Zánět močových cest, nebo vaječníků

18.9.22 13:46

Zánět močových cest, nebo vaječníků

Dobrý den maminky,

jdu si sem k vám pro řadu ohledně sebe. Mám týden opozdenou MS a 3 tehotenske testy negativní. Mám silnou bolest v podbřišku, která mi vystreluje do třísla a zad. Druhý den teplota a zimnice. Nevím, co by to mohlo být. Nikdy se mi MS neopozdila, vždy to mám jak hodinky. Jsem rok po porodu a antikoncepci neužívám. S přítelem používáme kondom pri pohl. styku. Moje gynekolozka mě teď bohužel vzít nemůže, jdu k ní až v říjnu a nevím, jestli je s tímto potřeba jezdit na pohotovost.

Děkuji za rady. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3045
18.9.22 13:50

Může to být zánět, ale taky nemusí. Já když ho mám bolí mě i šíleně záda. Chodím normálně k obvoďákovi. Vyšetří moč a dostanu atb.. pro případ nouze mám vždycky doma Urinal akut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.22 13:52

@Dara90 Děkuji za odpověď, myslíte, že je normální, že jsem ani nedostala MS? Já problém při curani nemám. A zánět močového měchýře jsem už měla a to jsem si nemohla ani dojít na záchod. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
18.9.22 13:59
@Nikuska1994 píše:
@Dara90 Děkuji za odpověď, myslíte, že je normální, že jsem ani nedostala MS? Já problém při curani nemám. A zánět močového měchýře jsem už měla a to jsem si nemohla ani dojít na záchod. :(

Tak může to být něco jiného než zánět. To ti tady nikdo neřekne. Gynekolog by tě měl vzít když popíšeš svoje obtíže. Mě vždycky vezme hned když se něco děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
18.9.22 14:07

Pokud máš teplotu a tvůj dr. tě vzít nemůže, jela bych normálně na pohotovost. Může to být cokoliv od zánětu močáku, vaječníků po ledviny… Pokud máš fakt teplotu, tak bych na pohotovost jela hned, klidně i dnes. :kytka:

Příspěvek upraven 18.09.22 v 14:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.22 14:08

@Velešínka3 Moc děkuji za odpověď ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
18.9.22 14:11

@Nikuska1994 Fakt není na co čekat, teplota naznačuje, že můžeš mít v těle rozjetý zánět, a čekat na zítra na obvoďáka, nedej bože do října na svojí dr., je risk. Jeď hned. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.22 14:12

@Velešínka3 Já se právě bojim abych nedostala sprdunk, že jedu s takovou kravinou. 😏 Tak jsem chtěla zkusit jestli nemá někdo nějakou zkušenost. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
18.9.22 14:19

@Nikuska1994 Hele, já jezdím na pohotovost hned, když na mě začne jít zánět močáku, i bez teploty. Jednou jsem s neléčeným zánětem skončila na 14 dní v nemocnici, protože se rozjel až do ledvin. Takže to nepodceňuju. Pokud máš v těle zánět, tak je důležité co nejdřív začít brát antibiotika. Vůbec se neboj, že by na tebe koukali divně. A teplota a bolest v podbřišku se mi vůbec nelíbí. Fakt se sbal a jeď na pohotovost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.22 14:23

@Velešínka3 Dobře, seženu hlídání pro prcka a zajedu tam! Moc moc děkuji :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
18.9.22 14:24

@Nikuska1994 Není zač. Napiš, jak jsi dopadla. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
18.9.22 14:51
@Nikuska1994 píše:
@Velešínka3 Dobře, seženu hlídání pro prcka a zajedu tam! Moc moc děkuji :srdce: :srdce:

Dej pak vědět jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
18.9.22 20:50

@Nikuska1994 Tak co, jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.22 22:05

Tak to vypadá, že to mám všechno od jizvy po císaři. CRP jsem měla 16 a vše ostatní relativně v pořádku. Co se týká MS, mám si dojít pro vyvolavacku. Prý mám vajíčko v pravém vaječníku. Což nechápu, vždy jsem to měla přesné jako hodinky. Děkuji všem za radu i pomoc :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
18.9.22 22:38

@Nikuska1994 Tyjo rok po porodu dělá jizva takovou neplechu, jo? Asi budu taky rodit císařem, tam se mám na co těšit. :roll: CRP 16 neni moc, ale taky to neni nula, no. Tolik jsem měla třeba při rýmě (zánět nosohltanu). Dali ti alespoň něco? A tu teplotu máš taky od té jizvy?

Tak aspoň, že to není žádný zánět, dobře, žes jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí