Mám potíže při močení zřejmě zánět močových cest a včera jsem dostala menstruaci, k doktoru nejdu protože by byla krev v moči, poradte co teď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2328
30.7.15 09:09
@Anonymní píše:
Mám potíže při močení zřejmě zánět močových cest a včera jsem dostala menstruaci, k doktoru nejdu protože by byla krev v moči, poradte co teď.

Koupila bych si Uroval manosa akut a caj na mocove cesty.Vzdy mne to zabralo ;) hlavne drzet zada v teple a prolivat se hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
30.7.15 09:13
@Anonymní píše:
Mám potíže při močení zřejmě zánět močových cest a včera jsem dostala menstruaci, k doktoru nejdu protože by byla krev v moči, poradte co teď.

Já šla i tak kuli zjištění bílkoviny. Ale já už si šla fakt pro antibiotika. Poznám na sobě, kdy jestě pomůže manosa a kdy už je to přes čáru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
30.7.15 09:28

A to vadí, že by byla krev v moči? Však první dotaz doktora po takovém zjištění by byl, esli nemáš MS. Pokud máš zánět močáku, tak si raději k dr. zajdi. Jinak je ještě dobrá Lichořeřišnice v kapkách. Ale na silnější zánět potřebuješ ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.7.15 09:54

Měla jsem před pár lety těžký zánět močáku, kdy mě museli vézt sanitkou do nemocnice a do toho jsem přesně ten den začala menstruovat :-) stačí si dát tampón, doktorovi o MS a měli by ti dát dezinfekční tampónky, kterými se očistíš před tím než načůráš do skleničky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
30.7.15 10:33

Vzala bych si tampon a šla k doktorovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.15 11:42

Už jsem tak udělala, uvařený url čaj a mám atb, zejtra volám na výsledky z moči, dala jsem si tampon a předtím se omyla. Tak uvidíme zítra :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa