Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Mám potíže při močení zřejmě zánět močových cest a včera jsem dostala menstruaci, k doktoru nejdu protože by byla krev v moči, poradte co teď.
Koupila bych si Uroval manosa akut a caj na mocove cesty.Vzdy mne to zabralo
hlavne drzet zada v teple a prolivat se hodne.
@Anonymní píše:
Mám potíže při močení zřejmě zánět močových cest a včera jsem dostala menstruaci, k doktoru nejdu protože by byla krev v moči, poradte co teď.
Já šla i tak kuli zjištění bílkoviny. Ale já už si šla fakt pro antibiotika. Poznám na sobě, kdy jestě pomůže manosa a kdy už je to přes čáru
A to vadí, že by byla krev v moči? Však první dotaz doktora po takovém zjištění by byl, esli nemáš MS. Pokud máš zánět močáku, tak si raději k dr. zajdi. Jinak je ještě dobrá Lichořeřišnice v kapkách. Ale na silnější zánět potřebuješ ATB.
Měla jsem před pár lety těžký zánět močáku, kdy mě museli vézt sanitkou do nemocnice a do toho jsem přesně ten den začala menstruovat
stačí si dát tampón, doktorovi o MS a měli by ti dát dezinfekční tampónky, kterými se očistíš před tím než načůráš do skleničky ![]()
Už jsem tak udělala, uvařený url čaj a mám atb, zejtra volám na výsledky z moči, dala jsem si tampon a předtím se omyla. Tak uvidíme zítra ![]()